Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olacım 2 sene önce baktırdım troyitlerime birşey çıkmamıştı kan tahlilinde ama aslında bizde herkez guatır hastası anem babam halalrın tezelerim kzuenlerm...danasının adansı ama bende 2 sene önce bir şey çıkmadı...birde endoskopi istediler onuda korkudan yaptıramadım.... Annem zaten endogline gidiyor 3 senedir tedavi görüyor... Tekrar bi gitmem lazım doktora

evet nafcım.geç oldu dimi.ya geç kaldım temizlik yapıyodum.öğün atlamamak adına yiyorum

Koş koşşş geç kalmışsın hayatım

merhaba kızlar nasılsınız bu hafta bildirim yapmayı unuttum ben ya kusura bakma nafcım ama aynıyım bi değişiklik yok

Asyaaaaaaaaaammmm hoşgeldin bebekim zaten bu hafta bildirimi bugüne almıştık canım

nafcım ekinezyalı çay keşfettim muhteşem bişey.tarçın kokusunu sevenler bayıoılcaklar eminim.doğadan ın bi çayı.hergün bitane içiyorum artık.öneriyorum herkese

nafcım ekinezyalı çay keşfettim muhteşem bişey.tarçın kokusunu sevenler bayıoılcaklar eminim.doğadan ın bi çayı.hergün bitane içiyorum artık.öneriyorum herkese

Hemen not edeyim rastladığım ilk yerde alıp denerim canım sağol

Bende geçen gün liptonun tarçınlı yeşil çayını aldım ( özgeden duymuş hemen üretmişler ) ama henüz denemedim deneyince yorumlarımı yazarım

Son düzenleme:
anaaaaaa benim niye haberim yok

Daha yeni aldım kuzum 28 ekimde denemedim henüz

Zaten liptonun bana tebrik belgesi filan yollaması lazım denediğim çeşitleri
Böğürtlen
Kuşburnu
Nane-Limon
Adaçayı
Ihlamur
Elma
limonlu yeşil çay
limonlu naneli yeşil çay
yaseminli yeşil çay
sade yeşil çay
şimdi de tarçınlı yeşil çayından deniycem

dene canım dene hatta ben şimdi bi kupa içicem.kutusunu elime alınca bile buram buram kookusu geliyo yaaa
merviş tarçına bayılırım ben ne işe yarıyormuş o çay

]

bende bayılırım tarçına özgecim.ne işe yarıyo bilmiyorum ama ben kkokusu ve tadi güzel diye içiyorum.

naf gri renk oje arıyorum ama en fazla 3 tlye
bi de sedefli olmucak.. bulamıyorum..

ben kariyer.netteyim kızlar arada uğrucam sıcak tutun muhabbeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…