Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hava serinledi galiba..

bu arada en az 2 hafta yürüyüş yapma dedi dr.. napcam bilmiyorum.. bi yürüyüş vardı bana nefes aldıran..

kevser saçını merak ettim

Anladım Nafcım...sen yazmışın zaten netten aldım diye.. marka belirtmemişin...
Arzum falan iyimidir.. benim bozulan Sinbo idi...

canım ben arzum kullanıyorum 2 senedir hala tık yok doğru tartıyor doğru tarttığınıda şurdan biliyorum annem doktora gidiyor doktora gitmeden önce bende tartılıyor ertesi gün gidiyor doktorda da aynı çıkıyor ben memnunum arzumdan opuyorumnanaktan ondan önce simbo vardı salak tartı bir eksik tartıyordu birden de 5 kilo fazla tartıyordu...:lepi:

slm kızlar bugün benim evlilik yıl dönümümüş müş okadar kalabalığın içinde nasıl kutlıycaksam hem kocama bir şey de alamadım geçen sene evlilik yıl dönümümde dedem ölmüştü bu sende eltimlerin kaynanamların yanına taşındık çok kalabalık hem kocişime bir şey alamdım ev alıyoruz bu gün yarın bankadan haber gelir. Bende bütün zulayı evi almak için patlattım... ÜÜÜÜfffffff yaaaa napıcam ben ya senağlamamirmirmirmir

kuaföre falan git cnm süslen püslen bi de güzel öpücük verr :asigim:

iyi akşamlar kızlar.
akşam menüm
4 5 yemek kaşığı fırın patates kaşarlı mantarlı

3 yemek kaşığı makarna
salata
1 mandalina
aradada 2 adet lokma yidim.
kızlar öyle bir geçer zamanki başladı bayılıyorum o diziye benden çok oğlum seviyor..sempatiksalakcinni

çıtırlar bişey sorcam bu topikte benden başka 75 li çoluklu çocuklu kise yokmu yaa.byrdakinler hep çıtır..acaba en yaşlınız benmiyim gııı?:kedi:75 76 77 74 73 kimler var merak ediyorum..

geldimi hepsi üstüste gelir zaten :hulya:
maleseff canım yaaaa:2:

:roflol: kim olcek yalan mı kızz bak yine geziyor oyun topiklrinde aklinialirimsmile gelll artık
yok kızz o saate çıkmıştım bekeledimm gelemdinizzzaklinialirimsmile

:)))))))

bende 84 doğumluyum ve 2.sınıfa giden bir kızım var
neeeeeeee:1shok:ben 81liyim çoçuk yokk
hangisiii doogruu pekiii ollaaa hepsi ayrı bişey söylemiş...sen tek bii dra neden görünmedinki cnm gemiş olssun..ilaç ne verdilerr:bbo:

cnm hepsinin alanına giriyo işte nöroloji, ortopedi ve fiziktedavi..

maalesef drlar da çok bi halt bilmiyolar...

baya mekanik bi terslikten kaynaklandığından çok öyle ilaçla falan düzelecek bişi de değil yani kimyasallarla...

hayırlısı inş cnm..

aminn cnmm sıkıntı iştee aynı sorum bende var biliyosun..mr sonucu buğündü dr amaliytımız var dededi randevum iptal olduuuuuuu

öyle bir geçer zaman ki'yi izliyorum ben de ... çok beğeniyorum oyunculuklarını..
çok dizi syretmiyorum ben bikaçtanee varrrrboshayallersmile

melis avatarlarındaki hareket nasıl olyo.benim avaralardada hareketli fakat buraya koyunca donup kalıyo mal gibi anlamadım.sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…