Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bencede değilde 2 kere nasıl izin alcam ki

Gerekirse 2 gün yıllık izin kullan canım :82:

valla sırf şu işten izin alma sorunu yüzünden özel hastaneler az para yedirmedim he sigortam var ama izin alcam kızcaklar diye özele gidiyorum :95:

Ben 10 yıldır rapor almadım bırak doktoruu rapor alıp evimde 2 gün yattığımı bilmem hatta bi keresinde arkadaşımla zehirlenmiştik masalarda bayılıyoduk patron mecbur 4 te bitirdi mesaiyi bizi evlere bıraktı
böyle yaparak sanki çok yarandım

ya tabiki niye veresinki sigortamız varken 150 lira azmı
Sonuna kadar tüm haklardan yararlanmak lazım bence

ozaman hepsi aynı hepsi 2 gün sonraya veriyor
ben aynı gün halletsem diye düşünüyordum
oliş emar sen mi istedin de verdi
doktor mu gerek gördü
yani ben emar istiyorum ama dr çektirtirmi bide o var

Doktor bana ortaya bi karışık at

Olişş günaydın tatlım

Kızlar eşime bi haller oldu pazar günü bana browni yapsana dedi ( hala tarif bakınıyorum )
Dünde pırasa yemeği yapıyodum saplarından börek yapsana dedi ( şimdi de onun tarifine bakıyorum) :82:

varsa böyle iki tarifiniz lütfen yardımm

oliş diyorum işte rica etsem aynı gün yaparlarsa cuma günü gidiyim
eğer 2 gün sonraya randevu verirlerse bugün gitmem lazımdı

bende pırasa aldım börek yapma için ama ben yanlız yapamam eşimle yapçaz o çok güzel yapar

evet yaranılmıyor çok haklısın ben tahlillerimi bile özeldin yaptırdım hamileyken salak gibi yine izin konusunda laf sokar bana burda kendini şef zanneden gıcık

bende pırasa aldım börek yapma için ama ben yanlız yapamam eşimle yapçaz o çok güzel yapar

Vayy vay maşallah

Günaydın herkese biraz geç oldu ama

ancak oturabildim
Günaydın şekerim

evet yaranılmıyor çok haklısın ben tahlillerimi bile özeldin yaptırdım hamileyken salak gibi yine izin konusunda laf sokar bana burda kendini şef zanneden gıcık

Ben direk patrona bağlıyım o yüzden işim daha zor herkes adına ben izin istiyorum tüm fırçaları ben yiyorum :95:

Bütün şefler kötü mü ya :78:

naf yok bende browni tarifi ama çikolatalı kek tarifi var hafif ıslak gibi oluyo unu az hafif bi tarif

pırasalı böreği doğaçlama yap bence cnm kıyma ve tereyağı da koyardım ben
pırasaları da kavururdum biber salçasıyla
yufkayı da mahalle yufkacısından alırdım

senin işinde zor he bütün fırçaları yemek
valla hepsi değil iyi adamlarıda tutmuyorlar zaten kötüler kalıyor hep onlar kazanıyor
hazır yufkaylamı yapçan naf böreği

Sağol canımm ben biraz daha bakınayım o zaman cafe fernandodaki browniyi beğendim ama cenk bey kadar güzel yapabilirmiyim tartışılır :82:

senin işinde zor he bütün fırçaları yemek
valla hepsi değil iyi adamlarıda tutmuyorlar zaten kötüler kalıyor hep onlar kazanıyor
hazır yufkaylamı yapçan naf böreği

O zaman bende bir kötülük var haaha biliyodum biliyodumm

Annemm tüm mahalle kadınlarının baklavalarını yapacak kabiliyette bir kadın olmasına rağmen ben en çok baklava bezesi açabiliyorum o yüzden hazır yufkadan yapıcam canım henüz hamurdan korkuyorum birbirimize alışmamız lazım sevişmek için :82:

okudum canım
bugün 13,24 te boş yer var acaba alsam mı
eğer işte ricamı kabul etmezlerse aynı güne yapmazlarda
2 gün sonra derlerse illada
bayramdan önce halletmişş olurum ozaman

Bence hallet bayramdan önce aklını kurcalamasın canım

okudum canım
bugün 13,24 te boş yer var acaba alsam mı
eğer işte ricamı kabul etmezlerse aynı güne yapmazlarda
2 gün sonra derlerse illada
bayramdan önce halletmişş olurum ozaman
aynı güne yapmaları imkansız cnm %99.99
ama işten izin almadan halledebilirsin mr'ı

Sağol canımm ben biraz daha bakınayım o zaman cafe fernandodaki browniyi beğendim ama cenk bey kadar güzel yapabilirmiyim tartışılır :82:
az unlu bi tarif öneririm cnm
ve de içine gerçek çiko konan ben dianın bitterlerini koyuyorum hem hesaplı hem güzel oluyo
bi de şöyle tarifler var cnm malzemeleri çırpıyosun sonra unu yediriyosun hafif hafif karıştırmadan çırpmadan.. öyle pofuduk ve hafif oluyo ki o kekler.. hürriyette yazan bi adam vardı adını unuttum onun da güzel oluyodu tarifleri..

Son düzenleme:

yok kız bende burdayım hala biz iyi niyetimizden burdayız(çevir kazı yanmasın),
:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…