Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet insan öyle oluyor. benim 10 yaşlarında yeğenim var epilepsi (dağlara taşlara) küçücük yaşlardan beri giriyor o cihaza birde 1 saate yakın kalıyor düşün yavrum benim..

bende girmiştim 20 dk filan durduydum galiba gerçekten çok kötü:18:

günaydın kızlar
ayyy evet bende emar çektirmiştim boyun düzleşmesi çıkmıştı..bende çok kötü olmuştum sanki ölmüşümde mezardayım gibi.15 dak.durdum ay diyorum neden çıkarmıyolar beni heralde unuttular beni eyvaaah napcam ben şimdiiiiiiii..

günaydın kızlar

özge ben mrda gözlerimi kapayıp uyuduğumu hayal edip derin derin nefes alıp vermiştim
adama da önceden sormuştum kaç dk sürdüğünü
gözlerimi açsam haykırırdım heralde çıkarın beniiii diye
adam bana söylemişti zaten ne kadar duracağımı sesler geleceğini de söyledi hazırlıklı ol hiç kıpırdama demişti

nihancım yaa beterin beteri var iyi dayanmış yavrucak.. uyutmadan içeri sokuyolarsa nası bi saat dayanıyo minicik çocuk hayal bile edemedimm??

bu arada kilom aynı kızlar:26:yaa anlamıyorum neden verememişim okadar dikkat ediyorum ayrıca sığmadığım pantalonlarıma sığıyorum artım ama kilo fazla değiümiyor neden...?:26:nafım 73...kilom

kızlar avon gibi dore diye bir marka var ülkerin miş makyaj malzemesinden tutun mutfak gereçleri temizlik gereçleri falan var daha önce duyan var mı
ben kataloğuna baktım beğendim üye olsam mı diye düşünüyorum

nihancım yaa beterin beteri var iyi dayanmış yavrucak.. uyutmadan içeri sokuyolarsa nası bi saat dayanıyo minicik çocuk hayal bile edemedimm??

beyin mr uyutmazlar canım dayanıyordu valla bende şaşırıyordum ama hastalığının farkında çok akıllı bi çocuk

beyin mr uyutmazlar canım dayanıyordu valla bende şaşırıyordum ama hastalığının farkında çok akıllı bi çocuk
çok büyük travma.. ama insan acılarla hemencecik olgunlaşıveriyo... allah yardımcısı olsun cnm.. o şimdiden büyümüş..

olalacım neden kiloda çıkmıyo acep

sıkılaşıyosundur aygüncüm yağ oranın azalıyodur kas oranın artıyodur.. kaslar daha az yer kaplıyo ama daha ağır çekiyo yağdan.. bu metabolizmanı da hızlandırır iyi bişi yani.. sarkmazsın da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…