- 30 Aralık 2009
- 543
- 2
- 96
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.161
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benimde bel incedir bende lise bitene kadar badi giymedim :) hatta ünv.tede giymedim .. ta ki 23 yaşındaykene birii güzel yerlerini ön plana çıkar zalak diyene kadar sempatiksalakcinni
o zaman onlardan utanmaktan vazgeçtim ..
lisede arkadasım beni evde görmüştü dar bişeleeeeeeeeee
sanki amerikayı keşfetmiş gibi senin memikler kocamannnnnnnnnnnnnnnn demişti sempatiksalakcinni
hep kücük göüslere özenmişimdir :sinifsinif:
canım ben başlangıç kilom 77 şimdiki kilom 71 hedefim şimdilik 65 (sen benide ya zbelki gaz gelirimmm....)opuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benimde bel incedir bende lise bitene kadar badi giymedim :) hatta ünv.tede giymedim .. ta ki 23 yaşındaykene birii güzel yerlerini ön plana çıkar zalak diyene kadar sempatiksalakcinni
o zaman onlardan utanmaktan vazgeçtim ..
lisede arkadasım beni evde görmüştü dar bişeleeeeeeeeee
sanki amerikayı keşfetmiş gibi senin memikler kocamannnnnnnnnnnnnnnn demişti sempatiksalakcinni
hep kücük göüslere özenmişimdir :sinifsinif:
ben çıkıyorum canlar
mesaim bitti sizde tam ben çıkçam muhabbeti koyulttunuz he:mymeka:
gece annemden girerim burdaysanız görüşürüz:a015:
üzülme canım verrirsin olur bazen öyle şeyler havalar değişiyor yaguclubacismile
Ben 90 takıyorum
Güzeller valla kocem beğeniyor
ay sorma canım bende benim kızım olursa düşünemiyorum zaten Benim annem 110 beden takıyor ben 95 beden kayganam 115 beden takıyor kızımın halini düşünemiyorum yavrummmm daha doğmadan bellisositososito:bbo:
Ben çıkıyorumkızlar.Kaçıncı olduğumu göremicem.
Artık pazartesi bakarım.
Öpüyorum sizi by
Ben çıkıyorumkızlar.Kaçıncı olduğumu göremicem.
Artık pazartesi bakarım.
Öpüyorum sizi by
ellerine salık şekerimmmm.... birincilerimizi ve kilo veren bütün arkadaşlarımızı tebrik ederimolumunekankayizsmile
şu kesin haftaya bende gram oynamaz çünkü regleyim şuanda bile gözümün önünden profetörol le supangle geçiyor yaaa (bugün ölenlde 1 kase yayala çorbası içtimalsanaalsanasmile )
Sütlü tatlıların bir porsiyonu 200-300 kaloriymiş çok canın çekiyorsa birden saldırmaktansa ufak bir porsiyon yiyebilirsin bence şekerim bayanssulusmile ben şahsen canım ne istiyorsa en azından tadına bakıyorum yoksa aklımda klıyor yemiş kadar kalori alıyorum sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?