Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkeze selam arkadaşlar

Selam canım

türk kahveyi denedim şekersiz bööğğğ iğrençtiiiiiiiii
oyüzden hiç kahve içmiyorum şimcik
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar 5 i biryerde zayıflamaya yardımcı acaba bir bilginiz varmı

Ben doğadan' ın poşet çayından aldım 2 haftadır düzenli olmasa da tüketiyorum ama etkisi varmı yokmu bilemiycem canım sempatiksalakcinni bu arada yeşil çay inceltiyor beşibiryerde çayı zayıflamaya yardımcı diye bende duymuştum olumunekankayizsmile

ozaman en kısa zamanda yeşil çay alayımopuyorumnanaktan

selam kızlar ancak gelebildim ya kusuruma bakmayın.sabah kahvaltım yarım simit,2 kk beyaz peynir ve 3-4 çatal patates kızartması
ara:bi kupa ot çayı
öğlenbiraz geç oldu ama öğün atlamamak adına şimdi yicem peynir zeytin kepek ekmeği olarak.
ara:elma
akşam:yayla çorbası ve yanına ne olur bilmem bi sebze yemeği

he sabah kahvaltıdan önce 20 mekik çektim
20 de karın hareketi yaptım(yere uzanıp ayaklarını hafif havaya kaldırıp karnına doğru çekip bırakarak yapılıyo)

aynı hareketlerden 25ertane yine yapcam birazdan.yarım saatte yüriceemmm nasııılllll aklinialirimsmile

slm kızlar bugünkü menümü yazoyorum...
sabah
1 adet elam
1 fincan sade nescafe
ölen
1 kepçe yayla çorbası
1 yk kaşığı fırında patates
akşamada çorba içerim birde meyve yerim herhalde

mükemmel zaten mükemmel olduğu verdiğin kilolardan belliyerimseniben

evet canım sadece geçen perşembe yapmadım regliyim diye.bu perşembe kesin yapıyorum

ayyyy Şeniz canım benim ya çok teşekkürler

nedemk şekerim gerçekleri söylüyorummmm ahhh bende senin gibi versem kilolarımı inceccik bir hatun olsam ozamn bütün elbiselerimi atıcam bu sefer yok hamile falan kalınca giyerim diye saklamıycammmmbayanssulusmile

teşekkür ederim canı yardımların içinkaydirigubbakcemile5
Rica ederim özlemcim :hulya:

Hoşgeldin mervecim olumunekankayizsmile sende boşladın bu aralar bizi :umursamaz:

merve lapayı sen mi yapmıştın
akannehir akannehir
slm kızlar bugünkü menümü yazoyorum...
sabah
1 adet elam
1 fincan sade nescafe
ölen
1 kepçe yayla çorbası
1 yk kaşığı fırında patates
akşamada çorba içerim birde meyve yerim herhalde

Canım doyuyomusun gerçekten bu yediklerinle :1shok: bana çok az geldi şakkıdı

Öğle
4 kaşık pilav
3 ızgara köfte
1 kaşık yoğurt

Birazdan yeşil çay içicem

Birde akşam arkadaşımla dışarı çıkıcaz alışverişe zemuszemus
dışarıda yemek zorunda kalıcam ve sulu yemek bulma şansım yok maalesef :2:

ne yesem acaba kızlar boshayallersmile
Seçenekler
döner
kokoreç
çiğköfte
tabi bunlar lavaşta yada ekmek içinde olcak napsam sizce :1rolleyes:

Son düzenleme:

canım aslında doymuyorum ama benim az az yiğip sıksık yemem gerekiyor birde öyle yemek tarzı şeyler değil meyva yiyyebiliyorum mesela ama öteki türlü midem çok bulanıyor bu kez yemek yemek benim için bir zevk değil eziyet oluyor bende o yüzden az yemek zorundayım... Birkere çok zayıfladığımda miğdemi mahf ettim şimdide azda yesem kilo alıyorum ve fazla yediğimde midem çok rahatsız oluyor...opuyorumnanaktan

seçeneğim dönerden yana döner yicek olursan ekmek olark çerek ekmek yaptır ve ekmeğin içini komple aldır... lavaş yersen eğer hepsni yememn lazın ancak yarısını yersen rejimin bozulmaz.... zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…