Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf gri renk oje arıyorum ama en fazla 3 tlye
bi de sedefli olmucak.. bulamıyorum..

ben kariyer.netteyim kızlar arada uğrucam sıcak tutun muhabbeti

Mat gri zor canım ama şöyle yapabilirsin sevilla mağazası varsa sizin oralarda matlaştırıcı ojeleri var onların bir tane alsan baya gider 7 TL istediğin parlak ojenin üzerine sürüyosun anında matlaşıyo süper bişi

Sevilla yoksa ben sana yollarım

ben teee 2 kış önce hint çayı mı ne yapmıştım içine türlü türlü baharat koyup kaynatarak..

içinde alkol yoktu ama kanyak gibi ısıtıyodu insanı hatta ateşlendiriyodu
kokusu da muhteşem bişiydi.. baharatlı egzotik parfümler gibi..

biri beni kovsun ayol

en güzel hangisi

Özellikle enfeksiyon grip soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklarda kullanımıyla tanınmaktadır. Bağışıklık sistemi yeterince güçlü olmayanlar için ekinezya otu önemli bir doğal destektir.

Yapılan araştırmalarda ekinezyanın akyuvar sayısında artışa neden olduğu tespit edilmiştir.

Kemoterapiden sonra vücut direncini yükseltmek için kullanılmaktadır

Egzama sedef sivilce gibi deri rahatsızlıklarında faydalıdır

Alman sağlık bakanlığı tarafından yayınlanan çalışmada soğuk algınlığı, solunum yolları ve idrar yolları enfeksiyonları gibi rahatsızlıklarda ekinezya bitkisi önerilmiştir.

işte kızlar sizin için baktım netten buldugum faydaları bunlar.he zayıflamayla alakası yok ama ben 1 haftadır içiyorum bişey diyim mi cildimde bi güzellik gözlemliyodum.ekinezyanın faydalarında ciltle ilgili bişey yazıyoya hemen çaktım köfteyi yaa hiçbişeye faydası olmasa insan kokusu için içer

Tolinacım mutluluklar dilerim canım
ne kaçırdımm
ben de dilerimm

sevilla mı sevil mi cnm?? sevilla duymadım hiç
benim bulduğum griler hep cart sedefli onlara sürünce acayip olur mu ki

Ateşlendiriyo hee

en güzel hangisi

Ben hepsini beğendim

içeriği

ekinezya otu,ekinezya kökü,tarçın,böğürtlen yaprağı,ıhlamur,rooibos,karanfil,elma,adaçayı,limon kabuğu,portalak kabuğu,ayva aroması,zerdeçal,stevya,elma aroması,portakal aroması,karabiber

ne kaçırdımm
ben de dilerimm

sevilla mı sevil mi cnm?? sevilla duymadım hiç
benim bulduğum griler hep cart sedefli onlara sürünce acayip olur mu ki

Ayyy pardon ojenin markası sevilla sevil parfümeriden bahsediyorum canım doğru anlamışsın :öpüşensmili:

Yok yok olmaz ben bizzat denedimmm mükemmel oluyor hatta ben sevil bana uzak diye internetten almıştım 35 TL ' ya matlaştırıcı sonra sevilla aldım şimdi pahalısı duruyo gözüm gibi bakıyorum sevillayı kullanıyorum

bi de insanın içini tatlı bi sıcaklık kaplıyo..

ama hazırlaması zahmetli
kakule, biber tohumları felan bi saat mi ne kaynıyodu.. sonra başka şeyler de ekliyodum.. muskat, tarçın, adını unuttuğum bi dolu baharat..

Özge onunla hayatta uğraşmaz 1 saat poşet çay şeklinde olanı varsa bişey diyemem tabi

tmm cnm bakıcam çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…