Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay sorma canım bende benim kızım olursa düşünemiyorum zaten Benim annem 110 beden takıyor ben 95 beden kayganam 115 beden takıyor kızımın halini düşünemiyorum yavrummmm daha doğmadan bellisositososito:bbo:

canım ben başlangıç kilom 77 şimdiki kilom 71 hedefim şimdilik 65 (sen benide ya zbelki gaz gelirimmm....)opuyorumnanaktan

Tamamdır

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum canlar
mesaim bitti sizde tam ben çıkçam muhabbeti koyulttunuz he:mymeka:
gece annemden girerim burdaysanız görüşürüz:a015:

Gülegüle nihancım olumunekankayizsmile

üzülme canım verrirsin olur bazen öyle şeyler havalar değişiyor yaguclubacismile

Ben kilo almadım ki bilmiyorumkismile

Ben 90 takıyorum
Güzeller valla kocem beğeniyor

Şeniz

Kızlar listeyi 10 dk sonra yayınlıycam müsadenizle üzerinde son rötuşlarımı yapayım

ay sorma canım bende benim kızım olursa düşünemiyorum zaten Benim annem 110 beden takıyor ben 95 beden kayganam 115 beden takıyor kızımın halini düşünemiyorum yavrummmm daha doğmadan bellisositososito:bbo:

bizim sülalede 3 kişinin saçılı dalgalı onlardan biri benim ..
2 kişinin memikleri büyük biri beni
bahtsız bedevimiyim neyim çölde de dolaşmıyom ama :gitme:
ruhum gibi bedenimed asi standartlara uymuyo sempatiksalakcinni

Ben çıkıyorumkızlar.Kaçıncı olduğumu göremicem.
Artık pazartesi bakarım.
Öpüyorum sizi by

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67.2-------------------------60-----100 gr verdi
oyelken---------------79.7-----------------------71.5------------------------65-----400 gr aldı
neseli45---------------85.9-----------------------82.2------------------------68-----800 gr aldı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----Kilosunu korumuş
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------800 gr aldı
_kvsr_------------------66--------------------------61--------------------------55------500 gr verdi
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------2 HAFTA İZİNLİ
olala-------------------55.7------------------------52.4------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.1------------------------52------400 gr verdi
angel2030------------65--------------------------62.7-----------------------55------100 gr aldı
aygün2008-----------76--------------------------73.5------------------------65------500 gr verdi
sel-----------------------62--------------------------59,9------------------------55------600 gr verdi
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------Kilo bildirimine gelmedi !!!
çikolatam------------76.3-----------------------76.5------------------------55------600 gr verdi
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.4------------------------65-----500 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.5-----------------------52-----200 gr verdi
bukett-----------------72--------------------------71.9------------------------60-----100 gr verdi
abatu------------------61--------------------------61---------------------------54-----Aramıza yeni katıldı
tolina------------------77--------------------------71---------------------------65-----Aramıza yeni katıldı

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 22.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincileri : sel & çikolatam ( 600 gr ile ) :hooray:
Günün İkincileri : _kvsr_ & aygün2008 & Cigsel2010( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 400 gr ile ) :hooray:

Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile

Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.

Son düzenleme:

Arkadaşlar listeyi acele yaptım (o anda işim çıktı) yanlışlık varsa lütfen söyleyin hemen düzelteyim

ellerine salık şekerimmmm.... birincilerimizi ve kilo veren bütün arkadaşlarımızı tebrik ederimolumunekankayizsmile

şu kesin haftaya bende gram oynamaz çünkü regleyim şuanda bile gözümün önünden profetörol le supangle geçiyor yaaa (bugün ölenlde 1 kase yayala çorbası içtimalsanaalsanasmile )

şu kesin haftaya bende gram oynamaz çünkü regleyim şuanda bile gözümün önünden profetörol le supangle geçiyor yaaa (bugün ölenlde 1 kase yayala çorbası içtimalsanaalsanasmile )

Sütlü tatlıların bir porsiyonu 200-300 kaloriymiş çok canın çekiyorsa birden saldırmaktansa ufak bir porsiyon yiyebilirsin bence şekerim bayanssulusmile ben şahsen canım ne istiyorsa en azından tadına bakıyorum yoksa aklımda klıyor yemiş kadar kalori alıyorum sempatiksalakcinni

vala 2 gündür ölcem onlar için nerdeyse en iyisi yiyim diymi :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…