- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.921
evet bu dizi benide sinir etmeye başladı.ay carolinayı eve getirmesi yokmu deli oluyorym..aklinialirimsmile
bu arada sabah sabah feci başım ağrıyor
evet bu dizi benide sinir etmeye başladı.ay carolinayı eve getirmesi yokmu deli oluyorym..aklinialirimsmile
günaydın aygün afiyet olsun iyi yürüyüşler
kızlar ya moralinizi bozan şeyler izlemeyin komedi izleyin zaten gerçek hayat çok acı bide diziler iyice altüst ediyo bizi
günaydın kızlarrr
nasısınızzz opuyorumnanaktan
doğru söylüyorsun anneme dedim bu dizi beni sinir ediyo açma diye
ama açınca dayanamadım seyrettim
çok sinirlendim
günaydın kızlarrr
nasısınızzz opuyorumnanaktan
erkeklerden nefret etmeye başladım be bu kadar ********lik olur mu feminist olcam sonunda hele çocuklarına davranışları sokağa atması çok sinirlendim
acaba ondan mı bugün başım ağrıyo boshayallersmile
anaaa yazım nokta nokta çıkmış umarım banlanmam
anaaa yazım nokta nokta çıkmış umarım banlanmam
yapalı 3 yıl mı ne oldu cnm.. kuru incirleri şekerli suda kaynatıp suyunu biraz uçurup az karamelize edip içine ceviz koymuştum.. yanına da kaymak..nasıldı tarifini yazsan
özge kuşum hayırdır o dizi ama cnm.. yorma kafayı fazla..erkeklerden nefret etmeye başladım be bu kadar ********lik olur mu feminist olcam sonunda hele çocuklarına davranışları sokağa atması çok sinirlendim
acaba ondan mı bugün başım ağrıyo boshayallersmile
o noktaları sen koymadınmı hemen nasıl düzeltirler ki anlamadım daha önceden uyarın yoksa banlanmazsın
bilmiyorumkismileyokkız ben koymadım ben açık açık yazmıştım :kedi:
dizi biliyorum ama işte erkeklerin acizliğine kızıyorum
kur yapan bi kadın görseler hepsi giderler
hadi karın kötü oldu ya çocuklar
erkek milletine güven olmaz yine de kaydirigubbakcemile3
ben oyunculuklarını çok beğeniyorum diğer ağlak diziler gibi değildoğru söylüyorsun anneme dedim bu dizi beni sinir ediyo açma diye
ama açınca dayanamadım seyrettim
çok sinirlendim
iyiyim cnm az sonra kahvaltı edicem..günaydın olala sağol sen nasılsınolumunekankayizsmile
geçti mi ağrın şekerimmgünaydın bebiş :hulya:
olsun yaa sen deşarjını oldun ona bak..yokkız ben koymadım ben açık açık yazmıştım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?