- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #26.681
60 tı canım
Yok hayatım profilde albümlerimin içinde var :18:
Hayırlısı inşallah canım
Mehaycım hala burdamısın ?
ya canim profilinde album yokki...sen yoksa face profilindenmi bahsediyorsun???
heheheh balık smilena bayıldım:104::104::104::111::111:
evet yaa dilimi ısırayımda. iyidir aramız çok şükür..
kızlar bi arkadaşımın çalıştıgı firmanın müşterilerinden biri acil muhasebeci arıyomuş.beni aradılar.aradım adamı.hemen gel konuşalım dediler.ben acil çıkıyorum fıstıklarım.
Varrrr yaaa ağlıcam şimdi :84: :84:
helesukur naf cim sonunda gorebildim...sanirim gizlemistin cunku demin hicbisey yoktu....canim super gorunuyorsun her zamanki gibi :79:ama bence sen hedefini 65 degilde 62 ye alsan daha iyi olur kalcalarin erimesi lazim biraz dahave bunu 2 kilo kaybederek yapamazsin...:97:bu arada ikinci fotoda gobis icerimi cekilmis
Çok şükürdimi dimi 62 olsun hedefim yok kız göbemm gayet serbest hatta üstümdeki badyi yukarı sıyırdım o gördüğünüz çıtçıtlı atletim
kizlar ben cikiyorum oglum uyandi zaten doktora goturucem onu asisi var bugun hazirlanayim bari...optum hepimnizi...
kuzucum sabah mutfak tartısıyla ölçtüm normal çay bardağıyla sizdekiler ufak tiptekilerdense hani dışarda kullandıkları türden 75 olabilir tabi cnm..naaff kız evet zaten yağsız tuzsuz kısır demiştimya.iyi oluyo tabi.ama ben bayadan beri yaptıgım için bööö geldi leennhee bu arada çay bardakları 100 gr almıyo daha az.75 belki.+ bugurun pişmemişi o kalirode.pişince kalorisi düşüyo haberiniz olsun kızlar.çünkü ben lapayı başlarda pirinçten yapıyodum.100 gr haşlanmış pirin. 125-150 kl falan diye okudum biçok yerde.ve sonra bulgurun kalorisinin daha az oldugunu öğrendim.
ödem attırıyodur..simdi vucut toksinlerden ariniyo dimi
peki kilo veriliyo mu? hos 1 gunluk detoksta kilo verilir mi acep :18:
tosti bence önce resmini ve nikini değiştirkızlar bende 69 kıloyum 1,68 boyundayım cok kafama takıyorum 69 kılo gibi durmuyorum kemikliyim ama yınede bana fazla geliyor sizce nasıl banada bir diyet verin :)
vay be ne güzel işşşş kıskandım..
tamam nafım sağol artık evde hangisi varsa onla yaparımozaman
artık öğle arası koşa koşa giderim eve çorba yaparım
sonrasınada düşünürüz artık
özgecim 3 kere tartılsana haftada hani demiştim yaii benden de ne olsun
benim olmayacağım kesin
normalde veriliyor galiba bakalım yarın göreceğiz
o bende de var
slm cnm burda da öyle parka çıkıcam az sonragünaydın kızlar nasılsınızgünlük güneşlik harika bir hava var
ne kadar az almışsın nihan boyun kaçl??
ben hamileliğimde 5 kilo almıştım buketçim 60 tım doğum yaptığımda çok fazlam yok bi göbeğim erise sorun kalkacak ortadan
ben geldim şekerlerr:92:
slm kızlar çok yazmışsınızz yetişemiyorumm
kuzucum sabah mutfak tartısıyla ölçtüm normal çay bardağıyla sizdekiler ufak tiptekilerdense hani dışarda kullandıkları türden 75 olabilir tabi cnm..
ödem attırıyodur..
tosti bence önce resmini ve nikini değiştir
vay be ne güzel işşşş kıskandım..
özgecim 3 kere tartılsana haftada hani demiştim ya
slm cnm burda da öyle parka çıkıcam az sonra
ne kadar az almışsın nihan boyun kaçl??
Südyenini sallama kıss :82:
Olala hoşgeldin canım :118:
çok üzüldüm cnm başın sağolsun..olur canım veriyorsun sonuçta vercez de inş
oyna yevrum belki kalori yakasız
evet ya çok tatlılar
benim doktorum böylede iyi demişti bebeğin kilosu normal olunca
önemli diil tatlım
canım bebeğim vefat etti 1 ay yaşayıp
çok üzüldüm cnm başın sağolsun..
allah sağlıklı bıcır bıcır bebekler nasip etsin size inş cnm
evet öğle arası 1 saat olunca 10dk alıyor eve gitmek işimi görüp geliyorum hemen
çorbamıda yaptım nafım pek güzel oldu he
boyum 1,55 oliş
donumu sallıyım ozaman şekerim
ayy bende geldim.. ya nafff bu arada bende senin resimlerini göremiyoruuuummmm. arkadaş olarak istek gönderdim. arkadaşın değilim diye göremiyorumdur belkii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?