- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #26.341
artrık izmzirde son günlerimiz maalsefff ankarya yolcuyuzz en kısa zamnda tayinimiz oldu eşiminnnn
çıktıı l5 de ufak bi fıtıkmış ama o ayaga agrı yapmazmış bilekte ödem varmış..cnm..
nihancım öyle güzel anlatmışsın ki
benim bile gidip göresim geldi
aminmnn dua et olurmuu:2:inşallah canım
ankarayı ben çok sevdim eşim çok iyi bilir heryerini gezdirdi
keçiören harika biyer kesinlikle gidip gezmeni tavsiye ederim keçiöreni şelaler şehrin üstünde teleferikle gezintiler estergon kalesinin manzarası(kalede akşam yemeği süper oluyor mutlaka yemelisin canım)
atakuleyede çıkarsınız ankara ayaklarının altında
ooo süperr dikmeni düşünüyoruz bakalım gezelim ama çokda kalede yemek yemek fikrini sevidmm
Hayırlısı olsun meliscimİzmire alışmış birinin Ankaraya uyum sağlaması illaki zor olacaktır ne kadar güzel olursa olsun izmir gibi olamaz ama ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer
izmirin eline su dökemezz oralıyız bizz nafım biliyosunnama dedegin gibi mecbureen gevregi çigdemii kumrusu poyoz offffffff:2:
Geçmiş olsun cnm
valla yolun düşerse git şekerim
2 kere gittim yine gitmek isterim
en son eşimle sırf o kalede akşam yemeği yemek için gitmiştik 5 saatlik yolu
Hayırlısı olsun meliscimİzmire alışmış birinin Ankaraya uyum sağlaması illaki zor olacaktır ne kadar güzel olursa olsun izmir gibi olamaz ama ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer
Geçmiş olsun cnm
slmm kızlar dün gece coştum ben yarım saat egzesiz yaptım yatmadan..iş deavm ettirrm çok ii geliyo
gel nihancım gezip kalmadıgına pişman olursunnn çokk ama çok ğzüelll heryeri bi efsaneeee,,,,kordonu alsancagı karşıyakasııı konagı ....yarım saat vee daha fazla yolculuklarda efes çeşme kualşdasııııı denzii mis gibiiiiiiiiöyledir tabi izmiri görmedim ama izmiride görmeyi çok istiyorum
inş orayadı gezmek nasip olur
1 ay önce gelcektik bi nasip olmadı
aminmnn dua et olurmuu:2:
dikmen çok bayır diye orası için kötü bi tabir vardırankarayı ben çok sevdim eşim çok iyi bilir heryerini gezdirdi
keçiören harika biyer kesinlikle gidip gezmeni tavsiye ederim keçiöreni şelaler şehrin üstünde teleferikle gezintiler estergon kalesinin manzarası(kalede akşam yemeği süper oluyor mutlaka yemelisin canım)
atakuleyede çıkarsınız ankara ayaklarının altında
ooo süperr dikmeni düşünüyoruz bakalım gezelim ama çokda kalede yemek yemek fikrini sevidmmbilirsin belkii:26:
ama atakuleye yakın orası
evet kaleye mutlaka git canım yemekleride çok güzel
başbakanımız orda yemekler verir bazen
bi kere gittim ama düğüne gittim gezme fırsatım olmadı bekardım ozaman
ne güzel yaa çılgınlık 5 saat git yemek ye dön
benim eşimde böyle maceraları çok seviyo ama ben biraz üşengeçim
benim eşimde çok çılgındır hadi gidiyoruz dedimi uyarım bende koşa koşa giderim hiç üşenmem
öyledir tabi izmiri görmedim ama izmiride görmeyi çok istiyorum
inş orayadı gezmek nasip olur
1 ay önce gelcektik bi nasip olmadı
yumurtyala yiycen özge gel yedirelim cnmşu poyoz u hiç yemedim biliyormusunuz
gel nihancım gezip kalmadıgına pişman olursunnn çokk ama çok ğzüelll heryeri bi efsaneeee,,,,kordonu alsancagı karşıyakasııı konagı ....yarım saat vee daha fazla yolculuklarda efes çeşme kualşdasııııı denzii mis gibiiiiiiii
Ara öğün yerine
4 ceviz
yeşil çay
slmm kızlar dün gece coştum ben yarım saat egzesiz yaptım yatmadan..iş deavm ettirrm çok ii geliyo
dikmen çok bayır diye orası için kötü bi tabir vardır:17::1: bilirsin belkii:26: ama atakuleye yakın orası evet kaleye mutlaka git canım yemekleride çok güzel başbakanımız orda yemekler verir bazen [B .!.:tabri bilirim ama çok ğzüelleşmişl oralr dikmen vadisi varr havası yüksekte oldugu için temizmiş v.s.hayırlsııs[/B]
inşaşalah nihancım.bende çıkıyım evi toplucamminş ya çok stiyorum
kızlar biraz işim var görüşürüz yine
nafım ara ögügnüde çıkarmısısn aradannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?