- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.041
kızlar yeşil çayı günde kaç bardak içiyorsunuz?bilmiyorumkismile
kızlar ben birazdan çıkacağım anca akşam girebilirim belki
slm herkeze
Dün bütün gün annemlerdeydim. Havayı güzel görünce babamla sahile yürüyüşe gittik 2 saat yavaş yavaş yürüdük onunla sahil havası ona da bana da çok iyi geldi.
Dün yediklerime gelince
sabah erken gidicem diye annemlere 1 kase kelloggs
Öğlen 1 tabak z.pırasa,1 dilim tuzsuz ekmek
Ara bir dilim kıymalı börek, 1 ince dilim kek ( Tansiyon hastası olduğu için onlar yemez biz gelicez diye yapıyor böyle şeyler bende kıramadım onu yedim) şekersiz çay
Akşamda hamsi ve roka salatası 2 dilim tuzsuz ekmek
Kilom bu sabah 54.1 iyi biraz vermişim
Bu gün ise sabah peynir, 1 haşlama yumurta,3-4 zeytin 1 dilim t. buğday,şekersiz çay
ara mandalina Öğlen yemeğimi de daha yemedim.
öğle yemeğim
7 tane hamsi çok gelebilir ama çok miniklerdi
1 dilimde ekmek
Selam canım hoşgeldin a.s.
annen kilondan daha önemli iyi yapmışsın kalbini kırmamakla canım opuyorumnanaktan
Kilonu not alıyorum hemen
Hoşbulduk cnm öyle tabi bir ısrar edişleri var yalnız çok komikler kaydirigubbakcemile3 kendileri yiyemiyorlar ya artık istediklerini durmadan yedin mi sen bundan, aldın mı kekden diye bir babam bir annem sorup duruyor canlarım yaaa.
Öyle cnm öyle yemeyincede bozuluyorlar birde beğenmedinde mi yemiyorsun diye ozaman da üzülüyorum çokay benim kayınvalidem çok ısrar eder herşeyden yiyeyim ister sağolsun ama bunaltıyo bazen ye ye ye anne istemiyorum diyorum yok sen zayıfsın daha kilo al diyo bide:1shok::1shok:
senin oğlun kilolu istemez diyorum boşver onu diyo nasıl boşvereyim dimi ama
Hoşbulduk cnm öyle tabi bir ısrar edişleri var yalnız çok komikler kaydirigubbakcemile3 kendileri yiyemiyorlar ya artık istediklerini durmadan yedin mi sen bundan, aldın mı kekden diye bir babam bir annem sorup duruyor canlarım yaaa.
ay benim kayınvalidem çok ısrar eder herşeyden yiyeyim ister sağolsun ama bunaltıyo bazen ye ye ye anne istemiyorum diyorum yok sen zayıfsın daha kilo al diyo bide:1shok::1shok:
senin oğlun kilolu istemez diyorum boşver onu diyo nasıl boşvereyim dimi ama
Evet güzel olmuş dimi aklinialirimsmileaklinialirimsmile değişmiş yinee beğendim beğenmedim butonu olmuş
Tünaydın kıslarrrrr 71.4 kilom
kaydirigubbakcemile3 öyle diyo resmen ya benimkide yemesin anne diyoÖyle cnm öyle yemeyincede bozuluyorlar birde beğenmedinde mi yemiyorsun diye ozaman da üzülüyorum çok
Yalnız çok şeker kaydirigubbakcemile3 kayınvalidenin boşver onu demesi
Evett annemde öyledir sağolsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Biz kayınvalidemlere gittikmi eşimle rahat 1 kilo alıp geliyoruz :roflol: :roflol: ondan ye bundan ye ye ye ye ye bazen söylemesin artık diye yiyoruz :kedi:
Evet güzel olmuş dimi aklinialirimsmile
Hoşgeldin canımnot aldım kilonu olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 öyle diyo resmen ya benimkide yemesin anne diyo
aynen ya bide bizimkilerin börekleri meşhurdur arnavut börekleri:1shok:
ilk evlendiğim zaman tuzağa düşüp yiyordum:mymeka: ama şimdi yemsempatiksalakcinniiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?