- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.001
amin akşam uykunu alamadın sanırım
majezik güçlü bi ağrı kesici geçirmiştir ama insan sersem gibi oluyor oda geçer birazdan
Cigsel2010, gizemmm, nihan86, oyelken+günaydın bayanlar
merhaba güzeller
ben varım aygüncüm 74 model hasarsız orjinal
vella bende eski modelim
79 model bekar :)
valla kesik kesik uyudum ya alamadım galiba:1ninca:
nasılsın dünden beri neler yapıyorsun opuyorumnanaktanevet kamyon çarpmış gibiyim
günaydın cnm
merhaba cnm
:roflol::roflol: hasarsız heee :roflol:
:roflol::roflol: ne eski modeli kızzz
benim gibi desene sabaha kadar karnımın gurultusundan uyuyamadım gibi bişey cokacimcoook
merhaba güzeller
günaydın hayatımm
:roflol: :roflol: :roflol:ben varım aygüncüm 74 model hasarsız orjinal
insan aç olunca:tomato:
evet hemde nasıl aç saat 5 gibi bişey atıştırdım bidahada bişey yemedim sadece elma ve çay içtim :içelim:
87 model var burda dedim
8 gibi akşam yemeği yeseydin keşke ben o kadar uzun süre aç kalamam bayılırım valla
kızlar benim işim var onları halledeyim ama bilgisayar açık
87 model var burda dedim
En çıtır senmisin kızzzzz bayanssulusmile
olala geçmiş olsun kuşum fizik tedaviyle düzelmesi aslında bence çok iyi ameliyat olup narkoz almak ve bıçak altına yatmak yarım insan yapıyor bedeni 5 sene önce bir ameliyat geçirdim üstelik kapalı ameliyat ama hala azıcık üşüteyim canım çıkıyor koca karılar gibi ayaklarımı kat kat giymek zorunda kalıyorum umarım fizikle herşey yoluna girer.
özge kuşum sen niye sabah sabah ağrıttın başını bu dizilere takıp kafayı gerçek hayatta o kadar çok varki onlardan hangisine sinirlenecez aşkım boşverrrr
evet sabah kahvaltım sahanda pastırmalı yumurta 1 adet 1 bardak çay
bayrama saçlarımı kestirsem mi diyorum kızlar yaklaşık 7-8 yıldır uzun kullanıyorum ama kıyamıyorum saçlarıma kuaförüm renk değiştirelim diyor ama onun dediği renk bana çok açık geliyor ben çukulata kahve kullanıyorum o fındık kabuğu yapalım diyor ben kestirsemmi diyorum ay bunalımdamıyım neyim
kızlar benim işim var onları halledeyim ama bilgisayar açık
meyve yeseydin en azından canım aç kalarak zayıflayamazsın ki ohaoldumsmile zayıflasanda kalıcı olmaz olumunekankayizsmilene bilyim kızım okuldan gelince beraber yedik bidahada bişey yemek istemedim akşam 9 gibi karnım guruldamaya başladı bişey yemiyeyim diye gittim yattım kaydirigubbakcemile3
olala geçmiş olsun kuşum fizik tedaviyle düzelmesi aslında bence çok iyi ameliyat olup narkoz almak ve bıçak altına yatmak yarım insan yapıyor bedeni 5 sene önce bir ameliyat geçirdim üstelik kapalı ameliyat ama hala azıcık üşüteyim canım çıkıyor koca karılar gibi ayaklarımı kat kat giymek zorunda kalıyorum umarım fizikle herşey yoluna girer.
özge kuşum sen niye sabah sabah ağrıttın başını bu dizilere takıp kafayı gerçek hayatta o kadar çok varki onlardan hangisine sinirlenecez aşkım boşverrrr
evet sabah kahvaltım sahanda pastırmalı yumurta 1 adet 1 bardak çay
bayrama saçlarımı kestirsem mi diyorum kızlar yaklaşık 7-8 yıldır uzun kullanıyorum ama kıyamıyorum saçlarıma kuaförüm renk değiştirelim diyor ama onun dediği renk bana çok açık geliyor ben çukulata kahve kullanıyorum o fındık kabuğu yapalım diyor ben kestirsemmi diyorum ay bunalımdamıyım neyim
sanırım :kedi:
sositososito
Kolay gelsin balım
meyve yeseydin en azından canım aç kalarak zayıflayamazsın ki ohaoldumsmile zayıflasanda kalıcı olmaz olumunekankayizsmile
Afiyet olsun cnm
Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?