- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #27.901
sağol nihancım teşekkürler hepimize kolay gelsin.bugün yarın geçseydi cumartesi öğlene kadar zaten yaaaa
şu önerdiğim 2 şeyi dene derim naf
oje altına sürmek için flormar 3in1
ve de beslemek&nemlendirmek için flormar tırnak bakım yağı
vitamin eksikliğinden de kırılabilir kuşum diyetten yani.. arada bi supradyn alabilirsin
iyi akşamlar cnm
selam kızlar.iş yerinde interneim yapıldı ama 4 konteynır yükleme vardı saat kaç oldu acaba ya diyip saate baktığımda 6 buçuktu.nafcım kendimi haşat etmek değilde ne bilim uyanıklık yapıyorum bayramda para işlerisin maaşa şekerim.resmi tatil ya :)
bayramdan 1 hafta sonra sölicem çıkcam diye.
yarında yoğun olcam tabisi.bayram üstü müthiş yoğun hepsini aradan çıkarmaya çalışıyolar.yarın lapa yapim dicem ama inanın zaten yemek yemeye fırsatım olmuyo.bugün ymeğe indim bi kase çorbamı bitiremden çıkmak zorunda kaldım.ve gün bitti.eve gelişim bu saatleri buluyo.bu saatten sonra yemek yemek çok kötü.gün içinde ne kadar yemöezsen yeme akşam geç yiyince ne fayda
neyse fıstıklar kendinize iyi bakın.beniunutmayın :)))
kızlar haftaya cuma bildirim yapılmıyo dimi.yani taa bayramdan sonraki hafta cuma olur bildirim dimi
slm kızlar nasılsınız ne zamandır giremiyorum bilgisayarım bozuktu hala da devam ediyor aslında küt diye kapanıp duruyor sonra da uzun bir süre açılmıyor en kötüsü ötmeye başlıyorneden böyle anlamadık bir türlü gidiyor tamire sorun bundan diyorlar parçalar değişiyor tekrar aynı sadece süre biraz daha uzadı Bütün parçalar değişti nerdeyse :85:
Hepiniz iyisinizdir umarım okuyamadım hiç ... Bu arada karnım önden gidiyor sankianlamadım neden böyle belim kalınlaşmış. yediklerimi çok abartmadım , yürüyüşü de çıkıyorum şu sıralar çok da arttırdım aslında yürüyüşü havalar son güzel günler diye..
kızlar ben geldim..giremedim bugün temizlik yaptım evde 1kiloyı atmışımdır inş
buarada temizlik yaparken kafamı kuvvetlice pencereye çarptım delinme filan yok ama acayip ağrı başladı başımda midemde bulanmaya başladı kafam sulandı sanırımuyuyupta uyanamassam haberinz ola kızlar ii gecelr çıkıyorum şimdi
günaydın kızlar ben geldim ama ölüyorummmmmmmm
günaydın kızlar
akşam yemeğim
3yk pilav
1 tane baget
yarım kase yoğurt
sabah kahvaltı
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
akşam 1 saat yürüyüş
kızlaaaarrrrrr günaydııınnnnnnnnnnbi selam veriyim dedim yoğun olcam bugünde nasılsınız diyetler ne alemde.sizi seviyorum ve çok özledim yaaaa :84:
aynen bende bugün ve yarının geçmesini bekliyorum sonra gelsin tatil
gunaydin hatunlarrrr
bugun beklenen regl geldi nihayet..nafcim sanirim yarin bildirimde bulunamayacagim
bayram bayram dioruz bayram da gecer hemenn
oyelkennn gittin mi acaba kavitasyona:44:
Dün akşam yemeği yemedim öğle yemeğini 16:30 ' da yediğim için hiç acıkmadım :82:
Sabah
bir tatlı kaşığı ballı kudret narı karışımı (midem için)
2 dilim ekmek
peynirli yumurta
4 zeytin
1 salatalık
şekersiz çay
Günaydın naf afiyet olsun yevrummm
senin tatil yokmu 9 gün
didim ben sana akşam yemeği yeme diyesen bana vurdun
Ben bu cumartesi,arife ve bayramdan sonraki cumartesi çalışıyorum kuzu yaa ne tatilibelki bayramdan sonraki cumartesi için izin koparabilirim o da belkii :2:
Amaa sen bana üzülmedinn açım diye direk akşam yemezsin didinn ondannsonra da gel öpim dedim aamaa
Hem döverim hem severim ben sadist bir sevgi anlayışım var
ama ben senin iyiliğin için dedim dadlım şeker parem benim
yine vurmuşun bu arada gözümden kaçmadı he
yirim senin sevgi anlayışını ben
inş o izni koparırsın naf iyi gelir valla dinlenmek
kızlar kavitasyona gittim power plate ye de dizlerimden aşağısı ağrıyo
ilk gittim tuvaletim vardı ölçüm yapıldı sonra kavitasyon ve powerplate den sonra lavaboya girdim tekrar ölçtü göbeğimden 3 cm basenlerimden 1 cm vermişim (ama göbeğim tuvaleeten kaynaklanıyo olabilir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?