Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sğl nihancım

of ya ama hepsi vücudu kokutuyo çok fena
yine de yemek lazım tabi kızartma yapıcam bol sarmısak ekleyim

zerdeçal, zencefil, kekik, maydonoz bunlar bildiklerim ama çok az yiyebiliyorum bunları

bildiğiniz başka şeyler var mı??

Son düzenleme:

vardır mutlaka ama benim aklıma gelmiyor şuan olalacım
evet kokacaz diye bu iki niğmeti yemiyoruz ama çok faydalı aslında

neyse kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz

bana vicdansız didi:2:

Tamam tamam gel öpimde geçsin

ben de aynı sebepten ötürü ilk kez geçen yıl gittim..
ama çok iyi geliyo..

gözünaydın naf

özge power plate de bugünse haşadın çıkabilirrr

Sağol canım

Eşimde antalyada gidiyo hamama çok güzel diyo ama ne bileyim :82:

kızlar vücuttan iltihabı atmak için napmak lazım acaba

Hiç bilmiyorum ki ben

soğan ve sarımsak iltihaba birebir birde soğan suyu

Hımm ikisinide severim akşamları yemek lazım

vardır mutlaka ama benim aklıma gelmiyor şuan olalacım
evet kokacaz diye bu iki niğmeti yemiyoruz ama çok faydalı aslında

neyse kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz

Gülegüle bebikk yarın görüşürüz

şu önerdiğim 2 şeyi dene derim naf

oje altına sürmek için flormar 3in1
ve de beslemek&nemlendirmek için flormar tırnak bakım yağı

iyakşmalrrr fıtıklıı kremşoklelerrrrr
sabha klasik kahvaltı
ögeln annemle etki dürüm kahve sade
akşam spagetii yiycm eşimede tvauklu pato:)

iyi akşamlar kızlar:)))
gelemiyorum pek fazla temizlik falan yapıyorum kusura bakmayın
bugünkü menüm
sabah:azcık tost meyve suyu
öğlen:hiç bişi:)
akşam:az pilav ve patates

ama ben verdim sanmıyorum((
inşallah vermişimdir şu yanlarım azda olsa gidiyo ama:)))

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

meraba canım bu liste gayet güzel aç kalmazsın ben bu kadarını bile yemiyorum ekmeği akşam yemiyorum mesala.ama bu ara veremediğimi düşünüyorum yine.:92:

selam kızlar.iş yerinde interneim yapıldı ama 4 konteynır yükleme vardı saat kaç oldu acaba ya diyip saate baktığımda 6 buçuktu.nafcım kendimi haşat etmek değilde ne bilim uyanıklık yapıyorum bayramda para işlerisin maaşa şekerim.resmi tatil ya :)
bayramdan 1 hafta sonra sölicem çıkcam diye.
yarında yoğun olcam tabisi.bayram üstü müthiş yoğun hepsini aradan çıkarmaya çalışıyolar.yarın lapa yapim dicem ama inanın zaten yemek yemeye fırsatım olmuyo.bugün ymeğe indim bi kase çorbamı bitiremden çıkmak zorunda kaldım.ve gün bitti.eve gelişim bu saatleri buluyo.bu saatten sonra yemek yemek çok kötü.gün içinde ne kadar yemöezsen yeme akşam geç yiyince ne fayda
neyse fıstıklar kendinize iyi bakın.beniunutmayın :)))

slm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyorum bilgisayarım bozuktu hala da devam ediyor aslında küt diye kapanıp duruyor sonra da uzun bir süre açılmıyor en kötüsü ötmeye başlıyor neden böyle anlamadık bir türlü gidiyor tamire sorun bundan diyorlar parçalar değişiyor tekrar aynı sadece süre biraz daha uzadı Bütün parçalar değişti nerdeyse :85:
Hepiniz iyisinizdir umarım okuyamadım hiç ... Bu arada karnım önden gidiyor sanki anlamadım neden böyle belim kalınlaşmış. yediklerimi çok abartmadım , yürüyüşü de çıkıyorum şu sıralar çok da arttırdım aslında yürüyüşü havalar son güzel günler diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…