Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gördüm kuzum görmezmiyim.sohbet çok koyuydu sazanlık etmek istemedim.ama sen süpersin kızım yaaa.şimdiki kilon ile iyi saçmalama.ben hep söylüyorum barbi gibisin maşalahın var.ama için rahat etsin istiyosan 65 e kadar düş.sonra korumaya geç.64-65 arası koru

Hımm zaten en son 65 te ikna oldum dediğin gibi korumaya alırım kendimi sağol bebekim

65 ol da seneye yaza bebek sevelim kızım yaaaa.sen boşver kariyeri :))) kariyer diyenleri dikkate alırsan 30 dan sonra anne olup çocugun üniversteye giderken elinde değnekle yolcu edersin sen özgeyi dinle doğuruver beeee

Hayırlısı diyim canım gülegüle görüşürüz yine

canimm iyiyim bende bebisle ugrasip duruyorum ev isleri yemekti derk,en aksam oluyor sohbet etmeyi ozledim yaa

kilo veren arkadaslarim hepinizi can-i gonulden tebrik ediyorum lutfen kabul edin
buda alan arkadaslara klava:
haftaya yeniden aranizdayim bildirimlerimle keske sohbetlerimlede olabilsem ama vakit bulamiyorum canlarim cok ozledim sizleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…