Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar nasılsınız hala karışık biraz zor alışıcaz yeni haline gibi... Biraz pembeleştirseler sayfa rengini bari beyaz iyice soğukluk katıyor.

günaydın kızlar sitenin yeni hali hiç iyi olmamış ya çok karışık gülümseme koymaya bile üşendim

sabah kahvaltımdan başlıyım
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
çay

özge canım nasılsın iyimisin bayram nasıl geçti
bişey sorcam ya forum takip yazdığın mesajlara tıkladığında gösteriyormu bende göstermiyor

özge canım nasılsın iyimisin bayram nasıl geçti
bişey sorcam ya forum takip yazdığın mesajlara tıkladığında gösteriyormu bende göstermiyor

iyi geçti evdeydim hep
oğlum hastaydı hala da hasta çok öksürüyor
bende gösteriyor canım
bu arada işe 9 da geldim aşırı sis vardı ve tabii trafik

selam özge geçmiş olsun..

selam kızlar

nafın işi yığılmıştır

ya niye bu tasarımı seçmişler biri beni bilgilendirsin lütfenn
zorunluluktan mı yoksa daha iyi olduğunu mu düşünüyolar.. daha şık daha modern kullanışlı yaptıklarını falan mı sanıyorlar?? lütfen biri aydınlatsınnnn

günaydın kızlar
geçmiş bayramınızı kutluyorum
nasıl geçti bayramınız kilolar alındımı acaba??
bu arada bende hiç beğenmedim burayı böyle

selam asya
nerden öğrenebiliriz ki olala
sorumlulara mesaj atılsın bence
bunuda ya naf yapsın yada nihan çünkü bizim 600 saniye beklememiz gerekir

günaydın kızlar.nasılsınız.ben hastayım ağzımın içleri hep yara.dilim yara dudaklarım uçuk
sanırım sitresten yaaa.sabah sabah mal müdür yine canımı sıktı.daha önce hiç göstermediği bi işi salak mısın niye yapmadın kızım sen dedi.neymiş eskilere niye bakmamışım.ama önemli bişey yani eskilere bakarak hiç kimse anlatmadan nası yapabilirim dimi.bu hafta dişimi sıkıyorum.haftaya çıkış vercem.bu haftada dişimi sıkiyim ki çıkışı şimdi verirsem tmm hemen git derlerse en azından bi maaş tam alim diyorum.haftaya çıkış verirsem öbür hafta çıkarım.ne dersiniz kızlar.ne yapmalıyım.yeni bi işe başlayan herkes bunları yaşar mı.yoksa ben mi büyütüyorum.sabretmeli miyim.ne yapim akıl verin.hepiniz benden büyüksünüz akıl istiyorum sinirden hasta oldum.diyet falan düşünemiyorum ya

bu arada nafcım ben 53'üm

ödem midir, kabızlık mıdır nedir çözemedim.. çünkü aynı yememe rağmen kilomu koruyamıyorum.. bi kaç haftaya çıkar kokusu

kızlar valla uyuz oldum bu formata hiç muhabbet edesim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…