Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tinkerbell kahveyi merveye yaptım gelsin diye bekliyom soğucak valla
hem de en şık fincan takımımda içicezz
ben de kafein komasına gircem heralde..
uyku bakım yalan oldu ama hala kararlıyım ikisini de yapıcam

hee biraz önce kahve yapıyom diyince atladım ben ama bana da bana da diye görmedin demek kaydirigubbakcemile3 olssuun :dilcikar:
Bende çok içiyorum yaa türk kahvesine de dadandım bu günlerde Sana ne sorcam her banyoda bekletiyormusun 15 daka avakodoluyu sen ?Nasıl bir kokusu var onun bu kadar kalıcı dimii.

olalacım teşekkür ederim canım çok sağol.afiyet olsun sana.diyeti bozmaktan değilde.biraz ara vermek istiyorum.bunaldım sıkıldım.sizin takipçiniz olcam tabi fırsat buldukça.

:gitme::gitme::gitme::gitme:

görmedimm cnm kusura bakma sana da yapiim hemenn
her banyoda deil canım 2 veya 3 yıkamada bi kullanıyorum.. saçımı yıkayıp sürüyorum vücudumu yıkayana kadar tutuyorum.. evet baya kalıcı kokusu..

görmedimm cnm kusura bakma sana da yapiim hemenn
her banyoda deil canım 2 veya 3 yıkamada bi kullanıyorum.. saçımı yıkayıp sürüyorum vücudumu yıkayana kadar tutuyorum.. evet baya kalıcı kokusu..

Şka dedim cnm opuyorumnanaktan biliyorum yaparsın ...
ben her banyoda biraz normal saç kremi gibi kullanıyorum bekletemiyorum ben çok memnun kaldım saçımı normalde tararken çok dökülürdü şimdi çok az o da normal Yolunmuyor artık saçım tararken ondan olması gerek

evt süper bi ürün benimkini de daha az döktü..

olalacım teşekkür ederim canım çok sağol.afiyet olsun sana.diyeti bozmaktan değilde.biraz ara vermek istiyorum.bunaldım sıkıldım.sizin takipçiniz olcam tabi fırsat buldukça.

mrb ben buraların yenisyimde tamda sıkıntılı anına denk gelmişim ama kaç zamanda bu kadar kilo verdin süper vermişin bu arada azmine hayren kaldım a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…