- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.041
selam kızlar ben geldimm
takımlar pek kalitesizdi hiiiç beğenmedimm
angel bence saçlarını çok kestirme ama modeli değiştir bi de rengi kesinlikle değiştir 7 sene aynı renk kullanılır mı ayol boshayallersmile
ilaçtandır kuşumbaşağrım geçti gibi ama kendimi kamyon çarpmış gibi hissediyorum
bu arada sağol angelolala geçmiş olsun kuşum fizik tedaviyle düzelmesi aslında bence çok iyi ameliyat olup narkoz almak ve bıçak altına yatmak yarım insan yapıyor bedeni 5 sene önce bir ameliyat geçirdim üstelik kapalı ameliyat ama hala azıcık üşüteyim canım çıkıyor koca karılar gibi ayaklarımı kat kat giymek zorunda kalıyorum umarım fizikle herşey yoluna girer.
özge kuşum sen niye sabah sabah ağrıttın başını bu dizilere takıp kafayı gerçek hayatta o kadar çok varki onlardan hangisine sinirlenecez aşkım boşverrrr
evet sabah kahvaltım sahanda pastırmalı yumurta 1 adet 1 bardak çay
bayrama saçlarımı kestirsem mi diyorum kızlar yaklaşık 7-8 yıldır uzun kullanıyorum ama kıyamıyorum saçlarıma kuaförüm renk değiştirelim diyor ama onun dediği renk bana çok açık geliyor ben çukulata kahve kullanıyorum o fındık kabuğu yapalım diyor ben kestirsemmi diyorum ay bunalımdamıyım neyim
nooldu
Benim sinir katsayım arttı yine ben çıkıyorum kızlar birini paralayıp gelicem :mymeka:
abatu burda 40a kesiyolar daha doğrusu kesmeye çalışıyolar ben hiç beğenmiyorumben güzel kesen yer buldum hemde bizim orda :) kolay bişe değil ..
ama 30 tl'ye kesiyo
benim saçlar çok gür,hacimli ve iri dalga ..
bakımı çok zor ..
sabah bi kalkıyom tavuk dötü gibi kabarmış indirene kadar canım çıkıyo ..
ama 2 yıl kısa kullandım yeter ..
artık yavaş yavaş uzasın..
angel ci sen doğum yapmışıydın
bencede saçını kestir benimde upuzun du kestirdim
hiç bakma fincan takımını ver bencekızlar bende yemeğe iniyorum hem kaynanama hediye bakmaya
yaptım hayatım 16 yaşında bir oğlum var
yok kısss 7 sene aynı rengi kullanmadım renkle çok oynadım ama boyu hep uzundu diyorumselam kızlar ben geldimm
takımlar pek kalitesizdi hiiiç beğenmedimm
angel bence saçlarını çok kestirme ama modeli değiştir bi de rengi kesinlikle değiştir 7 sene aynı renk kullanılır mı ayol boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?