Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim bizim kizi ankarada cok unlu bi profa goturmustuk istahsiz diye. adamin dedigini aynen yaziyorum ki bununla ilgili okumamiz icin bize ingilizce makaleler vermisti. bebekleri 7. aydan itibaren gece beslemeye gerek yoktur. cunku 7. aydan itibaren bebeklerinde buyukler gibi geceleri sindirim sistemleri calismaz. ama sen ona gece su dahi versen sindirim sistemini calismaya itiyomussun. buyume hormonu sadece gece calisirmis. ve bebekler geceleri yalnizca aliskanliktan dolayi kalkarlarmis acliktan degil. sen onu beslemeye devam ettikce eger bi sıkıntısı yoksa o kalkmaya devam edecek ve buyume hormonu surekli bolunecek dedi. bizimki 1 yasinda birakti memeyi ama yine de geceleri beslenmese de kalkio :2: arada su icmek istiyo. suyu da bi biraksaydi sanirim bi de bizim kiz dis cikario ondan

neşeli emzirirken kilo vermek çok kolaydır demek ki sen çok kalori alıyorsun dediğin gibi sulu gıdalara özelliklede çorbaya ağırlık ver hamur işi tatlı hayatından çıkar ben emzirirken bir parça helva atardım ağzıma 2 saat sonra süt taşardı göğüslerimden doktorun bana dediği tatlı pasta hamur işi yeme sıvı gıdalar al demişti ben 50 kiloyla hamile kalım 76lıyla doğuma gittim doğumdan 3 ay sonra 53 kiloya inmiştim. sen hepimizden kolay kilo verirsin merak etme

nafffff kuzum ne oldu bize bu hafta sende de çok oynamamış ibre?

Neşecim az az ve sık sık beslenmeye çalış bebişin olduğu için birden kesme yediklerini olumunekankayizsmile birde çay demişsin sütüne geçiyormu geçmiyormu o çaylar araştır mutlaka kaydirigubbakcemile

Bu hafta senin ilk bildirimin buketçim sempatiksalakcinni yok ben illa ceza istiyorum diyorsan olalaa duy sesimizi aklinialirimsmile

kızlar kahvaltıda biraz patates kızartması ama çok azç2 kk beyaz peynir 1 dilim çavdar ekmeği ve çay

Sonunda bir kahvaltı gördüm sankiii

Ben bu hafta beslenmeme dikkat ettiysemde hiç spor yapamadım hayatım ondan pek oynamadı bende :2: bu hafta olalanın sayesinde biraz spor yapmayı umuyorum sempatiksalakcinni

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro ÜyeNaF*, angel2030, bukett, merve_52+, neseli45, Olala+, oyelken+, KK Pro Üyesel+

Son düzenleme:
kızlar beklettim galiba kusura bakmayınn

boludan aldım cnm kızılcıklı tarhanayı her gittiğim yerden değişik yiyecek şeyler almaya meraklıyım da..
biber ya da domatez yerine kızılcıkla yoğuruyolar tarhanayı azcık değişik bi tadı var ama hoş.. rengi hafif pembemsi..
evet güzel nihanın menüleri keki kaçırmadım ama..

angel slm normal öyle olması..
yok öyle ilk aksilikte havlu atmak.. moral bozukluğunu anlarım hepimiz yaşıyoruz arada ama en önemlisi süreklilik öyle ya da böyle devam etmek.. merak etme karşılığını alırsın.. bi kere ben aynı kiloya çakılmıştımm tamm 10 gün sor istersen kızlara üstelik 6 gün bi bçk saat yürüyüp gerçekten de az yiyodum.. sonra bi kilo birden gitti şak diye.. vücut bu kendi dengesi var.. vazgeçersen küserim bak bilmiyorumkismile klava: fıkndık oldu göbeğim diyosun hala tartıya takılıyosunn :umursamaz:

bence de

Abatu ben kendi mesajımı beğenemiyorum ama beğendim yani haberin olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de beğendimm

kilo verenlere ceza yok ki naf aklinialirimsmile ama istersen yazarız bişiler zevklee kötükedihüso

bekleriz cnm

olurrr klava: evde ne makinası var neşe spor için??

çok iyisin cnm gelecek hafta yansır bence..

sanırım spora biraz daha fazla önem vermeliyiz.mesala haftada 4 5 gün yürüyüş yapıyorum ben artık hergün yapıcam ve 1 yerine 1,5 saat yapıcam.sempatiksalakcinni
cnm bi gün mutlaka dinlen.. 6 yı aşma derimm..

evde yap spor cnm
çocuk büyüyünce vakit bulamazsın

drlar hep doğruyu söylemiyolar ama cnm..

temam cnmboshayallersmile

Günaydın kızlar
şekerimiş

Ben bu hafta beslenmeme dikkat ettiysemde hiç spor yapamadım hayatım ondan pek oynamadı bende :2: bu hafta olalanın sayesinde biraz spor yapmayı umuyorum sempatiksalakcinni
olur cnm

[SIZE ="2"]
Selam olalacım hoşgeldin kendi adıma iyiyim senden nbr aklinialirimsmile
[/SIZE]
naf naber iyiyim cnm

Hoşgeldin bebeğim nassın
Şeniz fena deil sel sigara bırakma nası gidiyo??

olala hoşgeldin şekerim hazırmı canım cezalar sana ihtiyacımız varrrr
dur kuzum liste gelecek

Kızz önce listenin hazırlanması lazım
yess

mrb olala sana msj atamıyorum posta kutun doluymuş...
temizlerim cnm birazdan

görünen köy kılavuz istermi şekerim biz o cezayı alacaz belli şimdiden düşünsün işte olalacım akşama ne yapsam bunlara diye boshayallersmile
başladım o zaman delikafadulden

hoşgeldin olala
selam özgeee
veremedim diye bozma motiveni şekerim opuyorumnanaktan

naf ben 52.4'üm
bu sabahtan itibaren kilo koruma modundan kilo verme moduna geçtimm
çünkü çok rahat alıyorum ama çok çok çok çoooook güç veriyorum..

sabah:
az şek. türk kahvesi
yarım k.k peynir
1 kalın dilim pastırma
2 ince dilim ekmek
bi bardak süt

sonra bi de az şekerli neskafe içtim
birazdan yarım armutla ara yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…