- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #26.381
anaaa neyse canım ilk ben tebrik edeyim ozaman seni
tebrikler kuşum mucksss
özgecim ben yanlış anlayıp rahatsızlık falan duymuyorum kuşum aklında olsunbundaN sonra bu bebek mevzusunu da bir tek nihanla konuşçam
oda belki özelden
yanlış anlayan rahatsızlık duyan arkadaşlar olmasın boşuna
melis kuzucum yırtmışsın cnm çok çok sevindimselamm bebegim iyimm sen nasılsınn özledimm:13:
zorr olcakk maleseff ama orda neyseki ablam varr nihancım bide eski liseden bi arkdaşım yanlız kalmıcam inşaşalh ama izmiri özlücem havasınnı denizizniii
çıktıı l5 de ufak bi fıtıkmış ama o ayaga agrı yapmazmış bilekte ödem varmış..cnm..
hadi leyn anam beni 30unda doğurmuş hiç de değnekli felan deildi65 ol da seneye yaza bebek sevelim kızım yaaaa.sen boşver kariyeri :)))kariyer diyenleri dikkate alırsan 30 dan sonra anne olup çocugun üniversteye giderken elinde değnekle yolcu edersin sen özgeyi dinle doğuruver beeee
slm mehay nasısınkilo veren arkadaslarim hepinizi can-i gonulden tebrik ediyorumlutfen kabul edin
buda alan arkadaslaraklava:
haftaya yeniden aranizdayim bildirimlerimle keske sohbetlerimlede olabilsem ama vakit bulamiyorum canlarim cok ozledim sizleri
sağol dadlımdarısı senin başına inş
öyle mi ben sabah 8 de giriyorum akşam 6 da çıkıyorum havadan hiç haberim olmuyo
aaaa unutmuşum pardon yaaa
selam hoş geldin çikolata
Öğle menüm
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık kereviz yemeği
1 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
espiri yaptım kıs hemende pardon diyo yirim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?