- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.661
evet ya
Evett öyle vallahi sempatiksalakcinni ütüsü,temizliği,yemeği,çayı kahvesi sempatiksalakcinni hizmeti aklinialirimsmile
Ayyy bide sanki benim herüff evde duruyoda çocuk yapmaya fırsatım oldu :roflol: :roflol:
Yok bebemm ben bikere biber hapı kullandım çarpıntı yaptı bende tırs tırs üçbuçuk üçbuçuk bıraktım hemencik :1ninca:
Yok bebemm ben bikere biber hapı kullandım çarpıntı yaptı bende tırs tırs üçbuçuk üçbuçuk bıraktım hemencik :1ninca:
evet ya
nerde kız iş için mi dışarlarda hep
aman ya boşverin hapı filan normal yollarla zayıflayın ben ağrı kesici içerken bile düşünürüm böbreklerime verdiği tahribatı
en güzeli doğal yollarla kilo vermekmiş demekki yardımcıya felan ihtiyac yok :)) elmasıda biberide onların olsun naniknanik bu arada ben hızla kilo vermeye devam ediyorum kilo vermek istiyorum eve ama bukadar hızlı deil :sinifsinif: 2 günde 1 kilo daha vermişim 90 oldum kızlar 42 günde 12 kilo oldu çokmu hızlı sizce sempatiksalakcinni
ben çıkıyorum kızıma yemek hazırlıyacağım okula tekrar görüşmek üzere
Evet canım ayın 15 günü yok sempatiksalakcinni 15 gün bekar 15 gün evliyim yani :smiley-cool:
Evet bencede doğal yollarla zayıflamak en iyisi bak dün haberlerde yine zayıflama kampında ölüm haberi vardı eyvahedigeldismile
Gülegüle kolay gelsin cnm
Yavrum sen nasıl besleniyosun ki 2 günde 1 kilo verdin :1shok:
Dün diyetisyen bir ayda en fazla 4 kilonun normal olduğunu söyledi :kedi: ama bilmiyorum yani :ecrin_bebek:
günaydın cigsel naber
Yavrum sen nasıl besleniyosun ki 2 günde 1 kilo verdin :1shok:
Dün diyetisyen bir ayda en fazla 4 kilonun normal olduğunu söyledi :kedi: ama bilmiyorum yani :ecrin_bebek:
iyilik ne olsun hayatım sen nasılsınsositososito
işin aslı normal besleniyorum herkesin yediğini yiyorum sadece ekmek şeker yok içinde :) extra 3 litre su içiyorum ve günde yaklaşık 700 kalorilik spor yapıyorum mekikler hariç bilmiyorumkismile
akannehir akannehir
Canım nolldu ne şaştın yiiiivrum
anaaaa bende bayrampaşaSelülitlerimi seviyorum ben sempatiksalakcinni
kuşum kahveni kesme..
kahvede selülit yapan süt tozudur sen onu kullanmıyorsun
ve dietisyenler bile günde 2 fincan sade nescafeye izin verir zararsızdır için rahat olsun meleeemmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
bende gaziosmanpaşa/küçükköydeyim balım yakınmışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?