Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

majezik güçlü bi ağrı kesici geçirmiştir ama insan sersem gibi oluyor oda geçer birazdan

evet kamyon çarpmış gibiyim

Cigsel2010, gizemmm, nihan86, oyelken+günaydın bayanlar

günaydın cnm

merhaba güzeller

merhaba cnm

ben varım aygüncüm 74 model hasarsız orjinal

:roflol::roflol: hasarsız heee :roflol:

vella bende eski modelim
79 model bekar :)

:roflol::roflol: ne eski modeli kızzz

olala geçmiş olsun kuşum fizik tedaviyle düzelmesi aslında bence çok iyi ameliyat olup narkoz almak ve bıçak altına yatmak yarım insan yapıyor bedeni 5 sene önce bir ameliyat geçirdim üstelik kapalı ameliyat ama hala azıcık üşüteyim canım çıkıyor koca karılar gibi ayaklarımı kat kat giymek zorunda kalıyorum umarım fizikle herşey yoluna girer.
özge kuşum sen niye sabah sabah ağrıttın başını bu dizilere takıp kafayı gerçek hayatta o kadar çok varki onlardan hangisine sinirlenecez aşkım boşverrrr

evet sabah kahvaltım sahanda pastırmalı yumurta 1 adet 1 bardak çay
bayrama saçlarımı kestirsem mi diyorum kızlar yaklaşık 7-8 yıldır uzun kullanıyorum ama kıyamıyorum saçlarıma kuaförüm renk değiştirelim diyor ama onun dediği renk bana çok açık geliyor ben çukulata kahve kullanıyorum o fındık kabuğu yapalım diyor ben kestirsemmi diyorum ay bunalımdamıyım neyim

angel ci sen doğum yapmışıydın
bencede saçını kestir benimde upuzun du kestirdim

kızlar benim işim var onları halledeyim ama bilgisayar açık

Kolay gelsin balım

ne bilyim kızım okuldan gelince beraber yedik bidahada bişey yemek istemedim akşam 9 gibi karnım guruldamaya başladı bişey yemiyeyim diye gittim yattım kaydirigubbakcemile3
meyve yeseydin en azından canım aç kalarak zayıflayamazsın ki ohaoldumsmile zayıflasanda kalıcı olmaz olumunekankayizsmile

Afiyet olsun cnm

sanırım :kedi:
sositososito

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…