Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar ben geldimm

takımlar pek kalitesizdi hiiiç beğenmedimm

angel bence saçlarını çok kestirme ama modeli değiştir bi de rengi kesinlikle değiştir 7 sene aynı renk kullanılır mı ayol boshayallersmile

ben 25 yaşına kadar paso kısa saçla gezdim çünkü saçlarım zavallı durumdaydı çok seyrekti.. kısa dediğim baya erkek saçı gibi kısacıkk..

sonra tedavi oldum falan felan sadece 3 senedir omzuma değen saçlarım var.. şimdi omzumdan bi karışa yakın aşağıdalar hatta.. o yüzden kuaför keselim kısacık keselim dedikçe boğasım geliyo..

zaten bi tane bulmuştum yaratıcı bi çocuk o da pahalı kuaföre geçti :bbo:
doğru düzgün kesen birini bilmiyorum genelde beceriksizler..

bu arada omuza yakın küt modern kesimleri beğeniyorum ben hacimli saçınız varsa tabi çok yakışıyo.. hem de çok kısa değil.. onu deneyebilirsin angel.. tarz ve genç duruyo ama klasik bi havası da var..

Son düzenleme:
Herkese günaydıın amma kalabalık olmuş burası uğramayalı.. iki günlük bulgur lapası diyetinden sonra bugün normale dönüp sabah yarım simit,peynir ve 4-5 tane zeytin yedim. üzerine yeşil çayımıda içtim. öğle yemeği için dakikaları sayıyorum artık. bayağı iyi gidiyor gibiyim. bulgur lapasını yaparken biraz kaçamağım oldu ama mesela dün bir tane çokoprens yedim ve bir kaç kaşık piyaz aldım. ondan önceki günde bir tane kurabiye ve bir lokma çikolata yemiştim. o kadar. bakalım bu gün yarın hastalanmam lazım o yüzden sanırım kendimi hala birazda olsa şiş hissediyorum. adet dönemi bitişi görücem inşallah emeklerimini karşığılını. spor işi hala yatışta bu arada. kızım emerek uyumaya alıştı en az yarım saat kucağımda emip uyuyor çok yoruyor beni. sonra birazda ayakta. gecede arada mızıklayınca tabii bende derman kalmıyor. ama hafta sonu rahatsızdı o yüzden artık şikayet etmiyorum bu durumlardan sağlığı yerinde olsunda katlanırım bu haline valla. birazdan öğle yemeğine çıkıcam dönüşte görüşürüz inşallah. öpüyorum hepinizii..

ben öğle yemeğine çıkıyorum kızlar görüşrüz öğleden sonra
ne yiyeceğimide bilmiyorum ya neyse

ben güzel kesen yer buldum hemde bizim orda :) kolay bişe değil ..
ama 30 tl'ye kesiyo
benim saçlar çok gür,hacimli ve iri dalga ..
bakımı çok zor ..
sabah bi kalkıyom tavuk dötü gibi kabarmış indirene kadar canım çıkıyo ..
ama 2 yıl kısa kullandım yeter ..
artık yavaş yavaş uzasın..

özlem güle güle

kızlar saç saç dedik ya metrocityden elim boş çıkmiim diye saç bonesi aldım
badem yağıyla bakım yapıcam bi de biraz uyucam
kötü enerjimi uyuyarak atabilirim umarım..

yarın sabahın köründe 6.20de teee bağcılarda mr çektircem.. heralde 5de kalkarım.. depo ediiim accık..

hadi şimdiden afiyet olsun size..

başağrım geçti gibi ama kendimi kamyon çarpmış gibi hissediyorum
ilaçtandır kuşum

bu arada sağol angel

Benim sinir katsayım arttı yine ben çıkıyorum kızlar birini paralayıp gelicem :mymeka:
nooldu

abatu burda 40a kesiyolar daha doğrusu kesmeye çalışıyolar ben hiç beğenmiyorum
hiç anlatmiim kuaför maceralarımı..
ama senin gibi saçlarım olsa saç ürünleriyle felan çok güzel bakar seksapel seksapel dolanırdım..
iri dalga kıvırcık saç bakımı zor ama bakınca da harika duruyo..

az önce zencefilli çikolu alman kurabiyesi lüpledimm

uykudan önce kahve yapıcam hadi bari kahveye gelinn

Son düzenleme:
yok kısss 7 sene aynı rengi kullanmadım renkle çok oynadım ama boyu hep uzundu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…