Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar hepinize iyi günlerr İnternette olan bir sorun nedeniyle uzun süredir giremiyordum buraya .. umarım iyisinizdir.. ay bu yeni ifadeler felan çok hoşuma gitti ya..
Öncelikle hepinize mutlu,sağlıklı ve iradeli günler diliyorum,burda bizi mutlu edicek hedeflerimizle,sohbet edebilmek gerçekten çok güzel.. hepinizi çok seviyorum ve burada zaman geçirmek bana gerçekten iyi geliyor..
hastalığım hakkında bilgi vermek istiyorum,ara ara yine istifra nöbetlerim gelsede yavaş yavaş bu kilon takıntımdan kurtulmaya başladığımın farkına vardım :13: artık canımın istediği şeyi,canımın istediği zaman,canımın istediği kadar yiyorum ve kilomda gerçekten bir değişme yok ara ara yediklerimi yazıp tabiiki yorumlar alacağım sizlerden,yoğğuunnn bilgilerimle sizin de mönülerinize, elimden geldiği kadar yardımcı olacağım yorum yapacağım daha çok..şaka bi yana bunların hepsi bahane sadece sizler muhabbet etmek maksadım
Sabah ( sabah dediğime bakmayın saat 11 )
1 dilim kepek ekmeği
1 adet kuru kayısı
1 adet zeytin
domates
bir parça peynir ( light )
saat 12 :
90 adet tam mekik
yarım saat plates
saat 1 :
form karışık bitki çayı kayısılı ( 1 bardak )
saat 1 buçuk :
birkaç parça bitter çikolata
ilerleyen saatlerde form bisküvi,kuru kayısı,yoğurt,meyve,sebze yemeği&kepek ekmeği ikilisi :) bu şekilde devam edeceğim.. gözyaşı geceleri diye dini bir program var akşama ablamla oraya gideceğiz.. benden bu kadar muck muck

günaydın kızlar
yediklerimi yazayım

Cuma akşamı1 kase çorba
4 yk ıspanak yemeği
1 dilim ekmek

Cumartesi sabahı3 dilim ekmek
peynir zeytin domates
biraz reçel

Öğlen yemeği
1 kase patates salatası
yarım simit

Akşam yemeğiyine 4 kaşık ıspanak ve 1 kase çorba
yarım dilim ekmek

1 saat yürüyüş

Pazar sabahı3 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
az peynir az domates

öğlen meyveyle geçiştirdim

Akşam yemeği
ızgara kanat 4 tane(küçüklerdi)
3 tanede inegöl köfte

2 saate yakın yürüyüş

Bu sabah
simit ve çay
biraz peynir

Son düzenleme:
günaydın kızlar artık ciddi ciddi akşam yemeklerini kısmam gerek perşembeden bir başladım balıkla dün akşama kadar allah ne verdiyse sözüm ona dikka ettim yine diyete ilk başladığım zamanlara dönmem lazım, dün akşamdan itibaren yine dikkatli davranmaya başladım dün akşam 2y.k. pirinç pilavı 2 y.k. kaşığı nohut susuz (bu arada pilavım harika olmuştu tadı damağımda kaldı istediğim kiloya geleyim özel kendime yapıp ödüllendireceğim)
sabah menemen yaptım ama yumurtasız 2 bardak çay

afiyet olsun angel akşam ekmek yememen iyi olmuş:82:

günaydın kızlar
30 dakika yürüyüş yaptım
ve kahvaltım 2 dilim t b ekmeği
zeytin peynir çay az bal
bu aralae canım yine sigara istiyo bırakalı 43 gün olduğu halde aklıma düştü meret

Nazlım

Merveeee kahvaltı düzenini oturt dövücem hee

C.tesi akşam
yarım tabak makarna
salata

Pazar sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3-4 zeytin
4-5 dilim kızarmış sucuk
salatalık

bir dilim fransız tostu ( olala çok lezzettli oldu tarif için teşekkürler )

öğle yok
1 fincan yeşil çay ve bir dilim havuçlu kek ( nihancım tarif için teşekkürler çok güzel oldu biraz yoğun bi kek oldu o da havuçtan sanırım :78: )

akşam
3 parça tavuk ve fırında patates graten

bugün sabah
yarım gevrek
1 kk peynir
salatalık
4 zeytin
şekersiz çay

naf denedinmi keki canım:92: yazdıydım tam msj gördüm afiyet olsun canım yoğun oldu derken anlayamadım sertmi oldu

Son düzenleme:

Günaydın aşkitom
Günaydın nihancım
Günaydın aygüncüm
Günaydın angel

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn :82:

afiyet olsun canım fransız tostu yağlımı oluyor

naf denedinmi keki canım:92: yazdıydım tam msj gördüm afiyet olsun canım yoğun oldu derken anlayamadım sertmi oldu

Yok yok yumuşak oldu hatta biraz ıslak oldu tadı herşeyi çok yerinde ama nasıl anlatayım ki :78: böyle sünger gibi değil kıvamlı yani :82: ben elmalı kek yapıyorum mesela bir dilim kesiyorum o daha hafif oluyodu bu biraz ağır basıyo yoğunluktan :78: ayy anlatabildim mi kii :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…