- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #26.361
Evet canım öğleden sonra da meyve yemeyi düşünüyorum ara öğün yerine
kim dürttü seni kızzzz
gördüm kuzum görmezmiyim.sohbet çok koyuydu sazanlık etmek istemedim.ama sen süpersin kızım yaaa.şimdiki kilon ile iyi saçmalama.ben hep söylüyorum barbi gibisin maşalahın var.ama için rahat etsin istiyosan 65 e kadar düş.sonra korumaya geç.64-65 arası koru
65 ol da seneye yaza bebek sevelim kızım yaaaa.sen boşver kariyeri :)))kariyer diyenleri dikkate alırsan 30 dan sonra anne olup çocugun üniversteye giderken elinde değnekle yolcu edersin sen özgeyi dinle doğuruver beeee
Selam cnm ne güzelbende bisiklete ek olarak başlıycam artık platese birinin beni dürtmesi gerekiyodu dürttüü
[/
kevser hoşgeldin anacım ooo baya çoşmususn sen :13:
Selam cnm ne güzelbende bisiklete ek olarak başlıycam artık platese birinin beni dürtmesi gerekiyodu dürttüü
selamm bebegim iyimm sen nasılsınn özledimm:13:
zorr olcakk maleseff ama orda neyseki ablam varr nihancım bide eski liseden bi arkdaşım yanlız kalmıcam inşaşalh ama izmiri özlücem havasınnı denizizniii
çıktıı l5 de ufak bi fıtıkmış ama o ayaga agrı yapmazmış bilekte ödem varmış..cnm..
ben geldimmmmmmm
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------66.8-------------------------60-----400 gr verdi
oyelken---------------79.7-----------------------71.5------------------------65-----Kilosunu korumuş
neseli45---------------85.9-----------------------82.2------------------------68-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----Kilo bildirimine gelmedi !!! 1.Hafta
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----İZİNLİ
merve52---------------100------------------------74.5------------------------65-----500 gr verdi
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------Kilosunu korumuş
_kvsr_------------------66--------------------------61--------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------İZİNLİ
olala-------------------55.7------------------------52.4------------------------51.2---Kilosunu korumuş
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.1------------------------52------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
angel2030------------65--------------------------62.5-----------------------55------200 gr verdi
aygün2008-----------76--------------------------73.5------------------------65------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
sel-----------------------62--------------------------59,9------------------------55------Kilosunu korumuş
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------Kilo bildirimine gelmedi !!! 2.Hafta
çikolatam------------76.3-----------------------76.2------------------------55------300 gr verdi
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.4------------------------65-----Kilo bildirimine gelmedi !!!1.Hafta
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Kilo bildirimine gelmedi !!! 2.Hafta
nihan86---------------59.7------------------------58.8-----------------------52-----700 gr verdi
bukett-----------------72--------------------------72---------------------------60-----100 gr aldı
abatu------------------61--------------------------61.6-------------------------54-----600 gr aldı
tolina------------------77--------------------------70.7-------------------------65-----300 gr verdi
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
Evet arkadaşlar 01.11.2010 PAZARTESİ günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincileri : nihan86( 700 gr ile )
Günün İkincileri : merve52( 500 gr ile )
Günün Üçüncüsü : NaF( 400 gr ile )
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Beraber nice kupalaranice sevgi,saygı dolu paylaşımlara
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
AÇIKLAMA : Arkadaşlar merve52 arkadaşımızın geçen haftaki kilo bildirimi 71' di bu hafta 74.5 olmasına rağmen nasıl oluyor da 500 gr vermiş görünüyor diyebilirsiniz.
Şöyle ki merve arkadaşımızın şimdiye kadar tartıldığı tartı 4 kilo eksik tartıyormuş bunu cuma günü tespit ederek bize bugün bildirdi.
Ancak bu zamana kadar verdiği kilolar doğrudur onda bir problem yoktur. Bende tablosunu doğru kilosu ile değiştirdim. Anlayışınız için teşekkür ederim
haberin yokmuydu kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?