Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlarr bu paneli taaa 2008 den beri okudum kaç günde buralara geldimm bazı arkadaşlar 2 yıldır yazmışlar diyet felan yapmışlar merak ediyorum kalıcı olarak zayıflayan var mı ? varsa eğer tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada bayramımız mübarek olsun öpüyorum hepinizi

geçen bayram da böyle olmuştu
sistemi düzeltmeye bakım yapmaya çalışıyolar heralde..
bayramdan sonra düzelir sanırım.. ama her bayram hayatı kayıyor sitenin böyle de olmaz ki cnm..

selam kizlar benimde herkes gibi icim disim tatli oldu ve kilo aldim dogal olarak malesef 63 olmiusum yaaa (( baska kilo alan varmi bayramda???

selam hanımlar ben de 3 hafta sonra geliyorum diyete başlayacaım 3 hafta evde olamayacağım yazayım yinede dedim nasılsınız

düzelmiycekmiş olalacım maalesef..bu yeni hali..kızlar ben bayramd yemeği değilde birazcık tatlıyı kaçırdım kilom aynı almadım ama belki bir kaç güne kadar anca yansır..

tünyadın şkerlerrr menüm sabah kahvaltımı yaptım confesle..

ama byarmada çık kaçırdık ya atatl ı ett börek çiğköfte derken şişcezz yaa tatrdım ben son kilomm nafımm belki bildirim olursa diye artık topiği bulamaz oldumm karman çorman sitee gireseim yok başım agrıyorr sitedee hiç bişe bulamamyınca....neyse son kilom.....61 not al canım öpüyrum kaçıyorum byyyy

silinmiş meliscim sağol

ben forumun bu halini hiç mi hiç beğenmedim
üye kaçırmaya mı çalışıyolar acaba dertleri ne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…