Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mesela nihanı örnek vereyim kız bütün gün topikte
topiğe uğramıyorlar uğramıyorlar biz sabahtan akşama kadar gelirler diye bekliyoruz
sonra çizelgeyi nihan göremiyor
haksızlık değil mi

evet ben geçenlerde birinci olduğumu perşembe günü öğrenmiştim mesela

Bir çare düşünücem bunada

aslında 5 çok mu geç şu en son bildirim saatini 4 e mi alsak
5 te mesaisi biten arkadaşlar göremiyorlar çünkü

Evet ayarlıcam bişeyler

evet ben geçenlerde birinci olduğumu perşembe günü öğrenmiştim mesela

Ama nihancım ben alındım mesela buna ben o kadar uğraşıyorum tablo hazırlıyorum sen pazartesi merak edip bakmamışsın bile bu söylediklerinden bunu çıkartırım ben dönüp bakmıcaksa kimse ben neden yırtınıyom burda :95:

ay canım böyle düşünmemiştim ben kusura bakma
unutuyorum ben dadlım kıymatlım bi ozaman bakmamşım ondada birinci olmuşum
şansa bak.. ama özgenin dediğide doğru
alınma kıs döverim ha

ben 60-69 topiğindeyim kızlar. gerçi 3 ay önce 83 kiloydum ama şükür diyetle sporla verdim 69 kiloyu gördüm. hedef 62. allah hepimize sağlıklı zayıflamalar versin

Ayy pek bi mutluyum bugün yan fabrikada bi abla doğum yapmıştı bebişiyle gelmiş onu görmeye gittik arkadaşımla hem hediyelerini verdik sen çok zayıflamışsın yaa baya fark ediyo dedi :92:

ben de mutlu oldum, bi zamanlar biiliyodum o duyguyu bebikim:)

çok üzüldüm tatlım ya, neden o kadar isteyen varken allah haketmeyenlere veriyo, bi türlü aklım almıyo :96:

canım gerçekten zor bu sınav benim için..hele doktorun söyleyiş tarzı insanı bitiriyo zaten..çocuğun olmucak dedi evlenncede eşine söylersin dio hepsiya..dua kızlar ya başka çıkış yolu yok

rabbim bir çıkış kapısı gösterir inşallah, bütün kalbimle dua ediyorum sana.

bende nafla dura dura nafa çektim
sadist bi sevgi anlayışım oldu
önce seviyorum sonra dövüyorum

Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan demişler

öptüm bile kız

Oyy bebikim öptüm bende senin için tabloyu 10 dk erken yayınlıcam gelen arkadaş olursa düzeltirim seve seve

ben 60-69 topiğindeyim kızlar. gerçi 3 ay önce 83 kiloydum ama şükür diyetle sporla verdim 69 kiloyu gördüm. hedef 62. allah hepimize sağlıklı zayıflamalar versin

Hügocum şekerim nasıl verdin o kadar kiloyu acaba tatlım

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------66---------------------------63-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken---------------79.7-----------------------71.9------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
neseli45---------------85.9-----------------------81.1------------------------68-----Kilosunu korumuş
melisdeniz-----------66 ------------------------61.7------------------------59-----Bildirime gelmedi !!! 1.Hafta
mehay-----------------68--------------------------62.5------------------------55-----Bildirime gelmedi !!! 1.Hafta
merve52---------------100------------------------73--------------------------65-----500 gr verdi
asya27-----------------64--------------------------60--------------------------50------Bildirime gelmedi !!! 2.Hafta
_kvsr_------------------66--------------------------61--------------------------55------100 gr aldı
Hazalim1985-------100-------------------------86.5------------------------60------Bildirime gelmedi !!! 1.Hafta
olala-------------------55.7------------------------52.6------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.1------------------------52------Bildirime gelmedi !!! 1.Hafta
angel2030------------65--------------------------61.3-----------------------55------700 gr verdi
aygün2008-----------76--------------------------73.5------------------------65------Kilosunu korumuş
sel-----------------------62--------------------------61,2------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
çikolatam------------76.3-----------------------76.5------------------------55------1.300 gr verdi
Cigsel2010-----------71.6-----------------------70.9------------------------65------Bildirime gelmedi !!! 1.Hafta
nihan86---------------59.7------------------------58.7-----------------------52------Kilosunu korumuş
bukett-----------------72--------------------------71.4-------------------------60------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
abatu------------------61--------------------------61.6-------------------------54------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
tolina------------------77--------------------------70.7-------------------------65------Bildirime gelmedi !!!1.Hafta
omman---------------62--------------------------61.8-------------------------55------200 gr verdi
kardelen--------------75--------------------------73---------------------------65------Kilosunu korumuş
selence---------------62.6----------------------62.6--------------------------55------Aramıza yeni katıldı

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull

Evet arkadaşlar 12.11.2010 CUMA günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincileri : çikolatam( 1.300 gr ile )
Günün İkincileri : angel2030( 700 gr ile )
Günün Üçüncüsü : merve52( 500 gr ile )

Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek

Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

Beraber nice kupalara nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara

NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.

Nihan arkadaşımız için tabloyu 10 dk erken yayınlıyorum gelen olursa düzeltme yaparım bilgilerinize :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…