Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar tuvalet olayıma nazar değdi...

bi kilo almış gözüküyorum hiç hoşuma gitmedi.. asker gibi yemek istemiyorum yaaa..
yine sıkı düzene geçicem.. porsiyonları çok az tutmucam ama kaçamak da yapmıcam kararında tutucam.. offfff offff

bugün 13,24 e randevu aldım sıra geldi izin işine üffffffffffffffff

Direktör ne zaman geldi inegölden kızz

Fernandodaki 130 gr un 430 gr çikolata içeriyo çikolata manyağı olur insan o browniyle :78: yapıcam yapıcam bundan yapıcam ben :82: aslında kuvertür çikolata alsam daha hesaplı olur olişim sen dia öneriyosan denerim hiç almadım daha önce :82:

kızlar çıkıyorum ben şirkete dönemem
şirket anadolu yakası hastane ve ev avrupa yakası
görüşürüz kızlar dua edin mr ı da halledeyim

yok kız bende burdayım hala biz iyi niyetimizden burdayız(çevir kazı yanmasın),
:78:

hava yine süper 12de yemek yiyip yürüyüşe çıkıcam

Bu sıralar bende de öyle dengesiz wc ay ne güzel yaa keşke öğle aram olsada bende çıksam biraz hava alsam

Edit: Fabrikaların arasında nasıl hava alıcaksam artık

Son düzenleme:

cnm dedim ya benim araştırmalarım sonunda bulduum kadarıyla en hesaplısı ve güzeli dia bitter çiko.. tadı güzel, kakao oranı yüksek, fiyat çok hesaplı 85 krş.. kuvertürden daha kalite ve daha ucuz. kilosu 10 tlye geliyo yaklaşık.. kuvertürler bile 15-20 tl oluyo.. yalnız 430 gr çiko acaip çok geldii... bir de bitter koymanı tavsiye ederim cnm..

tünaydın herkezlereee sabah kahavaltımı yaptım 1dilim kakulu ıslak kekele çayylaa
ögeln alışverişe çıkcam eve bişeler alırım bide gri çizmlerim gelmiş onalrı alcam...
yarında kaşalrımı aldırmaya gitcem kuaförümden randevumu aldımm....haydi herkeez kolay gele kızlarrr

güle güle özge

izmirde fabrika arası da güzeldir naf üstelik mobilya fabrikası dumanlı değildir..
ben öğle arası çıkmayınca psikolojim bozuluyoduu

buket kilom iyi ama inan çok dikkat ediyorum buna rağmen sabitlemekte zorlanıyorum
tüm kilolar göbeğime gidiyor bu durum hiç de hoş olmuyo orantılı gitse böyle problem olmazdı..

kızlar çıkıyorum ben şirkete dönemem
şirket anadolu yakası hastane ve ev avrupa yakası
görüşürüz kızlar dua edin mr ı da halledeyim

Hadi Allah işni rast getirsin canım sonuçlarda iyi çıkar inş

Bu sıralar bende de öyle dengesiz wc ay ne güzel yaa keşke öğle aram olsada bende çıksam biraz hava alsam

Edit: Fabrikaların arasında nasıl hava alıcaksam artık

fabrika dumanlarından dimi benim yerim güzel ya hatta şimdi çıkıcam eve gidicem biraz dinlencem ohh mis:92:

ne dimek istedin anlamadım len hayriye

evet burdada kapalı ama yumuşak yani lodoslu çok güzel esiyo ama sıcak:89: esiyo
nasılda seksi anlattım he

Özge direktörden izin alıyo çıkmak içinn en son adam inegöle gitmişti onu sormak istedim lenn hayriyem ağzındaki altın dişe kurben olemm lenn

Tememm dia bitter çiko alınacak browni yapılacak mucks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…