Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bukett, NaF+, neseli45

nasısınızz kızlar

iyiyim nafcım hakkaten beğendiniz mi tostu

Bana göre fazla tatlı ama şekersiz çay ile lüplettiğim için dengeledim :79:
eşimde çok beğendi ( normalde kıldır çok nadir beğenir )
demir döküm tavada yaptım ben kenarlarını kesmek istedim ama benim tost ekmekleri biraz yamuk yumuktu fırından aldım ben poşette olanlardan almadım

nafcım biliyo musun bana göre de fazla tatlı.. kendime 2 yemek kaşığı ile yapıyorum eşime 3 yemek kaşığıyla.. eşin tatlısını sever diye tarifi direk 3le verdim cnm :82:

:78:

Son düzenleme:
nafcım biliyo musun bana göre de fazla tatlı.. kendime 2 yemek kaşığı ile yapıyorum eşime 3 yemek kaşığıyla.. eşin tatlısını sever diye tarifi direk 3le verdim cnm :82:

:78:

Evett tam tahmin ettiğin gibi oldu canım eşime göre tam geldi kıvamı :82:

naf allesandroyu duydun mu efektli tırnak yapabiliyosun ama bi servettir heralde

Duymadım canım ama bir ara tırnakmatikler vardı onlara hayran hayran bakmıştım fiyatlarını görünce sadece bakabileceğimi anladım :82:

şekerlerim günaydın,
naf bende aldım sanırım verdiğim yarım kiloyu coştum şu geçtiğimiz 3 gün boyunca ama inat ettim.
bu arada saçlarımı kestirdim kızlar yaa çok kötüyüm 10 yıllık kuaförüm birde kesen saçma sapan bir saç kesti moral sıfır şekle sokmaya çalışıyorum ama nafile

Nar çiçeği oje sürdüm çok cici oldu yaa :103:

bu arada yeşil çayımı içiyorum

Nasıl kesti kii

türkiyeye yeni getirmişler galiba merak ettim fiyatını...

özge neler yaptın haftasonu cnm

cuma günü işten erken çıktım ya forum istanbula gittik gezdim bolbol akşam saat 10 da evdeydim (belim tutuldu çok gezmekten)
cumartesi eşimle carrefoura gittik alışveriş yaptık akşam yemeğe arkadaşlar geldi 12 yi geçiyordu onlar gitti
pazar sabah 12 de kahvaltı ya gittik ormana
akşam saat 9 gibi evdeydim

angel köpükle kurutmayı dene ve spreyin nimetlerinden faydalan kuşum

belki hoş bişidir sadece nası kullanacağını bulman lazımdır foto koysana

yok şekerim yaaa kendine farkında nasıl kestiğinin föne gel hergün diyor ben uğraşamam öyle hergün fönle, işte köpükle tokayla 2 ay idare edecez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…