Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Merhaba buketcim

Yaparsın inş. cnm kaydirigubbakcemile

Üşüttüğün için regl gecikmiş olabilir :uhm: yada diyet düzeninden dolayı olabilir yada ilaç kullandıysan ondan da olabilir canım olumunekankayizsmile

3-4 ay mı akannehirakannehirakannehir

Yılların birikimi var kuzucum regl dönemlerinde tutmadıklarımı daha sonra zor geldiği için tutmamıştım :kedi: şimdi hepsini toptan tutucam olumunekankayizsmile sağlığım sıhatim düzelsin de olumunekankayizsmile

nafcm geldim burdyım
buaralar durduk yere çok canım sıkılıyo herşeye..bişey yapmakta içimden gelmiyo nedensiz yani..
inş düzelir..

Kızlar müsadenizle bende çıkıyorum opuyorumnanaktan behlül kaçar

ben 70 kg dan 45 e düştüm bundan 4 sene önce. şimdi 55 kg yum bunu muhafaza ediyorum. benim sizlere tavsiyem şekeri hayatınızdan çıkarın, tuzu çıkarın. spor yapın ve az yiyin. herkesin metobolizması farklı elbette ama zayıflamak isteyen boğazını tutacak sağlıklı yeşil ağırlıklı beslenecek. birde karanfil, kara biber, limon, elma bu çayı her yemekten sonra... limon, nane, maydonoz bu çayıda her sabah aç karnına için...

bu arada direk konunun içine daldım ama bildiğim ve etrafımdaki arkadaşlarımla paylaştığım başarılı deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim.

herkese merhaba umarm iyisinizdir, buras gerçekten çok faydal hepinizi ayr ayrı kucaklyorum,kardeşlerim,arkdaşlarm ablalarmmmm.. ttl belanz oldum burada.. . ben hastalgmdan bile burada kurtulabileceğimi düşünüyorum.. herkes o kadar iyikiiii .. hemen yediklerime ve yaptklarma geçeyim
yaptklarm:
25 dakika plates ve 100 tam mekik,gün içinde 30 dk. yürüdüm
yediklerim
sabah:
1dilim kepekli ekmek
domates
light peynir
1 adet zeytin
öğlen birşey yiyemedim daşarıdaydm
saat 3:
1 dilim mozakik dankek ( ince bir dilimdi kalorisi merak edenler için 100 kalori olduğunu belirteyim)
saat 5 buçuk :
canm çok çekmişti ve karnm aç değildi. 40 gr. bitter çikolata yedim...
yarm saat sonra:
ıspanak
bir dilim kepek ekmeği
yoğurt yiyecğim, ara öğünlerimde meyve yoğurt ve kaysı olarak devam edeceğim .. nasl kızlar?

baş ağrımla birlikte geldim gene ..
ağrı kesici almıyorum kolay kolay ..
ama az daha geçmezse alıcam :)
cuma gününü iple çekiyom bakalım kaç gram vermiş olicimmmmmmmmmmm

baş ağrımla birlikte geldim gene ..
ağrı kesici almıyorum kolay kolay ..
ama az daha geçmezse alıcam :)
cuma gününü iple çekiyom bakalım kaç gram vermiş olicimmmmmmmmmmm

canım benim benimde sıksık başım ağrır bende arı kesikullanmam ama şunu yapıyorum patatesi sotuyorum 2 halka yapıyorum onu tuzluyorum ve bir tülbentle anlıma bağlıyorum bir süre sonra uykum geliyor biraz uzanıp kalkıyorum bir şey kalmamış.... İstersen bir dene opuyorumnanaktan

ya arakdaşlar aslında benimde sabahları plates falan yapmam lazım ama ben sabahları yataktan kalkamıyorum ki ya ((( şöyle sopa falan çevirsem işe yara belki heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…