- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #27.641
tünaydın canım hoş geldin afiyet olsun bal olsun kalori olmasın amatünaydın herkezlereee sabah kahavaltımı yaptım 1dilim kakulu ıslak kekele çayylaa
ögeln alışverişe çıkcam eve bişeler alırım bide gri çizmlerim gelmiş onalrı alcam...
yarında kaşalrımı aldırmaya gitcem kuaförümden randevumu aldımm....haydi herkeez kolay gele kızlarrr
Hadi Allah işni rast getirsin canım sonuçlarda iyi çıkar inş
fabrika dumanlarından dimi benim yerim güzel ya hatta şimdi çıkıcam eve gidicem biraz dinlencem ohh mis:92:
hadi kaçtım byeee
tünaydın herkezlereee sabah kahavaltımı yaptım 1dilim kakulu ıslak kekele çayylaa
ögeln alışverişe çıkcam eve bişeler alırım bide gri çizmlerim gelmiş onalrı alcam...
yarında kaşalrımı aldırmaya gitcem kuaförümden randevumu aldımm....haydi herkeez kolay gele kızlarrr
güle güle özge
izmirde fabrika arası da güzeldir naf üstelik mobilya fabrikası dumanlı değildir..
ben öğle arası çıkmayınca psikolojim bozuluyoduu
buket kilom iyi ama inan çok dikkat ediyorum buna rağmen sabitlemekte zorlanıyorum
tüm kilolar göbeğime gidiyor bu durum hiç de hoş olmuyo orantılı gitse böyle problem olmazdı..
Hadi Allah işni rast getirsin canım sonuçlarda iyi çıkar inş
fabrika dumanlarından dimi benim yerim güzel ya hatta şimdi çıkıcam eve gidicem biraz dinlencem ohh mis:92:
naf sonuçları paylaşırsın di mi cnm
tünaydın canım hoş geldin afiyet olsun bal olsun kalori olmasın ama
tmm canım anladım şimdikurban ol leyn hadi ben kaçtım görüşürüz
daha burdayım olişimm...dr işlerin ne oldu ssenin yaaaa:26:kaç bakalımm melisss
tünaydın canım hoş geldin afiyet olsun bal olsun kalori olmasın ama
nasılsın nihan hoşbuldum cnm kalori oluyor iştee git gide şişiyomm:))
Melis hoşgeldin yafru naberhoşbuldumm balımm naberr [/SIZE]
]
ne guzel nafcim gez tozzzz
olala benim de oyle. kilonun fazlasini ust bedenden aliyomusum meger
melis kopmuştur naf belki uğrar azsonra..
afiyet olsun nafcım kolay gelsinn görüşürüzz :86:
akşam eklerim çekip düz çizme konaktan aldım cnm 89 tlİyiyim meliscim senden nbriyim çok şükürr hemşim işte bide agrımız olmasa:)
Bu arada gri çizmelerini gülegüle kullan :82: ben hala direniyorum almamak için :78:alcan allcan direnme artıkkk
bide melis sorması ayıpnerden ve kaça aldın çizmelerini :92:
çizmem bilem yokkoyyyy be gönerirrim aldıgımıüzüzlmee:13:
fıtık var dediler meliscim kalçamda kayma varmış genetik kalça ekleminde enflamasyon varmış
napıyosun dersen bi ay dinlenmeye aldım kendimi eskisi gibi çok yürümüyom 2 günde bi 45 dk 2ğünde 1 yürüyüş yapıyusun demii olişim dogrumu anladım kalçadaödem ozamn hemde kayma çıkmış senin sonuç bneimde son kontrıl bu perşembe artık gitmicem bidhaa
geldim olişimmmmelis kopmuştur naf belki uğrar azsonra..
Oyuna dalmıştır yerinde duramıyo ki pır orda pır burdahe he adım çıktı yafffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?