Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tinkerbell2 nasıl zayıfladın bukadar bir formülü varmı

merhaba özlem yeni katılmıştın aramıza değil mi senin nsl gidiyor verebildin mi biraz bu arada
Aslında ben şu an biraz koruma döneminde ki gibi besleniyorum cnm Burdaki arkadaşlarım ve ben pek farklı bir formül uygulamadık özlemcim Bazen 5 bazen de 6 öğün yedim Elimden geldiği kadar öğün atlamadan abartmadan yemeğe çalıştım Herkez kendine az çok neyin kilo yaptığını yaramadığını bilir benim ilk değiştirdiğim şey yaşantımda bu oldu öğün atlamamak ve hamur işlerinden uzak durmak Diğer herşeyden abartmadan yedim diyebilirim .

evet yeniyim bilgilerin için tşk ederim fazla dikkat etmiyorum ama vermeye çalışıyorum bakalım inş idaal kiloma kavuşabilirim daha sonra tekrar konuşmak üzere şimdilik iyi akşamlar canım

kızlar ben geldim..giremedim bugün temizlik yaptım evde 1kiloyı atmışımdır inş
buarada temizlik yaparken kafamı kuvvetlice pencereye çarptım delinme filan yok ama acayip ağrı başladı başımda midemde bulanmaya başladı kafam sulandı sanırımuyuyupta uyanamassam haberinz ola kızlar ii gecelr çıkıyorum şimdi

Son düzenleme:
o bilğisayarı kople degiştir gitsin yafff

ne zaman girdin de çıktın kaçırmışım yine...
...
yazdım cnm kapanmadan karşılaşsak keşke olalada yok girmiyor mu akşamları
Napıyorsun taşındın mı bu arada
yok barram sonrasıı ank işte taşınmadım daha o herğün geliyor sen yoksunkii,ama oliş buğün gelemdi galibaaa

ya melis olalaa bende ki şansa bak geldim ötmüyor da blgisayar siz yoksunuz
geldim ama sende şans yok bizdede olişi göremedim buğünn

delü yaa alalahn korusunnn

günaydın kızlar

akşam yemeğim
3yk pilav
1 tane baget
yarım kase yoğurt

sabah kahvaltı

2 dilim ekmek
klasik kahvaltı

akşam 1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
yok ya dün erken çıkmama rağmen trafiklerde otobüslerin içinde kaldım saat 8,5 ta evdeydim mahvoldum

trafikten dolayı anladım bizim akrabalarda istanbula giti dün köprüyü geçene 3 saat geçmiş hala yoldaydılar aradığımızda bizde dedik çoktan eve gelmişlerdir..

kızlaaaarrrrrr günaydııınnnnnnnnnn bi selam veriyim dedim yoğun olcam bugünde nasılsınız diyetler ne alemde.sizi seviyorum ve çok özledim yaaaa :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…