- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #27.041
kızlar benimde boyun mr ı çektirmem lazım
özge geçmiş olsun canım, naf geldimi videolar ben lastiklileri yapıyorum onları üçer tekrar yapıyorum baya bir faydasını gördüm şimdi de karın için olan hareketlerin videolarını arıyorum
SAĞOL angel gelmişti ama işi varmış gelir birazdan
selam kizlar. viyanadan dondum. benim bilgisayarim bozuldugu icin giremiyorum nete. annemdeyim bildirimi yapiyorum .. tatil yaramadi bana kilo aldim 86.5 kilodayim. bu 500 gr vermis halim(((((yazdiklarinizi okuyamam belki. cunku disarda yapmam gereken islerim var. hepinizi opuyorummm
slm kızlar moralim çok bozuk ben kilomu yazıp kaçıcam Naf niye bilmiyorum ama hala 70.70 grmım okadar diye diye yapıyorum olmuyorum işte üffff ya en sonunda hepsini bir oturuşta yicem öylede şimanım böylede sıkıldım artık iyce
neyse fıştıklar hepinizi çok öpyorum kendinize iyi davranımmm
yarın bildirimi yapapamam sabah şimdii yazıyorum nafım kayıtlara geçilsinn:)))))
61.7:)) merveciç çok sevindim hayırlı oslun cnm..
tıkelebelli çok merak ediyorum hiç böyle yapmzzdı yaaaaaaaa
tünaydınn:)kızlarrrr hayrılı cumalrr bi bakıyım dedimm çıkacam birazdan
arkdaşımla migroste buluşcaz azcık gezecezz bide 7a ylık bebegi va onundaa bişeyler alcaz...
tünaydınn:)kızlarrrr hayrılı cumalrr bi bakıyım dedimm çıkacam birazdan
arkdaşımla migroste buluşcaz azcık gezecezz bide 7a ylık bebegi va onundaa bişeyler alcaz...
sende gelll nafımm berbaer gezelimm hava sımsıcakk oh beeee:92:Benim yerime de gez melisss hava süper :119::119:
çizme alım diyomm özge gri bi renktee hala kafama göre bulamdımkiii...tünaydın cnm sanada hayırlı cumalar
ohh gez gez bolbol alışveriş yap81:
naf açılmıyorsa flvplayer indir ben onunla açtım bu arada öldürecem seni bana buğulamadan birşey olmaz dedin balık yaptım akşam nasıl özlediysem kendimi kaybetmişim:104::104::125:
sende gelll nafımm berbaer gezelimm hava sımsıcakk oh beeee:92:
kızlar yemeğe iniyorum ben
çizme alım diyomm özge gri bi renktee hala kafama göre bulamdımkiii...
ya çok topuklu yada dümdüzz...ara topuk istiyorum yok...bide oraya bakınıyım cnmm,sende mr ihmal etmeee...
slm kızlar benide aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim
önce kilolarımı tanıtıyım:))
evlenmeden önce tam 75 kiloydum
bi evlendim bende anlamadan 1 sene içinde hiç rejim bile yapmadan 55 kiloya düştüm
okdar güzel olduki anlatamam
sonra hamile kalmak için uğraştım hoş halada uğraşıyorum ama
bu sırada kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi atmadı
pskolojim alt üst oldu tabi
bide bunun üstüne kan pıhtılaşması çıktı
ve ben şuanda 62 kiloyum
eşim 55 olduğum halimi istio tabi bende(
napcam kızlar yaaa
bana bi akıl verin
bi listeniz varmı benimlede paylaşırsanız çok ama çok sevinirim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?