Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet ya akşama yapardım ama ben balığı ayıklayamam ki
hiç sevmem hamsi ayıklamayı:96:
babam çok güzel yapar buğulamayı

Bende ayıklayamam nihancım yaaa hayvanın iç organlarını görünce içim kalkıyo

benimde kocam sağolsun

çok hazırcı gördüm bizi :82:

aranizda akupunktura giden var miydi? ben dusunuyorum sanki :86:
bende cikmio smiley haniiiiiiiii

Ben bir ara düşünmüştüm ama vazcaydım :82:

Son düzenleme:
aayy bende balık ayıklayamam hatta pişmemiş halini elleyemem bile. kıyamam kayınvalidem sağ olsun perşembe günleri balık günümüzdür bizim. alır pişirir bizde lüpletiriz.

kızlar öğlen oldu bile bende bu 1 saatlik aramda eve gidip çorbamı pişireyim akşama hazır olsun:79::104:

Bizim hergün balık günümüz Benim herüf hergün yese bıkmaz kafamıza estimi yiyoz farketmiyo :82:

yaa kızlar inadına mı yapıyorsunuz perşembe günü olunca böyle yemekten konuşuyo millet şimdi dayanamayıp balık alacam akşama yarın yine hüsran olacak bana :104: :104:

iyiyim canim benim sadece yorgunum bu ara biraz o kadar.....bencede 30 yas cok gec bir yas degil yani oyle degnekle okula yolculama falan olmaz bende 27 yasinda anne oldum bence anne olmak icin en ideal yas 23-30 yas arasi....
naf fransız tostunu yapacaksan içine vanilin de konuyo unutmuşum söylemeyi
fransiz tostuna vanilinmihic duymamistim

Öğle menüm
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık kereviz yemeği
1 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

canim menun super cok saglikli yaa cok saglikli besleniyorsun nasil bu kadar yavas kilo veriyorsun anlamiyorum...ben bu aralar saldim yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…