- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.101
Allah yardımcısı olsun..yavrum beniimm..
bende çok üzüldüm allah şifa versin inşallah
çok büyük travma.. ama insan acılarla hemencecik olgunlaşıveriyo... allah yardımcısı olsun cnm.. o şimdiden büyümüş..
sıkılaşıyosundur aygüncüm yağ oranın azalıyodur kas oranın artıyodur.. kaslar daha az yer kaplıyo ama daha ağır çekiyo yağdan.. bu metabolizmanı da hızlandırır iyi bişi yani.. sarkmazsın da..
kızlar benim bazen sanki tansiyonum düşüyo kalbim pat pay atıyo sonra geçiyo normalmi?
benimde kalbim çarpıyo bazen banada oluyor
nabzını ve tansiyonunu ölç cnm belli olmaz ki
ben heyecan yaptığımda çok nadir oluyo öyle
günaydın kızlar bu hafta benim kilom aynı ya
verememişimalmamışımda.
anlamadım yediklerime dikkat ettim ama bu hafta pek spor yapamadım, çok yürüyemedim ondanmı ki:44:
akşam yemeğim
herse(patlıcan biber ve yağbiberi közlemesi) 4yk
yoğurt ve biraz salata turşusu
2 dilim ekmek(incecik)
daha sonra muz ve mandalina
sabah kahvaltı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
dün emar felaketti kızlar resmen psikolojim bozuldu
bu arada kilom aynı kızlar:26:yaa anlamıyorum neden verememişim okadar dikkat ediyorum ayrıca sığmadığım pantalonlarıma sığıyorum artım ama kilo fazla değiümiyor neden...?:26:nafım 73...kilom
kızlar avon gibi dore diye bir marka var ülkerin miş makyaj malzemesinden tutun mutfak gereçleri temizlik gereçleri falan var daha önce duyan var mı
ben kataloğuna baktım beğendim üye olsam mı diye düşünüyorum
benim bugünkü kilom berbattttttttttttttttttt
beyin mr uyutmazlar canım dayanıyordu valla bende şaşırıyordum ama hastalığının farkında çok akıllı bi çocuk
nafcım ben 52.6yım.. hergün değişiyo ben cumayı söylüyom sana..
genelde tansiyonum düşüktüe benim
Büyük tansiyon, 11'den aşağı düştüğü zaman tansiyon düşüklüğü vardır. Bu duruma tıp dilinde hipotansiyon denir. Tansiyon, ateşli hastalıklar sırasında, büyük kanamalardan sonra, iç salgı bezi bozukluklarında veya herhangi bir hastalıktan sonraki iyileşme döneminde düşer. Bazı kadınların aybaşı hallerinde, veya sıcakta fazla ter kaybından sonra veya sinirli kimselerde de tansiyon düştüğü görülür.
Devamlı olarak tansiyon düşüklüğü önemli bir hastalığın işareti olabilir.Ayrıca Anemi (kansızlık), sıcak, zayıflık, gece uykusuzluğu tansiyon düşüklüğüne meydan verir. Geçici tansiyon düşüklüğünde Tuzlu Ayran içilir.
Benim normal tansiyonum 9-5 10 oldumu başım dönerenteresan bir kişiliğim ben yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?