- 30 Aralık 2009
- 543
- 2
- 96
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.181
vala 2 gündür ölcem onlar için nerdeyse en iyisi yiyim diymi :sm_cool:
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi davranın yarın görüşürüz.....:teselli:
canım sabhları 1 saat yürüyorum işe yürüyerek geliyorum. sabah kahvaltısında yarım elma arkasından 1 fican sade kahve ölne doğru 1 dincan sütlü 2 şekerli kahve (şekerim çok düşüyor) ölen kalan yarın elmamın diğer yarısı ikindi 1 fincan sade kahve 1 elma veya 1 mandalina akşam 2 kase çorba(zaten çok severim çorbayı) akşam çok acıkıyorum artık az yalı patlamış mısır mısırım yoksa 1 adet elma (önceden de böylr zayıflamıştım belki yine zayıflarım) he birde yine şekerim çok düşerse arada 1 tane yine sütlü kahve içerim...
cook zor nasıl dayanıoosun ben olrum bunlarla beslensem aclıga asla dayanamıorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::1no2::1no2::1no2:fisfisfisfisfisfis
Ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar
canım ben normaldede de çok yemek yiyen biri değilim zaten ama metobolizmama çok yavaş çalışıyor...ohaoldumsmile
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67.2-------------------------60-----100 gr verdi
oyelken---------------79.7-----------------------71.5------------------------65-----400 gr aldı
neseli45---------------85.9-----------------------82.2------------------------68-----800 gr aldı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----Kilosunu korumuş
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------800 gr aldı
_kvsr_------------------66--------------------------61--------------------------55------500 gr verdi
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------2 HAFTA İZİNLİ
olala-------------------55.7------------------------52.4------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.1------------------------52------400 gr verdi
angel2030------------65--------------------------62.7-----------------------55------100 gr aldı
aygün2008-----------76--------------------------73.5------------------------65------500 gr verdi
sel-----------------------62--------------------------59,9------------------------55------600 gr verdi
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------Kilo bildirimine gelmedi !!!
çikolatam------------76.3-----------------------76.5------------------------55------600 gr verdi
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.4------------------------65-----500 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.5-----------------------52-----200 gr verdi
bukett-----------------72--------------------------71.9------------------------60-----100 gr verdi
abatu------------------61--------------------------61---------------------------54-----Aramıza yeni katıldı
tolina------------------77--------------------------71---------------------------65-----Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 22.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincileri : sel & çikolatam ( 600 gr ile ) :hooray:
Günün İkincileri : _kvsr_ & aygün2008 & Cigsel2010( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 400 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
teşekkür ederim tatlım, hoşgeldin :)ellerine salık şekerimmmm.... birincilerimizi ve kilo veren bütün arkadaşlarımızı tebrik ederimolumunekankayizsmile
Rica ederim cnm bende tüm kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67.2-------------------------60-----100 gr verdi
oyelken---------------79.7-----------------------71.5------------------------65-----400 gr aldı
neseli45---------------85.9-----------------------82.2------------------------68-----800 gr aldı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----Kilosunu korumuş
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------800 gr aldı
_kvsr_------------------66--------------------------61--------------------------55------500 gr verdi
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------2 HAFTA İZİNLİ
olala-------------------55.7------------------------52.4------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.1------------------------52------400 gr verdi
angel2030------------65--------------------------62.7-----------------------55------100 gr aldı
aygün2008-----------76--------------------------73.5------------------------65------500 gr verdi
sel-----------------------62--------------------------59,9------------------------55------600 gr verdi
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------Kilo bildirimine gelmedi !!!
çikolatam------------76.3-----------------------76.5------------------------55------600 gr verdi
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.4------------------------65-----500 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.5-----------------------52-----200 gr verdi
bukett-----------------72--------------------------71.9------------------------60-----100 gr verdi
abatu------------------61--------------------------61---------------------------54-----Aramıza yeni katıldı
tolina------------------77--------------------------71---------------------------65-----Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 22.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincileri : sel & çikolatam ( 600 gr ile ) :hooray:
Günün İkincileri : _kvsr_ & aygün2008 & Cigsel2010( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 400 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
hadi ya :uhm: regldendir diye umuyorum o zaman.. bi de haftanın bi günü tartılınca insan sabah tuvalete çıkıp çıkmadığı önceki gün yemeği kaçta yediği vs çok fark yaratabiliyo.. ondan da olabilir..
400 gr almış canım vermemiş :ecrin_bebek:
süpermişşşkayınvalide arnavut
kayınpeder boşnak canımohaoldumsmile
keşke ben de kalsam nihanniki tarafta börekçi.:roflol:
kaldım börekçilerin arasında valla:roflol:
benimki yeme der biliyo zayıflamak istediğimi
dışardaydım kızlar anca geldim hazırlarım şimdikk
Gülegüle kuşum akşama uğra cezalara bak -tatlicadiarzu-
:asigim:bizimkiler güzel yapıyorcokacimcoook
Nihan tartılı börek yapıyolarmı bizim burdakiler yapıyomuş hiç yemedim ama arkadaş güzel değil diyo sempatiksalakcinni ben tartıyı seviyorum böreğini de merak ediyorum açıkçası boshayallersmile
Gülegüle balım opuyorumnanaktan
Allah kabul etsin canım olumunekankayizsmile
Ya bizim burdaki arnavutlar yapıyo böyle kaymak gibi bişey ama kahverengi değişik bişey sempatiksalakcinni bende tam bilmiyorum sempatiksalakcinni
Afiyet olsun neşecim inşallah misafirlikte de çok ısrar etmezler kaydirigubbakcemile
Afiyet olsun canım sositososito
tartılı börek nee tatlı mııı :asigim:
Ayy çok güldümmm :icecream:
Make' in mapıstan çıktıktan sonra psikolojisi bozuldu bende nihancım pek görünmüyo ortalıkta aklinialirimsmile
sırnaşık şeymüge anlı topiğinde gezip duruyo gelsin biz onun psikolojisini düzeltirizaklinialirimsmile
asya nerelerdesinnkilobildirimi yapıyorum 500gr.cık daha almşım 60,00 olmusum ıyyyyyyyy ne kötü
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenşimci gecen yaz kilo almıştım 56 olmuştum kilo oturmadan veriyim diye düşünürkene
sevgilim ben terk etti verdim mi ben 1 haftada 5 kg en dar kotum dötümden düşüyo
abimler bizde o zaman
yenge dedim kek yap ıslak kek
namıssız çok güzel yapar
aldım tepsiyi önüme yiyom zira 51 halim hiç hosuma gitmedi kemiklerimi sayıyodum yüzüm annemin dediğine göre fare kadar kalmıştı
kekleri ağzıma atarkene yengem ne dese begenirsiniz
abatu hala rejim mi yapıyosun
evet yenge dedim rejim yapıyom :)
hatunun inmek istediği beden 46 :) şu ankini sormayın sölemicem.
ilkokul 4 teki yeğenim obez olcak yakında
liseye giden ise benim kıyafetlerime zor sıgıyo :)
abimse 8 aylık hamile izlenimi veriyo
şimci söleyin ben bu evden kilo almadan nasıl cıkıcam
benimkileri de büyüttü hap ama sonra küçülmediler öyle kaldılar aklinialirimsmile61'im canım ..
ama şişlik var vücudumda ..
dogum kontrol hapı kullanıyorum ..
göğüsler sevda demirel gibi mübarek en az onlar 4 kg çıkar sanırım sempatiksalakcinni
şu ilaç bi bitse normal seyrime dönsem ..
ben XS giyodum eskiden, bi ara L oldum, şimdi M oluyo genelde tercihim dolgun hatlardan yanaa bayanssulusmileAh ah 36 lık günlerimi özledim
İnanmayacaksınız ama ben bir zamanlar small giyiyordum yaa
geçmiş olsunnkist var canım ..
nurtopu gibi 3 cm kistim vardı ..
2.kutuyu kullanıyorum bitince regl olup temizlencem
gidip ultrasonda bakıcaz ..
ilk regl olmadığımda nası bi göbem vardı ya
hamileyim sandımdı ..
doktur diyo ki ultrasonla gel ..
millet bebesinin ultrasonunu saklar ben kistimin
ama sanırrsam gecen ay kurtuldum o kistten ..
bayramdan sonra gidicim bakalım ..
valla ben de ben deeeee boshayallersmiledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benimde bel incedir bende lise bitene kadar badi giymedim :) hatta ünv.tede giymedim .. ta ki 23 yaşındaykene birii güzel yerlerini ön plana çıkar zalak diyene kadar sempatiksalakcinni
o zaman onlardan utanmaktan vazgeçtim ..
lisede arkadasım beni evde görmüştü dar bişeleeeeeeeeee
sanki amerikayı keşfetmiş gibi senin memikler kocamannnnnnnnnnnnnnnn demişti sempatiksalakcinni
hep kücük göüslere özenmişimdir :sinifsinif:
5te mesai bitimi süperrrben çıkıyorum canlar
mesaim bitti sizde tam ben çıkçam muhabbeti koyulttunuz he:mymeka:
gece annemden girerim burdaysanız görüşürüz:a015:
yerçekimine kapılmadıktan sonra tercihleri hep büyükten yana oluyo aklinialirimsmileBen 90 takıyorum
Güzeller valla kocem beğeniyor
Naf eline sağlık..
Arkadaşlar listeyi acele yaptım (o anda işim çıktı) yanlışlık varsa lütfen söyleyin hemen düzelteyim
dayanma zaten cnm sakınnn :umursamaz:cook zor nasıl dayanıoosun ben olrum bunlarla beslensem aclıga asla dayanamıorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::1no2::1no2::1no2:fisfisfisfisfisfis
kuşum sen az yiye yiye metabolizmanı daha da yavaşlatacaksınncanım ben normaldede de çok yemek yiyen biri değilim zaten ama metobolizmama çok yavaş çalışıyor...ohaoldumsmile
çikolata almamışsınn vermişssinn opuyorumnanaktanbenim de metabolizmam yavaş hipotiroid var bendebi de hareketsiz bi yapım var,
bunlar kilo veermeyi zorlaştırıyo almayı da kolaylaştırıyo canım..
ayyyy şok olduummm...
ooollleeeeyyyy......
kızlar bide beni spor ve diyetle düşünün...
valla bbu saatten sonra beni kimse tutamazmaşallah deyin opuyorumnanaktan
sizi çooooookkkk... seviyoruuummmm.....
iyi ki varsınızzz....
teşekkür ederim tatlım, hoşgeldin :)
tişekkür ederim bebeğim, ayy çok mutlu oldum....
cezaları hazırlıyomm
Hazırla bakalım kuşum kaydirigubbakcemile2
İyiyim cnm yemeğimi yedim birazdan çayda yapıcam diziler başlamadan bir giriyim dedim sen nasılsın
slm tatlımm opuyorumnanaktan
iyiyimm yalnız tabanlarım patladı kilo almıcam vericem diye 2 saat yürüdüm kaydirigubbakcemile3
afiyet olsunn ben de mi yapsam çay :hulya:
diziler olmasa her akşam napardık di mi delikafadulden
kızlar ben çıktım cezalarınıza bakın lütfen öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?