- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.741
afiyet olsun kuşum
canım aslında doymuyorum ama benim az az yiğip sıksık yemem gerekiyor birde öyle yemek tarzı şeyler değil meyva yiyyebiliyorum mesela ama öteki türlü midem çok bulanıyor bu kez yemek yemek benim için bir zevk değil eziyet oluyor bende o yüzden az yemek zorundayım... Birkere çok zayıfladığımda miğdemi mahf ettim şimdide azda yesem kilo alıyorum ve fazla yediğimde midem çok rahatsız oluyor...opuyorumnanaktan
seçeneğim dönerden yana döner yicek olursan ekmek olark çerek ekmek yaptır ve ekmeğin içini komple aldır... lavaş yersen eğer hepsni yememn lazın ancak yarısını yersen rejimin bozulmaz.... zemuszemus
Bende çeyrek içi alınmış ekmekte kokoreç diye düşünüyodum yanında da ayran boshayallersmile
Bakim döner bulamazsam kokoreç yirim bayanssulusmile
naf senin yüzünden canım döner istedi hekaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım yediklerinin hiç biri yağ olmasın kas olsunnnnÇok üzgünüm çoook
nafişim hastayım ya ondan dolayı böyle.şimdi annem dışardan haşhaşlı ekmek almış.bi parça kepek ekmeği yerine ondan yicem.hadi yememi yiyim geliyorum fıstıklarım
kızlar ben de çıkıyorum yine gelirim görüşüzzzz byeeeeŞeniz
naf bencede kokoreç
yiyelim kız valla hadicokacimcoook
canım ben hastayım hasta hastaa :'(
Kızlar merhaba...
benim baskül bozuldu yazmışıtm ya,, hala almadım yenisini.. kilolar Allah' a emanet :))
girip bi ara yazayım beni listeden silin diye... pc bozuldu... heralde silmişindir artık..kaç haftadır giremdim...
öyle işte..söyleyeyim dedim...
Nasılsınız... bi bakim NAF ın profilinden zayıflama hedefine ulaşanlara....
yiyelim kız valla hadicokacimcoook
hey sakin olun :)) yemeyin durun :)) gerçi arada kaçamak lazım ama bendemi yesem acabayok yok benim kaçamak günüm cuma dahaaaaa 3 gün var ya bilmiyorumkismile
Baharın da canı istiyomuş aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Kızlar merhaba...
benim baskül bozuldu yazmışıtm ya,, hala almadım yenisini.. kilolar Allah' a emanet :))
girip bi ara yazayım beni listeden silin diye... pc bozuldu... heralde silmişindir artık..kaç haftadır giremdim...
öyle işte..söyleyeyim dedim...
Nasılsınız... bi bakim NAF ın profilinden zayıflama hedefine ulaşanlara....
Birde akşam arkadaşımla dışarı çıkıcaz alışverişe zemuszemus
dışarıda yemek zorunda kalıcam ve sulu yemek bulma şansım yok maalesef :2:
ne yesem acaba kızlar boshayallersmile
Seçenekler
döner
kokoreç
çiğköfte
tabi bunlar lavaşta yada ekmek içinde olcak napsam sizce :1rolleyes:
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67.2-------------------------60-----100 gr verdi
oyelken---------------79.7-----------------------71.5------------------------65-----400 gr aldı
neseli45---------------85.9-----------------------82.2------------------------68-----800 gr aldı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----Kilosunu korumuş
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------800 gr aldı
_kvsr_------------------66--------------------------61--------------------------55------500 gr verdi
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------2 HAFTA İZİNLİ
olala-------------------55.7------------------------52.4------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.1------------------------52------400 gr verdi
angel2030------------65--------------------------62.7-----------------------55------100 gr aldı
aygün2008-----------76--------------------------73.5------------------------65------500 gr verdi
sel-----------------------62--------------------------59,9------------------------55------600 gr verdi
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------Kilo bildirimine gelmedi !!!
çikolatam------------76.3-----------------------76.5------------------------55------600 gr verdi
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.4------------------------65-----500 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.5-----------------------52-----200 gr verdi
bukett-----------------72--------------------------71.9------------------------60-----100 gr verdi
abatu------------------61--------------------------61---------------------------54-----Aramıza yeni katıldı
tolina------------------77--------------------------71---------------------------65-----Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 22.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincileri : sel & çikolatam ( 600 gr ile ) :hooray:
Günün İkincileri : _kvsr_ & aygün2008 & Cigsel2010( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 400 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?