Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin milletttttttt pardon tunaydin
sanirim lapanin faydasini gordum. hafta ici cosmustum biliosunuz. salamlar, kofteler derken kesin kilo alirim demistim. ama tartida 71.4 ciktim.yani 600 gr gitmis.gecen haftaya gore. bence daha da fazla gitmistir cunku almisimdir yani o yemeye aslinda. ayda 1 yapiliosa artik ayda 1 bu lapayi yapicam.saol meliscimmmmmm:13:

OMMAN hosgeldin aramiza. cok sanslisinki kilo vermissin. ben gibi hayatinda en fazla 55 i gorup simdi kilolarla mucadele etmiosun 62 dedigin neki hemen gider
bak ben 55 olmaliyim ama irade cok iyi deil. koca sezeryan gobegi var. aralik ortasi iznim bitio ise baslicam. herkes dalga gecicek benle :84:

Tünaydın şekerim

Lapa haftada 1 yapılıyo canım yani merve haftada bir yapıyodu en azından

Tünaydın şekerim

Lapa haftada 1 yapılıyo canım yani merve haftada bir yapıyodu en azından

hmm bi zarari olmazsa yaparim yine haftaya
bu hafta iddialiyim kizlarrrrrrrr
ataga geciorum bugunden itibaren yapacagim hareketleri yazayim. bakalim haftaya kac kg vermis olucam. ama ben daha regl olmadim sanirim dr ye gitmem gerek
aksam 100 sopa hareketi
100 aletle yarim mekik
30 dk leslie
1 hafta boyunca hergun yapicam bunlari. bakalim sonuc n olucakkkkkkkkkkk

çok sağoln canım benim
teşekkür ederim iyi dileklerin için
merak etme kaçmam
şimdi kendime uygun bişiler ayarlıyorum
bende yazarım hergün ne yediğimi bi topikte puanlı zayıflama var onu deneyim diyorum
bencede gazam mübarek olsun

hoşbulduk canım
evet verdimde alıyorum geri:))
en azından doğum yapmışsın ben tek doğuruyum vermesemde olur:))

kızlar ben ev hanımlarına benim eskiden yaptığım usul kalori hesaplamayla diyet yapmayı öneriyorum..

gerçi emek istiyor ama tek ihtiyacınız olan şey bi mutfak tartısı ve inetrnet..

slm kızlar nsılsınız
Daha fazla bekliyordum baya cozutmuştum bu hafta ama 54.1 çktm

omman hoşgeldin çok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun cnm

Vayyy vayyy hadi hayırlısı bakalım

selam kizlar nasilsiniz??kilo bildirimimi yapip cikicam oglani yalniz biraktim salonda...kilom 62.5 yani 1 kilo almisim naf cim sopayida oklavayida hakettim ben sanirim... ((

Bu arada ben dün 25 dk bisiklet sürmüştüm söylemeyi unuttum :82:

merhaba kızlar:80:
bugün öğlen yemeğim
akşamdan kalan hamsi buğulama
3 kaşık kadar
1 dilim ekmek
3 kaşık salata(yeşilliği bol)

slm kızlar nsılsınız
Daha fazla bekliyordum baya cozutmuştum bu hafta ama 54.1 çktm

omman hoşgeldin çok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun cnm

hoşbulduk canım benim
allah razı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…