Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf 2 hafta gelmeyenleri banla cidden

heh söylüyorum ya güzel haberimi

izmir istanbul arası 3,5 saat yapılacak olan köprünün temelleri atılmış bugün

gel şekerim köprüyü boşveeeer
ben aşkito değil miyim :26: (kırıkkalpsmiley )

ayyyyyyyyy ne güzel olur yaaaaaa toplanırız beraber offff altını üstüne getiririz ortalıgın

Evetttt

nafım canım benim 5 sene sürcek o köprünün bitmesi canımmm

Hadi yaaaa olsun napalımmm bu sıcak arkadaşlığımız o zamana dekk mükemmel dostluklara dönüşür inşallah ben size kavuşmak varsa sonunda 5 senede beklerimmm

selam,
kilo veren arkadaşlarımızı kutluyorum
1,5 saat yürüdüm bu günkü görev tamamdır
çok öpüyürum yarın görüşürüz şekerler...

kız özge o zaman incecik oluruz hepimiz.tabi o zaman ben evnlnmiş olursam çocukda olursa kapılardan geçemem şişkoluktan.sizi bilemmn naaaffff bencede 2 hafta gelmeyeni banla.3 hafta beklemeye gerek yok

naf 2 hafta gelmeyenleri banla cidden

gel şekerim köprüyü boşveeeer
ben aşkito değil miyim :26: (kırıkkalpsmiley )

3 hafta dedik diye yapmadım yoksa yapıcaktım hayatım aklımdan geçmedi değil

Seni de seviyorum ben yaa yapma öyle ben hep ne diyorum sen benim bilgi küpümsünn seni yirimmm nennnnnnnnnn

kızım 5 sene sonra kimbilir nerelerde oluruz
naf ben nerde olurum biliyon mu

Biliyom

ben kesin 2 çocuğu olan bi ev kadını olurum kesin

Hahaa

kız özge o zaman incecik oluruz hepimiz.tabi o zaman ben evnlnmiş olursam çocukda olursa kapılardan geçemem şişkoluktan.sizi bilemmn naaaffff bencede 2 hafta gelmeyeni banla.3 hafta beklemeye gerek yok

Oylamaya sunayım yarın kendi başımıza karar vermeyelim elimde delil olsun ileride konuşabilmek için

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
merve_52, bukett, CanSimidi, cikolatamm+, karrdelenn, NaF+, Olala, oyelken+, tolina
vaayyyyyyyyyyyyyyyy

3 hafta dedik diye yapmadım yoksa yapıcaktım hayatım aklımdan geçmedi değil

Seni de seviyorum ben yaa yapma öyle ben hep ne diyorum sen benim bilgi küpümsünn seni yirimmm nennnnnnnnnn
nafiş bence banlanan bi ay geri alınmasın..

yaaaa kuzumm bilgi küpleri hep inek ve antipatik olur yaaaa depresyona soktun kız benii

ya kariyer net harbiden sapıtmış

millet iş çıkış saati iş aramaya yüklenmiş olamaz değil mi yane pazartesi pazartesi üstelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…