- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #26.701
özgee resmini koymucanmı sen :82:
Şimdiden afiyet olsun bebekim
İçimiz dışımız bir insanız diyosun yani
Olabilir canım :82: gerçi sen benim facede varsın ama bunlar son resimler :87:
evet mehay çifköfte çekti canım ben ne zaman suböreği yesem yanına çifköfte mutlaka alırım süper oluyor ikisi yanında da buz gibi kola üstüne de tatlı ayyyyy delirecem her perşembe aynı şey oluyor akşama fırında palamut yapacam c.tesi akşamına yemeğe misafirim var kızlar tarhana çorbası, pilav saksı kebabı yada fırında tavuk yapacağım zeytinyağlı da barbunya yaparım az aklıma başka birşey gelmiyor c.tesi tam gün çalıştığım için ya kolay olacak yada birgün öncesinden pişirmem gerek ne dersiniz saksı kebabı uğraştırır
yok kızım o resimlerimin hepsi şişko
heeeeeh gördüüüm. valla bana kalırsa 65 yeter canım sana. gayet güzel görünüyorsun şu an..
slm abatuBen geldimmmmmmmmmmmmmmmm
hamileyken ben 30kg alırım kesin ..
ay çok dobiş hissediyorum kendimi
regl yaklaşıyo ..
pazar regliyim ..
slm cnmAy iki gündür çok yoğunum kızlar yazamadım size.
Napıyorsunuz bakalım
hadi hayırlısı cnmgözlüklerini yirim senin ..
hapım 3 gün sona bitiyo ..
bittiği gün ya da ertesi regl
sonrasında artık ilaç yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
rahat rahat zayıflayabilirim:78:
neeeee 2 kg mıııBenden bu aralar kilo vermemi beklemeyin kızlar yine büyüttüm midemi sanırım.
Geçen akşam 2 kilo hamsi yedikte kocemle ikimiz
satıcıya ayıklattırsana cnm
evet ya akşama yapardım ama ben balığı ayıklayamam ki
hiç sevmem hamsi ayıklamayı:96:
babam çok güzel yapar buğulamayı
gidersen haber ver cnmaranizda akupunktura giden var miydi? ben dusunuyorum sanki :86:
bende cikmio smiley haniiiiiiiii
mehay sen zaten zayıf kategorisindesin beden kütle indeksinden..hosbulduk canim nasilsin nasil gidiyor???bugun misafirlige gidicem su boregi var menude ne zamandir yemiyordum bugun istedigim kadar yiycem aksama bisey yemem yarindan sonrada cok dikkat edip bu ay sonuna yine 59 -60 olmak istiyorum....
bol şans cnm.. anlatırsın dönünce..kızlar bi arkadaşımın çalıştıgı firmanın müşterilerinden biri acil muhasebeci arıyomuş.beni aradılar.aradım adamı.hemen gel konuşalım dediler.ben acil çıkıyorum fıstıklarım.
amin cnmçıktım ben kızlar.dua edin benim için.
yorum yapmıyom dicemhelesukur naf cim sonunda gorebildim...sanirim gizlemistin cunku demin hicbisey yoktu....canim super gorunuyorsun her zamanki gibi :79:ama bence sen hedefini 65 degilde 62 ye alsan daha iyi olur kalcalarin erimesi lazim biraz dahave bunu 2 kilo kaybederek yapamazsin...:97:bu arada ikinci fotoda gobis icerimi cekilmis
kız angel kafanda habire yemekler mi dönüyooevet mehay çifköfte çekti canım ben ne zaman suböreği yesem yanına çifköfte mutlaka alırım süper oluyor ikisi yanında da buz gibi kola üstüne de tatlı ayyyyy delirecem her perşembe aynı şey oluyor akşama fırında palamut yapacam c.tesi akşamına yemeğe misafirim var kızlar tarhana çorbası, pilav saksı kebabı yada fırında tavuk yapacağım zeytinyağlı da barbunya yaparım az aklıma başka birşey gelmiyor c.tesi tam gün çalıştığım için ya kolay olacak yada birgün öncesinden pişirmem gerek ne dersiniz saksı kebabı uğraştırır
Saksı yerine islim kebabı yap bence
domatesli tarhana çorbası
islim kebabı
pilav
zeytinyağlı fasulye,börülce,barbunya,pırasa hepsi olur
salata olarak yoğurtlu havuç & yoğurtlu kuru biber olabilir ortaya da karışık mevsim salatası
yoğurt yada cacık
turşu
oh misss
çatlar yav insan hepsini yersee misafirlerin yaşadı..
islim kebabı
pilav
salata olarak yoğurtlu havuç & yoğurtlu kuru biber olabilir ortaya da karışık mevsim salatası
yoğurt yada cacık
turşu
oh misss
slm abatu
slm cnm
hadi hayırlısı cnm
neeeee 2 kg mııı
satıcıya ayıklattırsana cnm
gidersen haber ver cnm
mehay sen zaten zayıf kategorisindesin beden kütle indeksinden..
bol şans cnm.. anlatırsın dönünce..
amin cnm
yorum yapmıyom dicem
ama bence kalas gibi olmak güzel değil.. kadın dediğinin beli kalçası poposu kıvrımı olmalı.. ayrıca insanın yüzü çöküyo ve erken yaşlanıyo.. yine de siz bilirsiniz..
kız angel kafanda habire yemekler mi dönüyoo
islim kebabı
pilav
yoğurt yada cacık
turşu
oh misss
kızlar ben parka gitcem oksijenlencem azcık güneşlendircem yüzümü boğaz manzarası felan da var accık gözüm gönlüm açılsınnn
ben ayıklamayan yerden almıyorum
çok kalabalık oluyor pazarda satıcıların başları acana ayıklarlarmı:18:
ben ayıklamayan yerden almıyorum
bazıları bi iki lira istiyo
o zaman da veriyorum uğraşmaktansa değer bence..
olabilir kısss yoğurtlu havucu iyi aklıma getirdin süper
çok kalabalık oluyor pazarda satıcıların başları acana ayıklarlarmı:18:
kızlar ben parka gitcem oksijenlencem azcık güneşlendircem yüzümü boğaz manzarası felan da var accık gözüm gönlüm açılsınnn
maşallah yemek kitabı gibi gacısın
yuh nafffffffffffffffff
Dimii
Ayıklattırbenim gibi azcık acıtan gözlerle bak amcalara ayıklıyolar yada olalanın dediği gibi ayıklamayandan alma bebekim
Gülegüle canım
Takıntılıyım sanırım yemek konusundabenim kadar tarif bakınan varmıdır acaba
Noldu yine yaaa
menün süper zaten cnmolala seviyorum senine yapayım kuzum acıktım birde gelecek olan eşimin halası kendisi muhteşem yemekler yapar benimde onu iyi ağırlamam gerek şekerim ben düşünmeyeyimde kim düşünsün
naf ben de meraklıydım değişik mutfakların yemeklerine bakıyodum hep ama eşim sağolsun hiç takdir etmediinden 3 öğün yemek yaptıkça kaçmıştı bi ara hevesim.. bu aralar geri dönüyo.. çok beğendiğim bi kitap var paraya kıyıp almamıştım belki yılbaşında hediye ederim kendi kendime
Dimii
Ayıklattırbenim gibi azcık acıtan gözlerle bak amcalara ayıklıyolar yada olalanın dediği gibi ayıklamayandan alma bebekim
Gülegüle canım
Takıntılıyım sanırım yemek konusundabenim kadar tarif bakınan varmıdır acaba
Noldu yine yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?