Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice sevgi,saygı dolu senelere inşallah olumunekankayizsmile
Sen eşine en büyük hediyesin zaten bir tatlı öpücük yeter de artar bile sıkma canını a.s.

çıtırlar bişey sorcam bu topikte benden başka 75 li çoluklu çocuklu kise yokmu yaa.byrdakinler hep çıtır..acaba en yaşlınız benmiyim gııı?:kedi:75 76 77 74 73 kimler var merak ediyorum..

Ben sana dediydimm sende çıtırsın diyee aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bu arada sabah sabah feci başım ağrıyor

Geçmiş olsun bebeğim olumunekankayizsmile

dizi biliyorum ama işte erkeklerin acizliğine kızıyorum
kur yapan bi kadın görseler hepsi giderler
hadi karın kötü oldu ya çocuklar
erkek milletine güven olmaz yine de kaydirigubbakcemile3

Ne demişler ;
Aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamayan vardır...

kızlar ben benimkine dayanamıyorum bu aralar

eskiden sinirlenir üzülür yumuşardım geçerdi
şimdi kaskatıyım yumuşamıyorum içimdeki gıcıklık hissiyatı da geçmiyor

Bazen bende de oluyo canım gıcık olma durumu ya karşımızdakinin hareketlerinden yada bizim o günlerdeki psikolojimizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.:1closedeyes: En azından umuyorumm boshayallersmile

Ayarlarımı düzelteyim görünür olayım boshayallersmile bazı konulara görünmez gitmek daha iyi oluyor aklinialirimsmile

Dün akşam
Çeyrek ekmek kokoreç
ayran

1 porsiyon limonlu,karadutlu dondurma

Sabah
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 tk bal

Duyuru

Arkadaşlar malumunuz cuma günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı turkbayragi
Çalışan arkadaşlarımıza o gün tatil olduğu için bildirimlerimizi cuma sabahı tartılarak pazartesi sabah yapmayı öneriyorum.
(Cumartesi,pazar bende dahil birçok arkadaşımız yine tatil olduğu için foruma giremez diye düşünüyorum :1rolleyes:bu yüzden bildirimi pazartesi yapalım diyorum olumunekankayizsmile)

Lütfen beğendim,beğenmedim tuşlarını kullanarak oyunuzu kullanınız buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…