- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #27.881
tıkelebllll sen gelmezz oldun bi ğell seni öldürcemmm neredin yahuuuuuuuuuuu
tinkerbell2 nasıl zayıfladın bukadar bir formülü varmı
merhaba özlem yeni katılmıştın aramıza değil mi senin nsl gidiyor verebildin mi biraz bu arada
Aslında ben şu an biraz koruma döneminde ki gibi besleniyorum cnm Burdaki arkadaşlarım ve ben pek farklı bir formül uygulamadık özlemcim Bazen 5 bazen de 6 öğün yedim Elimden geldiği kadar öğün atlamadan abartmadan yemeğe çalıştım Herkez kendine az çok neyin kilo yaptığını yaramadığını bilir benim ilk değiştirdiğim şey yaşantımda bu oldu öğün atlamamak ve hamur işlerinden uzak durmak Diğer herşeyden abartmadan yedim diyebilirim .
evet yeniyim bilgilerin için tşk ederim fazla dikkat etmiyorum ama vermeye çalışıyorum bakalım inş idaal kiloma kavuşabilirim daha sonra tekrar konuşmak üzere şimdilik iyi akşamlar canım
o bilğisayarı kople degiştir gitsin yafffslm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyorum bilgisayarım bozuktu hala da devam ediyor aslında küt diye kapanıp duruyor sonra da uzun bir süre açılmıyor en kötüsü ötmeye başlıyorneden böyle anlamadık bir türlü gidiyor tamire sorun bundan diyorlar parçalar değişiyor tekrar aynı sadece süre biraz daha uzadı Bütün parçalar değişti nerdeyse :85:
Hepiniz iyisinizdir umarım okuyamadım hiç ... Bu arada karnım önden gidiyor sankianlamadım neden böyle belim kalınlaşmış. yediklerimi çok abartmadım , yürüyüşü de çıkıyorum şu sıralar çok da arttırdım aslında yürüyüşü havalar son güzel günler diye..
yok barram sonrasıı ank işte taşınmadım daha o herğün geliyor sen yoksunkii,ama oliş buğün gelemdi galibaaane zaman girdin de çıktın kaçırmışım yine...
...
yazdım cnm kapanmadan karşılaşsak keşke olalada yok girmiyor mu akşamları
Napıyorsun taşındın mı bu arada
geldim ama sende şans yok bizdede olişi göremedim buğünnya melis olalaa bende ki şansa bak geldim ötmüyor da blgisayarsiz yoksunuz
delü yaa alalahn korusunnnkızlar ben geldim..giremedim bugün temizlik yaptım evde 1kiloyı atmışımdır inş
buarada temizlik yaparken kafamı kuvvetlice pencereye çarptım delinme filan yok ama acayip ağrı başladı başımda midemde bulanmaya başladı kafam sulandı sanırımuyuyupta uyanamassam haberinz ola kızlar ii gecelr çıkıyorum şimdi
günaydın kızlar ben geldim ama ölüyorummmmmmmm
yok ya dün erken çıkmama rağmen trafiklerde otobüslerin içinde kaldım saat 8,5 ta evdeydim mahvoldum
istanbul artık yaşanılacak yer değil 15 dakikalık yolu bile 2 saatte gidiyorsun trafik hiç ilerlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?