Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

helesukur naf cim sonunda gorebildim...sanirim gizlemistin cunku demin hicbisey yoktu....canim super gorunuyorsun her zamanki gibi :79:ama bence sen hedefini 65 degilde 62 ye alsan daha iyi olur kalcalarin erimesi lazim biraz daha ve bunu 2 kilo kaybederek yapamazsin...:97:bu arada ikinci fotoda gobis icerimi cekilmis

heheheh balık smilena bayıldım:104::104::104::111::111:

gerçekten mikemmellmiş :86:

evet yaa dilimi ısırayımda. iyidir aramız çok şükür..

evet evet ısır

kızlar bi arkadaşımın çalıştıgı firmanın müşterilerinden biri acil muhasebeci arıyomuş.beni aradılar.aradım adamı.hemen gel konuşalım dediler.ben acil çıkıyorum fıstıklarım.

hadi hayırlısı cnm dualarımız seninle

Varrrr yaaa ağlıcam şimdi :84: :84:

puhahha

Çok şükür dimi dimi 62 olsun hedefim yok kız göbemm gayet serbest hatta üstümdeki badyi yukarı sıyırdım o gördüğünüz çıtçıtlı atletim

slm kızlar çok yazmışsınızz yetişemiyorumm

kuzucum sabah mutfak tartısıyla ölçtüm normal çay bardağıyla sizdekiler ufak tiptekilerdense hani dışarda kullandıkları türden 75 olabilir tabi cnm..

simdi vucut toksinlerden ariniyo dimi
peki kilo veriliyo mu? hos 1 gunluk detoksta kilo verilir mi acep :18:
ödem attırıyodur..

kızlar bende 69 kıloyum 1,68 boyundayım cok kafama takıyorum 69 kılo gibi durmuyorum kemikliyim ama yınede bana fazla geliyor sizce nasıl banada bir diyet verin :)
tosti bence önce resmini ve nikini değiştir

tamam nafım sağol artık evde hangisi varsa onla yaparım ozaman
artık öğle arası koşa koşa giderim eve çorba yaparım
sonrasınada düşünürüz artık

vay be ne güzel işşşş kıskandım..

ii benden de ne olsun

benim olmayacağım kesin

normalde veriliyor galiba bakalım yarın göreceğiz

o bende de var
özgecim 3 kere tartılsana haftada hani demiştim ya

günaydın kızlar nasılsınız günlük güneşlik harika bir hava var
slm cnm burda da öyle parka çıkıcam az sonra

ben hamileliğimde 5 kilo almıştım buketçim 60 tım doğum yaptığımda çok fazlam yok bi göbeğim erise sorun kalkacak ortadan
ne kadar az almışsın nihan boyun kaçl??

evet öğle arası 1 saat olunca 10dk alıyor eve gitmek işimi görüp geliyorum hemen

çorbamıda yaptım nafım pek güzel oldu he

boyum 1,55 oliş

Son düzenleme:
çok üzüldüm cnm başın sağolsun..
allah sağlıklı bıcır bıcır bebekler nasip etsin size inş cnm

ayy bende geldim.. ya nafff bu arada bende senin resimlerini göremiyoruuuummmm. arkadaş olarak istek gönderdim. arkadaşın değilim diye göremiyorumdur belkii..

evet öğle arası 1 saat olunca 10dk alıyor eve gitmek işimi görüp geliyorum hemen

çorbamıda yaptım nafım pek güzel oldu he

boyum 1,55 oliş

Şimdiden afiyet olsun bebekim

donumu sallıyım ozaman şekerim

İçimiz dışımız bir insanız diyosun yani

ayy bende geldim.. ya nafff bu arada bende senin resimlerini göremiyoruuuummmm. arkadaş olarak istek gönderdim. arkadaşın değilim diye göremiyorumdur belkii..

Olabilir canım :82: gerçi sen benim facede varsın ama bunlar son resimler :87:

evet mehay çifköfte çekti canım ben ne zaman suböreği yesem yanına çifköfte mutlaka alırım süper oluyor ikisi yanında da buz gibi kola üstüne de tatlı ayyyyy delirecem her perşembe aynı şey oluyor akşama fırında palamut yapacam c.tesi akşamına yemeğe misafirim var kızlar tarhana çorbası, pilav saksı kebabı yada fırında tavuk yapacağım zeytinyağlı da barbunya yaparım az aklıma başka birşey gelmiyor c.tesi tam gün çalıştığım için ya kolay olacak yada birgün öncesinden pişirmem gerek ne dersiniz saksı kebabı uğraştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…