- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #27.301
günaydın kızlar artık ciddi ciddi akşam yemeklerini kısmam gerek perşembeden bir başladım balıkla dün akşama kadar allah ne verdiyse sözüm ona dikka ettim yine diyete ilk başladığım zamanlara dönmem lazım, dün akşamdan itibaren yine dikkatli davranmaya başladım dün akşam 2y.k. pirinç pilavı 2 y.k. kaşığı nohut susuz (bu arada pilavım harika olmuştu tadı damağımda kaldı istediğim kiloya geleyim özel kendime yapıp ödüllendireceğim)
sabah menemen yaptım ama yumurtasız 2 bardak çay
slm kızlar kızım babannesıne gıttı oğlum uyudu ıslerımı bıtırdım uyanır bırazdan oda o kadar yorgunum kı hemen sıze slm vereyım dedım nasılsınız sole bır baktım cok gzl tam gaz devam edıyorsunuz hepınız masallah bende 63kılo ıle bı ara aldım bu hafta cok dıkkat ettım hmen verdım ama 60 olmak ıstıyorum hala ....sızden ayrılınca pek dikiş tutturamıyorum ıste ama hiiiiç vaktım olmuuyor anca okulda bos dersler olunca dınlenıyorum orda da ınternet cok yavas gırılmıyor hıc
suan kımsecıkler yok herkese slm
selam kızlar.işten geldim alışveriş yaptım arkadaşımla buluştum falan derken bu saat oldu.şimdi duş alıp yemek için bişeyler hazırlicam.bugünde çok yoğundum yaa.yoruldum.yatmamak için kendimi oyalıyorum bi yatarsam yarın öğlen kalkarım.ne yemek yiyebiliyorum ne bişey yaa zamanım olmuyoki
nazlııımmmmm seni aramızda görmeyi özledik bizde.seviyorum seni
kızlar bugün yin kahvaltı yapamadım.pazartesinden itibaren düzenime oturtmam lazım
C.tesi akşam
yarım tabak makarna
salata
Pazar sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3-4 zeytin
4-5 dilim kızarmış sucuk
salatalık
bir dilim fransız tostu( olala çok lezzettli oldu tarif için teşekkürler )
öğle yok
1 fincan yeşil çay ve bir dilim havuçlu kek ( nihancım tarif için teşekkürler çok güzel oldubiraz yoğun bi kek oldu o da havuçtan sanırım :78: )
akşam
3 parça tavuk ve fırında patates graten
bugün sabah
yarım gevrek
1 kk peynir
salatalık
4 zeytin
şekersiz çay
naf denedinmi keki canım:92: yazdıydım tam msj gördüm afiyet olsun canım yoğun oldu derken anlayamadım sertmi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?