- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.481
ne var canım hoşunamı gitti kızlaelaelaelaelae:dance:
naf arkadaşı kaçamak topiğine alalım biz
buyrun sağdandelikafadulden
Hava durumu gibi olmuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hem make kendine gelir belki :icecream:
kızlarrrrrrr yanlış yere girmişim burayı bulana kadar pufff dolandım durdum :)) malum acemilikk beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürlerrrrr:roflol: pes etmek yok arada kaçamak olacak...:)) yok onu yeme bunu şu kadar ye bugun protein yarın karbohidrat ağırlıklı beslen :dilcikar: hiçççç bana uymuyor ben kendi diyetimi kendim hazırladım 11 kilo bana göre hiç az değil 11 i veren 21 de verir yılmak yok yola devam artık çokkkkkk seviyorum kendimi :))
başım ağrıyo deli gibi
Şenizoliş sordu pastırma ne alaka filn oldu yada canı çekti artık hangisi bilemicem bende açıklıyım didim iyi ettim seni güldürdüm tatlımŞeniz
selam kızlar ben geldim nasılsınız.kaç gündüz hafif bi ateşlenmem vardı bide burun akıntım.bu sabah tamamen tıkanmış olarak uyandım.grip bronşit hepsi karman çorman.sabah kahvaltımı yaptım ama ne yedim bilmiyorum.ama kaçırmadım o kesin.sonra uyumuşum ilaçlar agırlık yapmış.şimdi bişeyler atıştırıp tekrar yatarım kafamı kaldıramıyorum nolur kusuruma bakmayın
he ya make bunalımda galiba kimse kaçamak yapmayınca kendini yemeğe verdi bence
hem onada moral olurdelikafadulden
kızlarrrrrrr yanlış yere girmişim burayı bulana kadar pufff dolandım durdum :)) malum acemilikk beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürlerrrrr:roflol: pes etmek yok arada kaçamak olacak...:)) yok onu yeme bunu şu kadar ye bugun protein yarın karbohidrat ağırlıklı beslen :dilcikar: hiçççç bana uymuyor ben kendi diyetimi kendim hazırladım 11 kilo bana göre hiç az değil 11 i veren 21 de verir yılmak yok yola devam artık çokkkkkk seviyorum kendimi :))
ben geldim arkadaşlar
tabi canım kaçamak yapabilrsindelikafadulden öyle durumlarda bildir bizim kaçamak topiğimize biz icabına bakarız sen merak etme canım:jeyyar::jeyyar:
başım ağrıyo deli gibi
abatu geçmiş olsun arkadaşım aynı dert bendede vardı sabah kalkınca 3 tane vermidon içtim benneyaptımki bu arada vermidonun kalorisi kaç acaba kızlar hihoyyyt:)
evet alıp geldim
kız 3 tane vermidon içilirmi hiç midene yazık 1 tanede kesmiyomu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?