Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim menun super cok saglikli yaa cok saglikli besleniyorsun nasil bu kadar yavas kilo veriyorsun anlamiyorum...ben bu aralar saldim yinee

Bir bilsem mehaycım sen benim son fotolarımı gördün mü bak buraya ekledim bi baksana onlara benim profilden istek üzerine özel çekim fotolar önden yandan

hedefi 65 yaptım 2 kilo daha verirsem tamamdır benim

hosbulduk canim nasilsin nasil gidiyor???bugun misafirlige gidicem su boregi var menude ne zamandir yemiyordum bugun istedigim kadar yiycem aksama bisey yemem yarindan sonrada cok dikkat edip bu ay sonuna yine 59 -60 olmak istiyorum....

Su böreğiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
kızlar bi arkadaşımın çalıştıgı firmanın müşterilerinden biri acil muhasebeci arıyomuş.beni aradılar.aradım adamı.hemen gel konuşalım dediler.ben acil çıkıyorum fıstıklarım.

kızlar bi arkadaşımın çalıştıgı firmanın müşterilerinden biri acil muhasebeci arıyomuş.beni aradılar.aradım adamı.hemen gel konuşalım dediler.ben acil çıkıyorum fıstıklarım.

Ayyy hadi hayırlısı bebek :81:

evt canım normal.çünkü ekmek yemedik.bünye normal kahvatıya alıştı.

O zaman hemen gidip yiyimm lapamı

hemen uçuyorum senin profile dogruuu
senin hedef kactiki zaten 65 degilmiydi canim??

mervecim hadi hayirlisi canim insallah olur.....
ya naf in fotograflarini bulamadim ben hala simdi oglan uyanicak bakamiycam bidaha nerde bunlar?????????????

hemen uçuyorum senin profile dogruuu
senin hedef kactiki zaten 65 degilmiydi canim??

60 tı canım

naf cim senin profilde fotograf yok kaldirmis olmayasin ???bu bolumde varsa sayfa no sunu yazsin biri bir zahmet...

Yok hayatım profilde albümlerimin içinde var :18:

çıktım ben kızlar.dua edin benim için.

Hayırlısı inşallah canım

mervecim hadi hayirlisi canim insallah olur.....
ya naf in fotograflarini bulamadim ben hala simdi oglan uyanicak bakamiycam bidaha nerde bunlar?????????????

Mehaycım hala burdamısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…