Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın özlem kızlar ne oluyor bu sabah kurabiye bitter çikolata falan gerçi diyene bak gece gece yufka böreklerini çemenleri başkası götürdü sanki :kedi:

günaydın nasılsın bende akşam sadece elma ve yeşil çay içtim evdekiler mısırları götürürken bende elma yiyordum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

nafcım ben bu akşam kandıraya gidiyorum o yüzden bu sabah tartıldım ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum kilo çizelgesinin

iyiyim özlemcim saol, kendini mutsuz etme sakın o zaman çabuk bıkarsın diyetten çok canın isterse birkaçtane alsaydın keşke mısırdan

:1shok::1shok:
ben en iyisi eve koşarak gideyimdelikafadulden
ya eve gidince potişime motor takılmış gibi temizllik yapçem
artık yakarım herhalde

Olabilürr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk nafcım tşk ederim bende iyiyim sadece canım sıkkın biraz acaba rejimden dolayımı bilmiyorummafoldumben

Neden kiiii :1hug:

nafım sorması ayıp napcam gı ben şinci bunu nereye yafıştırcam

Güzel bir soru sempatiksalakcinni profiline giriyosun en altta çizelge bölümü var oraya kopyalıyorsun canım

naff bende inceliyorum ama kilo gitmiyor neden böyle oluyor sence gerçi platesin etkisi sanırım ama ben kilo vermek de istiyrum yaaa artık tartıya çıktığımda 50 li rakamları görmek istiyorum

Ben pilates bile yapamıyorum bu aralar :kedi: oysa çok hevesliyim :ecrin_bebek:

gunaydin zayif ve citir hatunlarrrr-tatlicadiarzu-

Günaydın buketçimm

nafcım ben bu akşam kandıraya gidiyorum o yüzden bu sabah tartıldım ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum kilo çizelgesinin

Ben her seferinde yeniden yapıyordum canım olumunekankayizsmile

naf bel çevresi yazmak şartmı ondan mı olmuyo nen

Yok yaa ben şimdiye kadar hiç yazmamıştım guclubacismile ondan değildir ama neden onuda bilmiyorum bilmiyorumkismile

Ya ben asıl kilom 2-3 hafta sonra belli olcak
şu salak ilaçtan bi kurtulsam
tabi kist yok olduysa kurtulucam ..
bayramdan sonra belli olcak.. ilaç 10 gün sonra bitiyor

anladım sil baştan yani demi

alsaydım eğer devamı gelirdi o yüzden yanına bile yaklaşmadım Çok üzgünüm çoook

1 su bardağı mısır bir porsiyon meyve yerine geçiyor canım ( yağsız az tuzlu yada tuzsuz olacak)

Hıı geçiyor dediysem vitamin açısından değil yanlış anlaşılmasın aklinialirimsmile

Ben çok canım istediğinde yiyorum kendini o kadar kısıtlama sonra aklından çıkaramazsın boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…