Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anladım demek istediğini evet biraz ağır cevizde koydunmu canım

gunaydin kizlarr
ben anlamadim bu isten gecen persembe yaptigim bulgur lapasindan sonra giden kilolar geri geldi :2:
ki 2 gundur aksam leslinin 3 milini yapiyorum
ama hala iddialiyim :95:

Nihancım bak tarifi burda :82: hafif ıslak karemelizee ve sıcak sıcak yendiğinde böyle mükemmell bişey :78: 2 parça kaldı soğuk yemedim bide soğuk denicem bakalım nasıl oluyo :82: eşimde çok beğendi

Birde ben demir döküm tavada pişirdim :87:

gunaydin kizlarr
ben anlamadim bu isten gecen persembe yaptigim bulgur lapasindan sonra giden kilolar geri geldi :2:
ki 2 gundur aksam leslinin 3 milini yapiyorum
ama hala iddialiyim :95:

Günaydın buketcim aynı dertten bende muzdaribim canım :82: bu hafta kilo alanların başını çekicem anlaşılan

günaydınlaaar. lapa bende de işe yaramış anlaşılan. kupa sahibi olmuşum çoook mutluyum. inşallah bu haftada veririm de mutluluğuma mutluluk katarııım..

Evet cevizde koydum o da biraz ağırlık yaptı sanırım :82: ama herşeye rağmen mikemmeldi tekrar teşekkürler kuşum

sağol canım bende denicem

bende cevizden dolayı ağır olmuştur diye düşündüm ama cevizde ayrı bi tat katıyor ben hep cevizli yaparım

neyse bebikim afiyet olsun

günaydınlaaar. lapa bende de işe yaramış anlaşılan. kupa sahibi olmuşum çoook mutluyum. inşallah bu haftada veririm de mutluluğuma mutluluk katarııım..

günaydın cnm

Neşe peki tekrar tartıldın mı ? çünkü bukette bende aynen geri aldık verdiklerimizi :82:

tartılmadım canım hafta sonu hiç. ama yarın sabah tartılırım. gerçi anlamayabilirim çünkü hafta sonları cozutuyorum genelde..

guya bayramda 69 lu sayilari gorecektim

Olur olur sıkma canını

lapadan dolayımı

Evet bebemm ben daha ertesi sabah tartıldım aynen duruyordu bakalım bu hafta ne olacak

tartılmadım canım hafta sonu hiç. ama yarın sabah tartılırım. gerçi anlamayabilirim çünkü hafta sonları cozutuyorum genelde..

Bir tartıl bakalım

günaydın kızlar :82:

Günaydın şekerim nbr :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…