Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

angel gelecek için şu rengi isterim diye bi hedefin var mı?

her renk her rengin üstüne olmuyo çünkü??

ya da hiç sevmediin renkler var mı??

bulalım aşkım,
sarı tonlarını asla kullanmam mesela açık renk saç yakıştırmıyorum kendime ama koyu karamel yattı mesela aklıma gölgeyi çok kullanırım ben saçlarımda kahvenin içine 2-3 ton açığı gölge süper olur bende

neyse kızlar sizden müsade isteyerek ben kurban bayramı sonuna kadar izin istiyorum.sanırım bıktım diyetten.ve psikolojim çok bozuk bu aralar.bign çok yiyorum bi gün hiçbişey yiyemiyorum hastayım dengesiz besleniyorum tmm egzersiz yaıyorum ama ne faydası var.kurban bayramının peşinden pazartesi günü sanırım ilk iş günü.ogün beraberim sizlerle yine.gerçekten herşey üst üste geldi hayatımda.sizleri çok seviyorum.kilo almicam.alsamda bir iki kilo.o da önemli deil ilk hafta gider hemencik su olur ilk başta verilen zaten.ben nelerin üstesinden geldimki.kendimide en kısa zamanda toparlicam inşallah.bakarsınız 69larda bi merve gelir boshayallersmile öptüm hepinizi teker teker.

ilahi angel hiç gülüceğim yoktu kız o kocaman dalış gözlüklerinin arkasından nasııı göriiim ben gözleriniii kaydirigubbakcemile3

kop artık kahveden angell

mervecşm az dur soluklan bi türk kahvesi yapiim sana yanında çifte kavrulmuş lokum da getircemm bak opuyorumnanaktan

Ne oldu mervecim niye cnn sıkıldı senin nereye gidiyon neyi bırakıyon bırakma topiği güzelim bozsanda diyeti yine burda ol Kafan dağılır burda hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…