- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.001
ben öğle tatillerinde kayınvalideme koştur koştur gidip geliyorum pek yürüyüş sayılmasada gün içerisinde daha fazla yürüyüş yapamıyorum maalesef... ama evde spor yapabilirim bundan sonra onu atlamıcam. inşallah şu 7 li rakamları görürüm tez zamanda. bıktım artık insanların aaa kilo verememişsin hala demesine. aslında boğazımı tutsam vericem biliyorum ama neden yiyorsam işte. emzirmeyi bahane etmicem bundan sonra bol bol su ve çayla inşallah sütümde azalmaz. çünkü kızım hala saat 9 dan sonra hiçbirşey yemeyip sabaha kadar sadece beni emiyor..
ben öğle tatillerinde kayınvalideme koştur koştur gidip geliyorum pek yürüyüş sayılmasada gün içerisinde daha fazla yürüyüş yapamıyorum maalesef... ama evde spor yapabilirim bundan sonra onu atlamıcam. inşallah şu 7 li rakamları görürüm tez zamanda. bıktım artık insanların aaa kilo verememişsin hala demesine. aslında boğazımı tutsam vericem biliyorum ama neden yiyorsam işte. emzirmeyi bahane etmicem bundan sonra bol bol su ve çayla inşallah sütümde azalmaz. çünkü kızım hala saat 9 dan sonra hiçbirşey yemeyip sabaha kadar sadece beni emiyor..
herkese gunaydinn
benim ilk bildirimim olacak. bu yuzden daha onceki haftalarda kilo bildirimi yapmadigim icin sanirim bu hafta bisi olmuo bana aklinialirimsmile
71.9 ciktim :2:
ama ceza istiyorum. cunku hic gayretli gormuyorum kendimi. aralik ortasina kadar vermem gereken en kotusunden bi 10 kg var eyvahedigeldismile
kızlar kahvaltıda biraz patates kızartması ama çok azç2 kk beyaz peynir 1 dilim çavdar ekmeği ve çay
Günaydın kızlar
neşeli emzirirken kilo vermek çok kolaydır demek ki sen çok kalori alıyorsun dediğin gibi sulu gıdalara özelliklede çorbaya ağırlık ver hamur işi tatlı hayatından çıkar ben emzirirken bir parça helva atardım ağzıma 2 saat sonra süt taşardı göğüslerimden doktorun bana dediği tatlı pasta hamur işi yeme sıvı gıdalar al demişti ben 50 kiloyla hamile kalım 76lıyla doğuma gittim doğumdan 3 ay sonra 53 kiloya inmiştim. sen hepimizden kolay kilo verirsin merak etme
nafffff kuzum ne oldu bize bu hafta sende de çok oynamamış ibre?
Günaydın kızlar
selam kızlar naberr
olala hoşgeldin şekerim hazırmı canım cezalar sana ihtiyacımız varrrr
Kızz önce listenin hazırlanması lazım
görünen köy kılavuz istermi şekerim biz o cezayı alacaz belli şimdiden düşünsün işte olalacım akşama ne yapsam bunlara diye boshayallersmile
boludan aldım cnm kızılcıklı tarhanayı her gittiğim yerden değişik yiyecek şeyler almaya meraklıyım da..Tamam canım not aldım aklinialirimsmile
Olalacım kızılcıklı tarhana nasıl bişey :kedi:
Günaydın nihancım menülerini beğendim canım tebrikler olumunekankayizsmile kilonu not ettim evet geçen hafta 59.7' di kilon canım :hulya:
Günaydın aşkitom Şeniz
Günaydın zemuszemus hedef kiloyu öğrenebilirmiyim listeye ekliycem :hulya: yazdıysan kusura bakma canım atlamış olabilirim
Bekliyoruz bayanssulusmile
angel slm normal öyle olması..günaydın kızlar,
özge üzülme canım tek değilsin 62,7 çıktı ben anlamadım yaaa neredeyse hiç bir şey yemedim bütün hafta her akşam sporumuda yaptım 100 gram almış görünüyorum bu nasıl iş yaaa adetime 1-2 gün gibi bir süre var eğer haftayada böyle çıkarsa sanırım ben bırakırım kızlar çok moralim bozuldu ya
bence deGünaydın canım bayanssulusmile Kendin de söylüyorsun zaten neredeyse hiçbirşey yemedim diye :umursamaz: bu çok yanlış bu sefer bünyen kıtlık alarmı verip yediklerini depolamaya çalışıyor kilo veremiyorsun :1ninca: bir ikinci neden de regl döneminin yaklaşması olabilir :hulya:
Kendimden biliyorum canım bir keresinde regl döneminde 2.8 kilo fazla çıkmıştım tartıda akannehir akannehir sen düşün artık nasıl su tutuyor vücut guclubacismile
Ayrıcaaaaaaa ben sana hiç yakıştıramıyorum umutsuz olmayı ve kızıyorum kendine gel yoksa ben silkeliycem seni :mymeka:
ben de beğendimm
Abatu ben kendi mesajımı beğenemiyorum ama beğendim yani haberin olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kilo verenlere ceza yok ki naf aklinialirimsmile ama istersen yazarız bişiler zevklee kötükedihüso
Ben bildirim yapmadım bende yapayım :1closedeyes: o kadar çok zayıflamışım ki inanamazsınız sempatiksalakcinni 100 gr verdim bu hafta ve 67.2' yim kızlar sempatiksalakcinni
Olalacım duy sesimi ve banada ceza ver
bekleriz cnmGünaydın herkese. Allah bu hafta cezamı verdi iştee. bu kadar yemeye gördüm en sonunda tartıda cezamı ama artık bugünden itibaren karar aldım her gün burdayım ve yediklerimi tek tek yazıyorum daha sıkı tutucam bu işi. kızımın doğum gününe kadar incelmiş olmam lazııııım. geçen hafta 81,400 olan ben bu sabah 82,200 ü gördüm tartıda. benimde regl dönemim yaklaştı biliyorum ama bu kadarda olmaz diyorum. benden 4 ay önce doğum yapan bir ardaşım var eski haline dönmüş hatta biraz daha kilo vermek istiyormuş benim halime bak yaa. oof artık çok moralim bozuluyor. yazlık kaldırıp kışlık çıkarmak zorunda kalmıyorum çünkü kışlık kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum. ne elbiselerime ne kotlarım ne zaman bitçek bakalım bu kabus. bu hafta cezam neyse razıyım arkadaşlar akşamları spor yapıcam artık. söz..
olurrr
Günaydın neşecim
Tövbe yarabbim öyle deme :1closedeyes:
Gaza gelmen iyi olmuş paylaşımlarını dört gözle bekliyoruz canım olumunekankayizsmile
Ceza işini de kafana takma olala gerekeni verir zaten aklinialirimsmile
çok iyisin cnm gelecek hafta yansır bence..selam kızlar 1 saatlik bi yürüyüşten sonra kahvaltım
1 ince dilim ekmek az peynir zeytin salatalık çay
ara yeşil çay
ve kilom 73,500
sonra görüşürüz kızlar işlerim var biraz.şunuda demeden geçemiycem okadar dikkat etmeme rağmen çok az kilo vermişim.
cnm bi gün mutlaka dinlen.. 6 yı aşma derimm..sanırım spora biraz daha fazla önem vermeliyiz.mesala haftada 4 5 gün yürüyüş yapıyorum ben artık hergün yapıcam ve 1 yerine 1,5 saat yapıcam.sempatiksalakcinni
evde yap spor cnmben öğle tatillerinde kayınvalideme koştur koştur gidip geliyorum pek yürüyüş sayılmasada gün içerisinde daha fazla yürüyüş yapamıyorum maalesef... ama evde spor yapabilirim bundan sonra onu atlamıcam. inşallah şu 7 li rakamları görürüm tez zamanda. bıktım artık insanların aaa kilo verememişsin hala demesine. aslında boğazımı tutsam vericem biliyorum ama neden yiyorsam işte. emzirmeyi bahane etmicem bundan sonra bol bol su ve çayla inşallah sütümde azalmaz. çünkü kızım hala saat 9 dan sonra hiçbirşey yemeyip sabaha kadar sadece beni emiyor..
drlar hep doğruyu söylemiyolar ama cnm..canim bizim kizi ankarada cok unlu bi profa goturmustuk istahsiz diye. adamin dedigini aynen yaziyorum ki bununla ilgili okumamiz icin bize ingilizce makaleler vermisti. bebekleri 7. aydan itibaren gece beslemeye gerek yoktur. cunku 7. aydan itibaren bebeklerinde buyukler gibi geceleri sindirim sistemleri calismaz. ama sen ona gece su dahi versen sindirim sistemini calismaya itiyomussun. buyume hormonu sadece gece calisirmis. ve bebekler geceleri yalnizca aliskanliktan dolayi kalkarlarmis acliktan degil. sen onu beslemeye devam ettikce eger bi sıkıntısı yoksa o kalkmaya devam edecek ve buyume hormonu surekli bolunecek dedi. bizimki 1 yasinda birakti memeyi ama yine de geceleri beslenmese de kalkio :2: arada su icmek istiyo. suyu da bi biraksaydi sanirim bi de bizim kiz dis cikario ondan
temam cnmboshayallersmile
Neşecim az az ve sık sık beslenmeye çalış bebişin olduğu için birden kesme yediklerini olumunekankayizsmile birde çay demişsin sütüne geçiyormu geçmiyormu o çaylar araştır mutlaka kaydirigubbakcemile
Bu hafta senin ilk bildirimin buketçim sempatiksalakcinni yok ben illa ceza istiyorum diyorsan olalaa duy sesimizi aklinialirimsmile
Sonunda bir kahvaltı gördüm sankiii
şekerimişGünaydın kızlar
olur cnm
Ben bu hafta beslenmeme dikkat ettiysemde hiç spor yapamadım hayatım ondan pek oynamadı bende :2: bu hafta olalanın sayesinde biraz spor yapmayı umuyorum sempatiksalakcinni
naf naber iyiyim cnm[SIZE ="2"]
Selam olalacım hoşgeldin kendi adıma iyiyim senden nbr aklinialirimsmile
[/SIZE]
Şeniz fena deil sel sigara bırakma nası gidiyo??Hoşgeldin bebeğim nassın
dur kuzum liste gelecekolala hoşgeldin şekerim hazırmı canım cezalar sana ihtiyacımız varrrr
yess
Kızz önce listenin hazırlanması lazım
temizlerim cnm birazdanmrb olala sana msj atamıyorum posta kutun doluymuş...
başladım o zaman delikafaduldengörünen köy kılavuz istermi şekerim biz o cezayı alacaz belli şimdiden düşünsün işte olalacım akşama ne yapsam bunlara diye boshayallersmile
selam özgeeehoşgeldin olala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?