- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.101
tinkerbell kahveyi merveye yaptım gelsin diye bekliyom soğucak valla
hem de en şık fincan takımımda içicezz
ben de kafein komasına gircem heralde..
uyku bakım yalan oldu ama hala kararlıyım ikisini de yapıcam
kulittanınkiler sf kaç civarı cnm
neyse kızlar sizden müsade isteyerek ben kurban bayramı sonuna kadar izin istiyorum.sanırım bıktım diyetten.ve psikolojim çok bozuk bu aralar.bign çok yiyorum bi gün hiçbişey yiyemiyorum hastayım dengesiz besleniyorum tmm egzersiz yaıyorum ama ne faydası var.kurban bayramının peşinden pazartesi günü sanırım ilk iş günü.ogün beraberim sizlerle yine.gerçekten herşey üst üste geldi hayatımda.sizleri çok seviyorum.kilo almicam.alsamda bir iki kilo.o da önemli deil ilk hafta gider hemencik su olur ilk başta verilen zaten.ben nelerin üstesinden geldimki.kendimide en kısa zamanda toparlicam inşallah.bakarsınız 69larda bi merve gelir boshayallersmile öptüm hepinizi teker teker.
görmedimm cnm kusura bakma sana da yapiim hemennhee biraz önce kahve yapıyom diyince atladım ben ama bana da bana da diye görmedin demek kaydirigubbakcemile3 olssuun :dilcikar:
Bende çok içiyorum yaa türk kahvesine de dadandım bu günlerde Sana ne sorcam her banyoda bekletiyormusun 15 daka avakodoluyu sen ?Nasıl bir kokusu var onun bu kadar kalıcı dimii.
tmm cnm öptümm (15 karakterr)olalacım teşekkür ederim canım çok sağol.afiyet olsun sana.diyeti bozmaktan değilde.biraz ara vermek istiyorum.bunaldım sıkıldım.sizin takipçiniz olcam tabi fırsat buldukça.
sondan başla cnm hem daha güncel avatarlar
görmedimm cnm kusura bakma sana da yapiim hemenn
her banyoda deil canım 2 veya 3 yıkamada bi kullanıyorum.. saçımı yıkayıp sürüyorum vücudumu yıkayana kadar tutuyorum.. evet baya kalıcı kokusu..
evt süper bi ürün benimkini de daha az döktü..Şka dedim cnm opuyorumnanaktan biliyorum yaparsın ...
ben her banyoda biraz normal saç kremi gibi kullanıyorum bekletemiyorum ben çok memnun kaldım saçımı normalde tararken çok dökülürdü şimdi çok az o da normal Yolunmuyor artık saçım tararken ondan olması gerek
çok güzelşeyler yapmış kulitta niye yok acaba??
2 kasık corba
yarım dilim ekmek
bi tane tavık budu
2 çatal amerikan salatası
bunnarı yidim ben
olalacım teşekkür ederim canım çok sağol.afiyet olsun sana.diyeti bozmaktan değilde.biraz ara vermek istiyorum.bunaldım sıkıldım.sizin takipçiniz olcam tabi fırsat buldukça.
çok detaylı gezemedim ama sevdim..:1no2: bir süre ara vericeğini sööylemişti mesajda Harika şeyler buluyor ben bayılıyorum oraya tinkerbell avatarları buluyor bana çok da şeker ve zarif biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?