Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

1 Kasım iyi olmuş ..
daha çok kilo veririm ben :)
günaydın çifte kavrulmuş lokumlarım
ben silikonlu dudaklarımla güne başladım :)

Günaydın ballı krepim :jeyyar:
29 Ekimde tartılıp 1 Kasımda bildiricez kaydirigubbakcemile2 1 kasımda tartılıp bildirirsen diğer bildirim ile arasında 3gün olmuş olur boshayallersmile kısaca olmaz yani sempatiksalakcinni

uyanık seni :mymeka:

Sabah yağmur yıkadı beni ama aklinialirimsmile moklu kanalizasyon suyumuydu acebaa :jeyyar: :jeyyar:

Neresi uymuyo nen sempatiksalakcinni 59.7 ile 58.8 arasında 900 gr var senin çizelgen yanlış :roflol:

Sabah yağmur yıkadı beni ama aklinialirimsmile moklu kanalizasyon suyumuydu acebaa :jeyyar: :jeyyar:

Neresi uymuyo nen sempatiksalakcinni 59.7 ile 58.8 arasında 900 gr var senin çizelgen yanlış :roflol:

:roflol:
yine az önce yazdığım çıkıyo uymuyo filan diyo
bişeyi beğenmiyo bu sitede haspam:dilcikar:

cuma sabah tartılacağız abatu sadece bildirimi pazartesi yapacağız

sabah sabah ne silikonu kısss
dudaklarım ucuklu silikonlu gibi sempatiksalakcinni
bütün dudagını ucuk bastı

tüh işe yaramadı uyanıklığım ben sanırsam kilo vermedim
ama feci bi incelme var
anlamadım gitti ya
kotlarıma girebilmeye başladım ama ı ıh kilo azalmıyo
en iyisi ben yarın ablamın tartısını kullanıyım

Püskütt arkadaşımızdan alıntıdır olumunekankayizsmile

Nihannnnn :roflol: :roflol:

ne o nen sabah sabah çikolatalar ballar krepler lokumlar havada uçuşuyo şeç beğen al

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

abatu, angel2030, aygün2008, bukett ben geldim bayanlar nasılsınız

Hoşgeldin özlemcim kendi adıma iyiyim sen nasılsın şekerim

:roflol:
yine az önce yazdığım çıkıyo uymuyo filan diyo
bişeyi beğenmiyo bu sitede haspam:dilcikar:

Bakım istiyodur bayadır yapılmıyodu sempatiksalakcinni

İncelmek seni olala'nın cezalarından kurtaramaz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bende veremedim bu hafta topluca ceza kuyruğuna gircez delikafadulden delikafadulden

günaydın özlem kızlar ne oluyor bu sabah kurabiye bitter çikolata falan gerçi diyene bak gece gece yufka böreklerini çemenleri başkası götürdü sanki :kedi:

hoşbulduk nafcım tşk ederim bende iyiyim sadece canım sıkkın biraz acaba rejimden dolayımı bilmiyorummafoldumben

naff bende inceliyorum ama kilo gitmiyor neden böyle oluyor sence gerçi platesin etkisi sanırım ama ben kilo vermek de istiyrum yaaa artık tartıya çıktığımda 50 li rakamları görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…