- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.561
selam asya
nerden öğrenebiliriz ki olala
sorumlulara mesaj atılsın bence
bunuda ya naf yapsın yada nihan çünkü bizim 600 saniye beklememiz gerekir
günaydın kızlar.nasılsınız.ben hastayım ağzımın içleri hep yara.dilim yara dudaklarım uçuk
sanırım sitresten yaaa.sabah sabah mal müdür yine canımı sıktı.daha önce hiç göstermediği bi işi salak mısın niye yapmadın kızım sen dedi.neymiş eskilere niye bakmamışım.ama önemli bişey yani eskilere bakarak hiç kimse anlatmadan nası yapabilirim dimi.bu hafta dişimi sıkıyorum.haftaya çıkış vercem.bu haftada dişimi sıkiyim ki çıkışı şimdi verirsem tmm hemen git derlerseen azından bi maaş tam alim diyorum.haftaya çıkış verirsem öbür hafta çıkarım.ne dersiniz kızlar.ne yapmalıyım.yeni bi işe başlayan herkes bunları yaşar mı.yoksa ben mi büyütüyorum.sabretmeli miyim.ne yapim akıl verin.hepiniz benden büyüksünüz akıl istiyorum sinirden hasta oldum.diyet falan düşünemiyorum ya
valla canım bende işyerinde sıkıntılar çekiyorum kendini müdür sanan bi herif var sürekli benle uğraşıp duruyor. neymiş efendim evliymişim çalışmıcakmışım evimde oturcakmışım beni bezdirmek için elinden geleni yapıyor önceden koşa koşa geldiğim işimden soğuttu beni ama ne yapayım bir sürü borç var dayanıyorum psikolojim bozulsada her sabah geliyorum buraya mecburumgünaydın kızlar.nasılsınız.ben hastayım ağzımın içleri hep yara.dilim yara dudaklarım uçuk
sanırım sitresten yaaa.sabah sabah mal müdür yine canımı sıktı.daha önce hiç göstermediği bi işi salak mısın niye yapmadın kızım sen dedi.neymiş eskilere niye bakmamışım.ama önemli bişey yani eskilere bakarak hiç kimse anlatmadan nası yapabilirim dimi.bu hafta dişimi sıkıyorum.haftaya çıkış vercem.bu haftada dişimi sıkiyim ki çıkışı şimdi verirsem tmm hemen git derlerseen azından bi maaş tam alim diyorum.haftaya çıkış verirsem öbür hafta çıkarım.ne dersiniz kızlar.ne yapmalıyım.yeni bi işe başlayan herkes bunları yaşar mı.yoksa ben mi büyütüyorum.sabretmeli miyim.ne yapim akıl verin.hepiniz benden büyüksünüz akıl istiyorum sinirden hasta oldum.diyet falan düşünemiyorum ya
bilmiyorum ki cnmselam asya
nerden öğrenebiliriz ki olala
sorumlulara mesaj atılsın bence
bunuda ya naf yapsın yada nihan çünkü bizim 600 saniye beklememiz gerekir
nihancım saol cevabın için...ya bilmiyorum bir iki hafta daha dişimi sıkayım.ölmemya diyorum.zaten dediğim gibi geçici düşünüyodum.ocak sonu çıkmaktı aklımdaki.ama aralık sonuna doğru çıkarım olur biter diyorum
günaydın kızlar.nasılsınız.ben hastayım ağzımın içleri hep yara.dilim yara dudaklarım uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?