- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.261
iyi senden nbr yarım gün 1 e kadar çalışçam
naf ya ben çizelge yaptım ama başında ve sonunda kilom yazmıyo sinir oldum off
Neden canın bişey istemiyor :uhm:
iyikide istememiş nafım akşam normal yemeğimi yedim ama saat 10da gözüm döndü sanki 3 dilim yufka böreği götürdüm üstelik yanına ekstra peynir ve acılı çemen çıkartıp derdim neyse sanki kafamçokkarıştı
et aşkitom yaolumunekankayizsmile
Evett canlarımm yapmış olduğumuz 29 ekim turkbayragi oylaması sonuçları aşağıdaki gibidir.
Kilo bildirimini 29 Ekim cuma sabahı tartılarak 01 Kasım pazartesi sabahı yapmayı onaylayan arkadaşlarımız ;
NaF
angel2030
aygün2008
cigsel2010
kardelenn
melisdeniz
merve_52
neşeli45
nihan86
Olala
oyelken
ozlem984
sel
tinkerbell2
_kvsr_
Oylamaya katıl(a)mayan arkadaşlarımız ;
mehay
asya27
Hazalim1985(İzinli)
angel2030
selinay2002
çikolatam
sevgilim_benim
bukett
abatu
tolina
Onaylayan oy sayısı : 15
Kullanılmayan oy sayısı : 10
Sonuç: Kilo bildiriminin 01 Kasım 2010 Pazartesi günü yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. İlginize teşekkür ederim canlarım opuyorumnanaktan
Başlangıç 59.7
Şuan 59.5
Hedef 52 olarak mı yapayım peki bebekim
iyikide istememiş nafım akşam normal yemeğimi yedim ama saat 10da gözüm döndü sanki 3 dilim yufka böreği götürdüm üstelik yanına ekstra peynir ve acılı çemen çıkartıp derdim neyse sanki kafamçokkarıştı
şekerim ben oylamaya katıldım sen iksine de yazmışsın aklın hangi döküm tavada kaldı söyle bakimmmm
bugün sabah tartılayım dedim 58.8 dim vermişim başlangıç ta 59.7 hedef 53 tatlımopuyorumnanaktan
şekerim ben oylamaya katıldım sen iksine de yazmışsın aklın hangi döküm tavada kaldı söyle bakimmmm
Evett canlarımm yapmış olduğumuz 29 ekim turkbayragi oylaması sonuçları aşağıdaki gibidir.
Kilo bildirimini 29 Ekim cuma sabahı tartılarak 01 Kasım pazartesi sabahı yapmayı onaylayan arkadaşlarımız ;
NaF
angel2030
aygün2008
cigsel2010
kardelenn
melisdeniz
merve_52
neşeli45
nihan86
Olala
oyelken
ozlem984
sel
tinkerbell2
_kvsr_
Oylamaya katıl(a)mayan arkadaşlarımız ;
mehay
asya27
Hazalim1985(İzinli)
selinay2002
çikolatam
sevgilim_benim
bukett
abatu
tolina
Onaylayan oy sayısı : 15
Kullanılmayan oy sayısı : 9
Sonuç: Kilo bildiriminin 01 Kasım 2010 Pazartesi günü yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. İlginize teşekkür ederim canlarım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:.........
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.:gitme: bu yazı çıktı dadlımm
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Dur bidaha bakim hemencik
:1hugpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?