Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Selam canım kaçak sensin kız menülerini yazıp kaçıyosun ben tatildeydim

8 yıldır görüşemediğim lise arkadaşlarımdan 2 tanesiyle bizim evde toplaştık çok güzeldi çokk

kızlar sabah o kadar fazla savaş uçağı geçti ki tepeden siz de fark ettiniz mi??
üstelik aşırı alçak uçuyolardı...

Bizim burda tık yok

Bebemm giymeden bilemezsin ki yakışıp yakışmayacağını

o mağazaya girmedim biliyormusun salak gibi
estağfurullah cnm ama dene bence kesin bulursun..

ben de araştırdım cnm sonra ama far veya oje olarak hayal edemedim tam.. griimsi sepya mesela..

kuzum yanlış düşünmüş olabilirsin.. bluzları var çok güzel ama bana kalıpları büyüktü sana yakışabilir diye düşündüm..

kolay gelsin cnm

güzelmiş tatilin...
bilmiyom valla cnm çok uçtular burda üstelik alçaktan.. güya foto çekiyolarmış.. kesmedi beni bu açıklama..

menülerimi yazdım zaman kimse olmuyo canım bende çıkıyorm ama sizsiz olmuyo tabi hemen damlıyoruz bak
lise ark ne güzelya

Hehee

Ben hayal ettim hemen simli kahveden sarıya kaçan bir far ve simli altın sarısı bir oje

Çıkar yarın öbürgün kokusu canım

kızlar ben tüyüyorum

görüşmek üzere..

Gülegüle tatlım

özge tatlım tam çıkarken şu altın çileğe bi bakimnasıl bişeymiş dedim
senin işine yarayacak bi bilgi buldum
hani diyodun ya kiilom takıldı diye, bu altın çilek vücut direncini kırıyomuş veremeyen bünyenin direncini de kilo verimini sağlıyomuş...
yani istersen bi bak
bir kaç gün yada en fazla bi hafta kullanman bile işine yarayabilir
yada böyle arada birkaç kullanıp vücudu şaşırtabilirsin...

altınçilek hap mı ismini duydum ama ne olduğunu bilmiyom

hapı çayı filan varmış tam ben de bilmiyom
ama meyveymiş bu altın çilek isminde abd de üretiliyomuş kuurutulması çok zor bi meyveymiş dışardan geliyo yani türkiyeye okudum değişik güzel faydaları var hem benim gibi kansızlık problemi yaşayanlara iyi gelir vücudu ısıtıyomuş
işte ünlüler başbakan filan meyvesinin kurusunu alıp yiyolarmış
biraz tuzlu ama çok popüler oldu her yerde duyuyorum kuzenim bile ççayını alıp onla zayıflamış şaşırdım ilk ondan duymuştum ben de...heryerde vardır aktarlarda kuru meyve olarak...

az az alıp seyrek kullansan bile senin işini görür bi araştır istersen
bebek düşünmesem ben de alıcam ama...
araştırıcam kimyasal katmıyolarsa bi denicem hem çok üşüyorum ben belki iyi gelir işştah filan da kesiyomuş tam bana göre işte...

kuzenin ne kadar verdi

cnm araştırıp bana da bilgi verirsen çok sevinirim yaa

kuzenim hep zayıftı çocuktan önce hamileyken de sadece göbeği büyüdü ama çocuk olduktan sonra aldı kiloları uzun süredir veremiyodu geçen gittiğimde farkediliyodu 5-6 kilo verdiğini söyledi hakkaten göbek gitmiş dümdüz olmuş

hap kullanmamda çayı fayda ediyosa çayını kullanırım.kızlar işimi şimdi bitirdim.çorbam ısınıyo.çorbamı içim bi an önce geç oldu baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…