Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

afiyet olsun kuşum

Sağol balım :kedi:

Anladım canım gamyoncuiremsu

seçeneğim dönerden yana döner yicek olursan ekmek olark çerek ekmek yaptır ve ekmeğin içini komple aldır... lavaş yersen eğer hepsni yememn lazın ancak yarısını yersen rejimin bozulmaz.... zemuszemus

Bende çeyrek içi alınmış ekmekte kokoreç diye düşünüyodum yanında da ayran boshayallersmile

Bakim döner bulamazsam kokoreç yirim bayanssulusmile

Bende çeyrek içi alınmış ekmekte kokoreç diye düşünüyodum yanında da ayran boshayallersmile

Bakim döner bulamazsam kokoreç yirim bayanssulusmile

afiyet olsun canım yediklerinin hiç biri yağ olmasın kas olsunnnnÇok üzgünüm çoook

nafişim hastayım ya ondan dolayı böyle.şimdi annem dışardan haşhaşlı ekmek almış.bi parça kepek ekmeği yerine ondan yicem.hadi yememi yiyim geliyorum fıstıklarım

naf senin yüzünden canım döner istedi hekaydirigubbakcemile3

Oyy kıyamam gel beraber yiyelim canım :kedi:

afiyet olsun canım yediklerinin hiç biri yağ olmasın kas olsunnnnÇok üzgünüm çoook

Aminnn opuyorumnanaktan

nafişim hastayım ya ondan dolayı böyle.şimdi annem dışardan haşhaşlı ekmek almış.bi parça kepek ekmeği yerine ondan yicem.hadi yememi yiyim geliyorum fıstıklarım

Tamam canım afiyet olsun opuyorumnanaktan bakma sen bana naz yapıyorum :kedi:

kızlar ben de çıkıyorum yine gelirim görüşüzzzz byeeeeŞeniz

Gülegüle canım görüşürüz

Kızlar merhaba...
benim baskül bozuldu yazmışıtm ya,, hala almadım yenisini.. kilolar Allah' a emanet :))
girip bi ara yazayım beni listeden silin diye... pc bozuldu... heralde silmişindir artık..kaç haftadır giremdim...
öyle işte..söyleyeyim dedim...
Nasılsınız... bi bakim NAF ın profilinden zayıflama hedefine ulaşanlara....

canım ben hastayım hasta hastaa :'(

biliyorum hasta olduğunu ve onun için diyorum ya sana söz dinle diye burada herkes sana düzenli yemek ye ıvır zıvır yeme diyor sen hala sporla yağsız peynirle falan uğraşıyorsun senin bol bol protein ve karbonhidrat alman lazım güzelim hem düzgün yemiyorsun hemde zaten eksik aldığın kalorileri sporla yakıyorsun

Merhaba canım
Evet gülsucum kurallar gereği 3 haftadan sonra siliyoruz artık
Nerelerdesin canım sen ya :uhm:

yiyelim kız valla hadicokacimcoook

Ama ama ama sen nerdesinn nasıl buluşcaz :kedi:

cnm yaşıyormusun sen yaaa naniknanik

kız bu saatte böyle soru sorulur mu :)))
hepsini ye hepsini lavaşlı ye :))))

:)) yelken ve Merve sizi süpper tebrik ediyorum....
ne güzel azim bu böyle... darısı başıma... baskül alabilirsem vakit ayırıp kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…