- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.881
Anladım Nafcım...sen yazmışın zaten netten aldım diye.. marka belirtmemişin...
Arzum falan iyimidir.. benim bozulan Sinbo idi...
slm kızlar bugün benim evlilik yıl dönümümüş müş okadar kalabalığın içinde nasıl kutlıycaksam hem kocama bir şey de alamadım geçen sene evlilik yıl dönümümde dedem ölmüştü bu sende eltimlerin kaynanamların yanına taşındık çok kalabalık hem kocişime bir şey alamdım ev alıyoruz bu gün yarın bankadan haber gelir. Bende bütün zulayı evi almak için patlattım... ÜÜÜÜfffffff yaaaa napıcam ben ya senağlamamirmirmirmir
yok kızz o saate çıkmıştım bekeledimm gelemdinizzzaklinialirimsmilegeldimi hepsi üstüste gelir zaten :hulya:
maleseff canım yaaaa:2:
:roflol: kim olcek yalan mı kızz bak yine geziyor oyun topiklrinde aklinialirimsmile gelll artık
:)))))))Yeşil yanıyodun ben yazana kadar sarı olmuşsun :gitme: geldim ama senide kaçırdım Kayıttan seyrettim melisim maçı syettik o saatte zaten değmezmiş eski heyecanı yok artık ezelinde Bende çıkarımm olişde girmemiş bi daha mirmirmirmir
neeeeeeee:1shok:ben 81liyim çoçuk yokkbende 84 doğumluyum ve 2.sınıfa giden bir kızım var
hangisiii doogruu pekiii ollaaa hepsi ayrı bişey söylemiş...sen tek bii dra neden görünmedinki cnm gemiş olssun..ilaç ne verdilerr:bbo:naf sen hangilerini beğendin ??
ya ben sabahtan beri hastanedeydim..
tüm dr'lar ayrı şey diyo
ve hepsi ayrı ilaçlar veriyo..
nöroloji omurgan yamuk, siyatik sinirine baskı yapıyodur diyo çözüm sunmuyo, hatta sen yakında 4-5 yerden fıtık olursun diyo..
fizik tedavi kalçan doğuştan çıkık, iyi ki spor yapmışsın ve kilolu değilsin yoksa 10 sene önce gelirdin diyo.. kalça ekleminde enflamasyon oluşmuş o da siyatik sinirini etkiliyodur diyo.. kalça egzersizi veriyo.. omurgandaki eğiklik kalçadan diyo..
ortepedi mr'a yolladı.. belinden diyo.. adamın ettiği tek kelime bu oldu "belden" başka hiç bişicik söylemedi.. heralde sabahtan beri hasta bakmaktan kafayı yemişler..
ha bu arada hastaneye giderseniz erkene randevu alın dr'lar daha mantıklı oluyo...
cnm hepsinin alanına giriyo işte nöroloji, ortopedi ve fiziktedavi..yok kızz o saate çıkmıştım bekeledimm gelemdinizzzaklinialirimsmile
:)))))))
neeeeeeee:1shok:ben 81liyim çoçuk yokk
hangisiii doogruu pekiii ollaaa hepsi ayrı bişey söylemiş...sen tek bii dra neden görünmedinki cnm gemiş olssun..ilaç ne verdilerr:bbo:
aminn cnmm sıkıntı iştee aynı sorum bende var biliyosun..mr sonucu buğündü dr amaliytımız var dededi randevum iptal olduuuuuuucnm hepsinin alanına giriyo işte nöroloji, ortopedi ve fiziktedavi..
maalesef drlar da çok bi halt bilmiyolar...
baya mekanik bi terslikten kaynaklandığından çok öyle ilaçla falan düzelecek bişi de değil yani kimyasallarla...
hayırlısı inş cnm..
çok dizi syretmiyorum ben bikaçtanee varrrrboshayallersmileöyle bir geçer zaman ki'yi izliyorum ben de ... çok beğeniyorum oyunculuklarını..
nasıldı tarifini yazsanbede,yapmıştım ama bu sütlü felan değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?