Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sen ordan ye ben burdan başka çare yok aramızda en az 5 saat var nafım görüntülü konuşma yapalım karşılıklı:roflol:

Merhaba canım
Evet gülsucum kurallar gereği 3 haftadan sonra siliyoruz artık
Nerelerdesin canım sen ya :uhm:

Ama ama ama sen nerdesinn nasıl buluşcaz :kedi:

Baskül bozuldu..beni 49 kilo falan gösteriyordu...
pili dğeiştirdik yine aynı.. şimdi hiç çalışmıyor (
Güzel bi baskül tavsiye edinde aliim olmazsa... nasılsa alcam en iyisi iyi bişi alayım da bozulup durmasın 3-5 ayda dimi ama....
Uzun süre bana dayanabilecek, dosdoğru gösteren su içitiğimde bile değişim yapabilen bi baskül var mı öncerebileceginiz__???

cnm yaşıyormusun sen yaaa naniknanik

Geldim Yelkencim... yettim gariiii
sende kaçmadın gözümdne ha iyi vermişin maşallah maşallah ... coğu kişi vermiş kilo harikasınız...

Son düzenleme:
kızlar selammm bol bol yürüdüm gene :)) öğlen 1 tabak yağsız makarna yedim şimdide elimde elma var :))

Ohhh ne güzel

hey sakin olun :)) yemeyin durun :)) gerçi arada kaçamak lazım ama bendemi yesem acaba yok yok benim kaçamak günüm cuma dahaaaaa 3 gün var ya bilmiyorumkismile

Gel gel sende gel aklinialirimsmile aklinialirimsmile

baharın da canı istiyosa yiyin gariiii
keşke bende orda olsam üçümüz gezerdik :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: Evet yaaa :2:

kız bu saatte böyle soru sorulur mu :)))
hepsini ye hepsini lavaşlı ye :))))
:roflol: :roflol:
sen ordan ye ben burdan başka çare yok aramızda en az 5 saat var nafım görüntülü konuşma yapalım karşılıklı:roflol:

hahaa Allah iyiliğini versin :roflol: :roflol: :roflol:

bensiz buluşmak yok ulennnnnnnnnn kötükedihüso

Tememm :asigim:

var tabi 40 gündür her cuma kaçamak yapıyorum hiç aksatmadım laelaelaelaelae demek onu yapmasan ne olurdum 85 felan mı acaba :)) ama kaçamak günümde fazladan 1 saat daha yürüyorummmkaydirigubbakcemile2

Ne yiyosun kaçamaklarında aklinialirimsmile

niye tebrik ediyon kız gülsu 400 gr almışım :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

Ben internetten almıştım :1ninca:

naf cım ne yemiyorumki :)) adana kebap ekmek arası döner tost uf ufff :)) hepsinde bir günde deil tabi cnm :) cuma öğlenler benim karışmasın kimse :)

Olala gelsin bide ona danışalım bakalım ne dicek boshayallersmile

Herkes onaylarsa pazartesi bildirim yaparız

naf cım ne yemiyorumki :)) adana kebap ekmek arası döner tost uf ufff :)) hepsinde bir günde deil tabi cnm :) cuma öğlenler benim karışmasın kimse :)

Güzel bişey aslında olumunekankayizsmile motivasyonun düşmez

ben herşeye uyarım farketmez benim için
ben perşembe de yokum bu arada

Evet biliyorum balım dur bakalım netleşir bugün yarın bayanssulusmile

Ama bana memnun kaldığınız baskül markası yazmıyorsunuz (
yokmu yıllardır baskülünü kullanan ve memnunum cok doğru tartıyor kıslaaaaaaarrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…