Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar ben geldim nasılsınız.kaç gündüz hafif bi ateşlenmem vardı bide burun akıntım.bu sabah tamamen tıkanmış olarak uyandım.grip bronşit hepsi karman çorman.sabah kahvaltımı yaptım ama ne yedim bilmiyorum.ama kaçırmadım o kesin.sonra uyumuşum ilaçlar agırlık yapmış.şimdi bişeyler atıştırıp tekrar yatarım kafamı kaldıramıyorum nolur kusuruma bakmayın

kızlarrrrrrr yanlış yere girmişim burayı bulana kadar pufff dolandım durdum :)) malum acemilikk beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürlerrrrr:roflol: pes etmek yok arada kaçamak olacak...:)) yok onu yeme bunu şu kadar ye bugun protein yarın karbohidrat ağırlıklı beslen :dilcikar: hiçççç bana uymuyor ben kendi diyetimi kendim hazırladım 11 kilo bana göre hiç az değil 11 i veren 21 de verir yılmak yok yola devam artık çokkkkkk seviyorum kendimi :))

tabi canım kaçamak yapabilrsindelikafadulden öyle durumlarda bildir bizim kaçamak topiğimize biz icabına bakarız sen merak etme canım:jeyyar::jeyyar:

oliş sordu pastırma ne alaka filn oldu yada canı çekti artık hangisi bilemicem bende açıklıyım didim iyi ettim seni güldürdüm tatlımŞeniz
Şeniz

Geçmiş olsun mervecim :1hug: a.s.

he ya make bunalımda galiba kimse kaçamak yapmayınca kendini yemeğe verdi bence
hem onada moral olurdelikafadulden

Bencede sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: Olur öyle başlarda canım sık kullanılanlara ekle kaybetmezsin olumunekankayizsmile

abatu geçmiş olsun arkadaşım aynı dert bendede vardı sabah kalkınca 3 tane vermidon içtim benneyaptımki bu arada vermidonun kalorisi kaç acaba kızlar hihoyyyt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…