Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Mali müşavir mii sempatiksalakcinni gel bebem gel görüşelim sempatiksalakcinni

Budurrr :lepi: :lepi: tebrik ederim a.s.

hoşgeldin dilocan azminden dolayı tebrik ederim umarım düşlediğin kiloya dönersin

öğlen yemeğim çeyrek tost eve gidemedim işlerden dolayı

mandalina yiyeceğim arada

Kız nasıl doydun o çeyrek tostla :umursamaz:

Kevserrrrrrrr nerelerdesin sen :mymeka:

Evett gitmesin kilo verener :2:

şu sarı yanmanı hiç sevmedim haberin olsun :2:

Tamam aşkitom değiştiriyorum hemen Şeniz

nen naf sende hayalet gibi gezip durma nen
duvarların içinden de geçiyonmu görünmezken ben geçiyom

Birkaç denemeden sonra baktım kafam gözüm dağılıyo duvardan geçicem derken bıraktım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni süpürgeme atlayıp dolanıyorum arada sırada sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

167 boyum 63 kilom ama 55 olmak istiyorum

Çok kilon yokmuş zaten cnm veririz beraber kaydirigubbakcemile5

Sabit bir diyet listemiz yok herkes kendine göre aç kalmayacak şekilde sağlıklı beslenme proğramı oluşturup onu uyguluyor :icecream:

Hergün menülerini bizimle paylaşıyorsun ve cuma günleri sabah tartılarak saat 08:00 - 17:00 arası bildiriyorsun hazırladığım listeye senide almış oluyoruz böylece

Spor yapabilirsen harika olur daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin olumunekankayizsmile

Sormak istediğin birşey varsa hiç çekinme topikte kim varsa cevaplar guclubacismile hepimiz canayakın insanlarız :1rolleyes:

Sevgi ve saygı çerçevesinde güzel paylaşımlarla hep beraber zayıflayalım olumunekankayizsmile

naf bende tolina nın yediklerini beğendin sandım
tam sana da sallayacaktım ki bi baktım beğenmemiş gördüm kaydirigubbakcemile3

yeni gelen herkese slm

çok keyfim yok bugün gece delik deşik uyudum habire abuk subuk rüyalar gördüm gördüm uyandım..
ha bi de reglim onun da ağrısına kalkıp kalkıp ağrıkesici içtim..

yalnız hava pek bi güzeldi pırıl pırıl memleketten kargo gelmişş onu almaya çıkmıştımm
çimenler falan kesilmiş her yer mis gibi kokuyodu..

naf ayvalıktan sakızlı kurabiye, zeytinyağı ve zeytin de geldi...

sen izmirlisin bilirsin o tarafları diye sana söyledimm..

çok sevinirim bu kadar sıcak yaklaştığın içinde tşk ederim inş bende rahat kilo verebilirim
Hepimiz böyleyiz canım opuyorumnanaktan Hadi bakalım o zaman yarından itibaren seninde menülerini bekliyoruz zemuszemus

naf bende tolina nın yediklerini beğendin sandım
tam sana da sallayacaktım ki bi baktım beğenmemiş gördüm kaydirigubbakcemile3

Heheee kim vurduya gidiyodum yani :roflol: :roflol:

Geçmiş olsun canım ayaklarını üşütme dikkat et böyle zamanlarda çıkıyor acısı :1hug:

Memleketten kargo diyince aklıma nedense pastırma geliyo olala sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bi yanım bu havayı kaçırma dışarı çık diyoo

diğer yanım uyuuuu uyuuuu diyoo

yarım saat kestirip kendimi dışarı atmayı planlıyorum sırf hava bu kadar güzel diye.. yalnız saat 5den sonra hoop soğuyor havamı alırım bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…