- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.121
değişmiş mi.............................
çok güzelllllllllllllllll
kızlar resmin benle çok alakası yok ama sevdim kızı
kafama estikçe değiştiririm artıkk
saç rengi de tam istediğim renk..
azcık pozitif enerji aliim ve veriimm dedim belki bana da yansır di mi...
kendime daha çok bakmak ve beğenmek istiyorum zaten ben de..saç rengi de kızda süper
kendime daha çok bakmak ve beğenmek istiyorum zaten ben de..
zaten kadın milleti bakımlı olursa özenirse kendine çirkin olması imkansız diye düşünüyorum.. ama bazen tembelliğim tutuyor işte..
tinkerbell o rengi elde ederim umarım yaza.. hafif hafif açmaya çalışıyorum saçımı sürekli.. rengi kırılıyo en azından..
Şeniz sen de çok zevklisin cnmYine sen iyisin be olala yapıyorsun bişeyler ben çok tembelim bir an hevesleniyorum sonra fosss . Olur cnm rengi yaza kadar seninkinin biraz daha açığı zaten
kızlar ben güzellik uykusuna yatiim bari de kötü enerjim komple gitsinn aklinialirimsmile
tinkerbell görüşürüz cnm.. opuyorumnanaktan
Şeniz sen de çok zevklisin cnm
neyse kızlar sizden müsade isteyerek ben kurban bayramı sonuna kadar izin istiyorum.sanırım bıktım diyetten.ve psikolojim çok bozuk bu aralar.bign çok yiyorum bi gün hiçbişey yiyemiyorum hastayım dengesiz besleniyorum tmm egzersiz yaıyorum ama ne faydası var.kurban bayramının peşinden pazartesi günü sanırım ilk iş günü.ogün beraberim sizlerle yine.gerçekten herşey üst üste geldi hayatımda.sizleri çok seviyorum.kilo almicam.alsamda bir iki kilo.o da önemli deil ilk hafta gider hemencik su olur ilk başta verilen zaten.ben nelerin üstesinden geldimki.kendimide en kısa zamanda toparlicam inşallah.bakarsınız 69larda bi merve gelir boshayallersmile öptüm hepinizi teker teker.
fokurducak sanırım azzz sonraaa köpüklüü köpüklüü misss gibi geldi mi kokusuu merveee
kızlar ben güzellik uykusuna yatiim bari de kötü enerjim komple gitsinn aklinialirimsmile
ya uyuya uyuya büyüdün sende kaydirigubbakcemile3
tinkerbell görüşürüz cnm.. opuyorumnanaktan
hoşgeldin özlem
HOŞGELDİNİZ
yedim daha dogrusu yiyemedim geldim
dudaklarımın hepsi uçuk oldu ya
ucukluyum
dudagımın her yerini ucuk kapladı delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?