- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.561
slm kızlar ben geldim..özlettiniz valla kendinizi topik canlanmış yine negüzel
buarada kilom 61..buhafta tahmin ettim gibi verememşim hareketsizlikten diye düşünüyorum..
görenler zayıladımı söylüyo daha bimotive oluyorumartık 60 olmak istiyorumm
kızlar sabah o kadar fazla savaş uçağı geçti ki tepeden siz de fark ettiniz mi??
üstelik aşırı alçak uçuyolardı...
ca ya bakmadım cnm nedense o mağazada bişey bulamayacakmışım gibi geliyor bana
bide şimdi ki elbiseler hep kazak tipi üstüme çok yapışır diye düşünüyorum
şık bir şey istiyorum ama bulamadım yaa
Selam canımkaçak sensin kız menülerini yazıp kaçıyosun ben tatildeydim
8 yıldır görüşemediğim lise arkadaşlarımdan 2 tanesiyle bizim evde toplaştıkçok güzeldi çokk
menülerimi yazdım zaman kimse olmuyo canım bende çıkıyorm ama sizsiz olmuyo tabi hemen damlıyoruz bak
lise ark ne güzelya
estağfurullah cnm ama dene bence kesin bulursun..o mağazaya girmedim biliyormusun salak gibi
ben de araştırdım cnm sonra ama far veya oje olarak hayal edemedim tam.. griimsi sepya mesela..
Canım sepya diyince bi durdum bende bilmiyodumama internetten hemencik araştırdım kahverengi ve tonlarına sepya rengi deniyormuş kuzucum hatta sepya rengi çok şık tablolar yapıyorlarmış siyah-beyaz'ın sepya-beyaz tarzı
kuzum yanlış düşünmüş olabilirsin.. bluzları var çok güzel ama bana kalıpları büyüktü sana yakışabilir diye düşündüm..ca ya bakmadım cnm nedense o mağazada bişey bulamayacakmışım gibi geliyor bana
bide şimdi ki elbiseler hep kazak tipi üstüme çok yapışır diye düşünüyorum
şık bir şey istiyorum ama bulamadım yaa
kolay gelsin cnmhaklısın olişim, sen yine de kendine iyi bak, sana kıyamam ki ben
kızlar ben çıkıyorum
temizlik çamaşır yemek vs işler beni bekler
ilk önce tabi ki 1 saat yürüyüş
sevildiğinizi unutmayınnn... öpüldünüz
güzelmiş tatilin...
Selam canımkaçak sensin kız menülerini yazıp kaçıyosun ben tatildeydim
8 yıldır görüşemediğim lise arkadaşlarımdan 2 tanesiyle bizim evde toplaştıkçok güzeldi çokk
Bizim burda tık yok
kızlar ben tüyüyorum
görüşmek üzere..
menülerimi yazdım zaman kimse olmuyo canım bende çıkıyorm ama sizsiz olmuyo tabi hemen damlıyoruz bak
lise ark ne güzelya
estağfurullah cnm ama dene bence kesin bulursun..
ben de araştırdım cnm sonra ama far veya oje olarak hayal edemedim tam.. griimsi sepya mesela..
güzelmiş tatilin...
bilmiyom valla cnm çok uçtular burda üstelik alçaktan.. güya foto çekiyolarmış.. kesmedi beni bu açıklama..
kızlar ben tüyüyorum
görüşmek üzere..
altınçilek hap mı ismini duydum ama ne olduğunu bilmiyom
hapı çayı filan varmış tam ben de bilmiyom
ama meyveymiş bu altın çilek isminde abd de üretiliyomuş kuurutulması çok zor bi meyveymiş dışardan geliyo yani türkiyeye okudum değişik güzel faydaları var hem benim gibi kansızlık problemi yaşayanlara iyi gelir vücudu ısıtıyomuş
işte ünlüler başbakan filan meyvesinin kurusunu alıp yiyolarmış
biraz tuzlu ama çok popüler oldu her yerde duyuyorum kuzenim bile ççayını alıp onla zayıflamış şaşırdım ilk ondan duymuştum ben de...heryerde vardır aktarlarda kuru meyve olarak...
az az alıp seyrek kullansan bile senin işini görür bi araştır istersen
bebek düşünmesem ben de alıcam ama...
araştırıcam kimyasal katmıyolarsa bi denicem hem çok üşüyorum ben belki iyi gelir işştah filan da kesiyomuş tam bana göre işte...
Canım bildirimlerini aksatmadığın için teşekkür ederim
Canım ben teşekkür ederim zor zamanlarımda desteğinizi esirgemediğiniz için
iyi ki varsınız :)
nihan, merve geçmiş olsun fıstıklarım simdi nasılsınız?
iyiyim valla canım çok şüür.ev temizledim dip köşe.
kızlar acil çıkıyorum..yürüyüşe çıkıcam öptüm hepinizi
vaayy dostum çok azimli gördüm senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?