Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cook zor nasıl dayanıoosun ben olrum bunlarla beslensem aclıga asla dayanamıorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::1no2::1no2::1no2:fisfisfisfisfisfis

canım ben normaldede de çok yemek yiyen biri değilim zaten ama metobolizmama çok yavaş çalışıyor...ohaoldumsmile

nafcim belki gec kalmisimdir bildirim yapmaya. 85.7 ciktim.. kilomu hic anliyamadim 2 gun once 85 kiloydum sabah 85.7. anlamadim gitti...
gec bildirim yapmamin sebebi dizustu bilgisayarim bozuldu.. daha anneme yeni gelebildim..
yarin yolcuyumn..kendinize iyi bakin kizlar. opuyorumm.. 1 hafta sonra gorusmek uzere..tabi bilgisayarim yapilirsa..

canım ben normaldede de çok yemek yiyen biri değilim zaten ama metobolizmama çok yavaş çalışıyor...ohaoldumsmile

benim de metabolizmam yavaş hipotiroid var bende bi de hareketsiz bi yapım var,
bunlar kilo veermeyi zorlaştırıyo almayı da kolaylaştırıyo canım..

ayyyy şok olduummm...
ooollleeeeyyyy......
kızlar bide beni spor ve diyetle düşünün...
valla bbu saatten sonra beni kimse tutamaz maşallah deyin opuyorumnanaktan
sizi çooooookkkk... seviyoruuummmm.....
iyi ki varsınızzz....

ellerine salık şekerimmmm.... birincilerimizi ve kilo veren bütün arkadaşlarımızı tebrik ederimolumunekankayizsmile
teşekkür ederim tatlım, hoşgeldin :)

Rica ederim cnm bende tüm kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum

tişekkür ederim bebeğim, ayy çok mutlu oldum....

Kilo veren arkadaşlar kutlarım Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler

selam tinkerbell naber

400 gr almış canım vermemiş :ecrin_bebek:
hadi ya :uhm: regldendir diye umuyorum o zaman.. bi de haftanın bi günü tartılınca insan sabah tuvalete çıkıp çıkmadığı önceki gün yemeği kaçta yediği vs çok fark yaratabiliyo.. ondan da olabilir..

kayınvalide arnavut
kayınpeder boşnak canımohaoldumsmile
süpermişşş
arnavut böreği hiç yemedimm ama meşhur biliyorum
boşnak böreği sadece bi kezcik bi lokmacıkk yiyebildim ve kalbimi çaldı
netten çok tarif aradım ama esaslılar hiç beceremedimm boshayallersmile

iki tarafta börekçi.:roflol:
kaldım börekçilerin arasında valla:roflol:
benimki yeme der biliyo zayıflamak istediğimi
keşke ben de kalsam nihann
boşnak börekleri hamuru elde açma yoğurtlu sarımsaklı kıymalı hafifff ve leziizzzzz sadece bi lokma tadabildim ama hala dün gibi hatırlarımm aklinialirimsmile bu arada yiyeli 4 sene oldu :gitme:

Gülegüle kuşum akşama uğra cezalara bak -tatlicadiarzu-
dışardaydım kızlar anca geldim hazırlarım şimdikk

bizimkiler güzel yapıyorcokacimcoook
:asigim:

Ayy çok güldümmm :icecream:

Make' in mapıstan çıktıktan sonra psikolojisi bozuldu bende nihancım pek görünmüyo ortalıkta aklinialirimsmile
tartılı börek nee tatlı mııı :asigim:
make mapısa mı düşmüşş kaydirigubbakcemile3

müge anlı topiğinde gezip duruyo gelsin biz onun psikolojisini düzeltirizaklinialirimsmile
sırnaşık şey

kilobildirimi yapıyorum 500gr.cık daha almşım 60,00 olmusum ıyyyyyyyy ne kötü
asya nerelerdesinn

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

benimkileri de büyüttü hap ama sonra küçülmediler öyle kaldılar aklinialirimsmile
popo kalça basen hiç bişi yok kocaman göğüslerim var

Ah ah 36 lık günlerimi özledim
İnanmayacaksınız ama ben bir zamanlar small giyiyordum yaa
ben XS giyodum eskiden, bi ara L oldum, şimdi M oluyo genelde tercihim dolgun hatlardan yanaa bayanssulusmile

geçmiş olsunn

valla ben de ben deeeee boshayallersmile
önce büyük göğüslüydüm
sonra aşk acısıyla ufaldımm minnacık oldular..
sonra hapla bumbastik oldular tekrardan....

ben çıkıyorum canlar
mesaim bitti sizde tam ben çıkçam muhabbeti koyulttunuz he:mymeka:
gece annemden girerim burdaysanız görüşürüz:a015:
5te mesai bitimi süperrr

Ben 90 takıyorum
Güzeller valla kocem beğeniyor
yerçekimine kapılmadıktan sonra tercihleri hep büyükten yana oluyo aklinialirimsmile

Arkadaşlar listeyi acele yaptım (o anda işim çıktı) yanlışlık varsa lütfen söyleyin hemen düzelteyim
Naf eline sağlık..

dayanma zaten cnm sakınnn :umursamaz:

kuşum sen az yiye yiye metabolizmanı daha da yavaşlatacaksınn

çikolata almamışsınn vermişssinn opuyorumnanaktan
nası gidiyo çalışmalar

:hulya: olala, özge ve angel'ın ceza listesinde üstüste 2. haftası :hulya:

(özgecim ve angelcimm motivasyonunuzu bozmayın torpil olarak alıyorum seni ceza listesine şekerlerim :asigim: :jeyyar: :jeyyar:)

özgecimm: canım sen geçen haftaki gibi gibi devam et yeter.. araöğünlerini unutma tamam mıı.. akşam menülerinin ve sporlarının da devamını mutlaka bekliyoruz cnm..yine geçen haftaki gibi 1.5 saat spor artık ne istersen leslie veya yürüyüş veya bisiklet veya göbek dansı.. bi de pazar, pazartesi ve çarşamba da aynı tartıda tartılıp kilonu not et olur mu cnm klava:

neşecimm: şekerim senin evde hangi alet var bilmiyorum.. seni spora çok motive görüyorum üstelik ihtiyacın da var.. hızla kilo almaya başlamışsın cnm.. bebek de var biliyorum ama düzene girene kadar sık dişini cnm.. yürüyebilirsen evde 2 saat yürü cnm.. başlangıç için 30ar dakikadan dört kez yapabilirsin.. bi de topiği her gün ziyaret et ve menünü paylaş olur mu cnm klava:

asyacımm: kuzum seni çalışmıyorsun diye hatırlıyorum ama yanılıyor hissiyatına da sahibim aynı zamanda boshayallersmile çalışmıyorsan 3 saat yürüyüş yap cnm.. çalışıyorsan da neşe gibi 2 saati tamamlamaya çalış.. seni de topiğe ve menülerini paylaşmaya davet ediyoruz şekerimm klava:

olalaa: haftanın neredeyse 6 günü 1-1.5 saat sokakları arşınladığından gariban oalalaya spor cezası yokk.. ama her türlü tatlı (sütlü, hamurlu vs) ve kızartma kesinlikleee yasakkkk cıssssss klava:

angel: şekerim sen bence regl şişkinliği yaşıyosun.. yani moralini bozmaa.. ceza ise geçen haftaki gibi ki hız kesmee bayanssulusmile endişelenmeyi ve kızmayı yine yasakladım sadece 1 haftalığına.. akşamları mutlaka sebze yenecek.. sabahları poğaçaya sığınmak yooook simit yenecekk.. sana da bi saat yürüyüş cnm.. çalışıyorum vaktim yok deme diye sadece ve sadece bi saat.. ve de toplam 3 pilates seansı.. beşer hareketten 10 tekrarlı iki set.. ama hareketler kaytarmadan yapılacak.. karın kasları ağlayacakk klava:

Naf: Nafcım sen kilo verdin ama ricaan üzerine zevkle ceza listesine ekliyorumm adınıı kötükedihüso 2 kere 30 dk'dan toplam bir saat bisiklet ve angel gibi 2 pilates seansı cnm akşam menülerin araöğünlerin süperdi bu hafta (kilo verenleri dövmiim barii boshayallersmile)

Buket: Cnm sen çalışıyor musun hatırlayamadım kusura bakma.. Çalışıyosan 1 saat çalışmıyosan 2 saat yürüyüş yapabilirsin cnm olumunekankayizsmile

Merve&Kevser kuzularımm: Kızlar seçim sizin ama geçen hafta yemek düzeniniz süperdi.. Bozmayınn derimm olumunekankayizsmile

oyelken---------------79.7-----------------------71.5------------------------65-----400 gr aldı
neseli45---------------85.9-----------------------82.2------------------------68-----800 gr aldı
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------800 gr aldı
olala-------------------55.7------------------------52.4------------------------51.2---300 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.7-----------------------55------100 gr aldı

hanımlar takipteyim spor menünüzü de paylaşınn lütfenn

hadi bakeeem kaldırın popişlerinizi hareket hareket kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
Hazırla bakalım kuşum kaydirigubbakcemile2

İyiyim cnm yemeğimi yedim birazdan çayda yapıcam diziler başlamadan bir giriyim dedim sen nasılsın

slm tatlımm opuyorumnanaktan
iyiyimm yalnız tabanlarım patladı kilo almıcam vericem diye 2 saat yürüdüm kaydirigubbakcemile3
afiyet olsunn ben de mi yapsam çay :hulya:
diziler olmasa her akşam napardık di mi delikafadulden

bugünn

2 saat orta tempoda yürüyüş..

sabah:
türk kahvesi
yarım kk peynir
2 ince dilim b. ekmek
1 kalın dilim pastırma
şekersiz çay

ara:
yarım armut

öğle:
2 kepçe etli terbiyeli tavuk suyuna tel şehriye çorbası (az yiyince uzun yazıyorumm!!)
bol salata
(bulgur pilavı bozulmuştu neden anlamadım ben de kedilere verince pilavı salatayla yetindim..)

ara:
bi portakal

akşam:
2 kepçe tavuklu şehriye çorbası
5 y.k domatez soslu köy eriştesi
1 parça haşlanmış tavuk göğsü

yatmadan önce bi türk kahvesi daha içer bi de yarım armut yerim ya da armut yerine tek bi tanecik petibör
başka bişi yememem lazımm
çok canım çekerse minicikk bi avuç kuruyemiş..

Son düzenleme:

bayağı yürümüşsün bende bir ara çıktım ama yarım saat yürüyebildim buralarda eşim erken gelince markette buluştum onunla.
Yaa öyle aslında eskiden ne güzel filmler olurdu kanallarda mecbur olduk dizilere Gerçi onlarda olmasa ne yapardık akşamları bilmiyorum Bu gün çok izlediğim diziler yok aslında göz ucuyla bakıyorum öylesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…