- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.321
mesela nihanı örnek vereyim kız bütün gün topikte
topiğe uğramıyorlar uğramıyorlar biz sabahtan akşama kadar gelirler diye bekliyoruz
sonra çizelgeyi nihan göremiyor
haksızlık değil mi
selam kızlar kolay gelsin hepinize. sağlıklı zayıflamalar hepimize
teşekkürler hugo
napçazzzzzz
aslında 5 çok mu geç şu en son bildirim saatini 4 e mi alsak
5 te mesaisi biten arkadaşlar göremiyorlar çünkü
evet ben geçenlerde birinci olduğumu perşembe günü öğrenmiştim mesela
selam kızlar kolay gelsin hepinize. sağlıklı zayıflamalar hepimize
tablo saati 4 e alınırsa hiç kimse kaçırmaz bence
Bir çare düşünücem bunada
Evet ayarlıcam bişeyler
Ama nihancım ben alındım mesela buna ben o kadar uğraşıyorum tablo hazırlıyorum sen pazartesi merak edip bakmamışsın bile bu söylediklerinden bunu çıkartırım bendönüp bakmıcaksa kimse ben neden yırtınıyom burda :95:
ay canım böyle düşünmemiştim ben kusura bakma
unutuyorum ben dadlım kıymatlım bi ozaman bakmamşım ondada birinci olmuşum
şansa bak.. ama özgenin dediğide doğru
alınma kıs döverim ha
ben 60-69 topiğindeyim kızlar. gerçi 3 ay önce 83 kiloydum ama şükür diyetle sporla verdim 69 kiloyu gördüm. hedef 62. allah hepimize sağlıklı zayıflamalar versin
Ayy pek bi mutluyum bugünyan fabrikada bi abla doğum yapmıştı bebişiyle gelmiş onu görmeye gittik arkadaşımla hem hediyelerini verdik sen çok zayıflamışsın yaa baya fark ediyo dedi :92:
buzaman kadar hiç görmemiştm canım daha önceden gidiyoduk zaten dün son olarak yapıldı işte.doğuştan rahim ve yumurtalık yokmuş oyüzden görmüosun dediler.doktorun söyleme şekli çok üzdü beni..hayırlısı bişey diyemiyorum artık
canım gerçekten zor bu sınav benim için..hele doktorun söyleyiş tarzı insanı bitiriyo zaten..çocuğun olmucak dedi evlenncede eşine söylersin dio hepsiya..dua kızlar ya başka çıkış yolu yok
bende nafla dura dura nafa çektim
sadist bi sevgi anlayışım oldu
önce seviyorumsonra dövüyorum
öptüm bile kız
ben 60-69 topiğindeyim kızlar. gerçi 3 ay önce 83 kiloydum ama şükür diyetle sporla verdim 69 kiloyu gördüm. hedef 62. allah hepimize sağlıklı zayıflamalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?