Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mervecim bu tip olayları çalışan herkes yaşar.. işe yeni başlayanlar daha da çok yaşar..

ayrıca daha toysun ve öğreneceğin çok şey var.. sana söylenen herşeyi can kulağıyla dinleyerek değerlendir derim cnm.. senden yapabilmeni beklemeleri aslında iyi bişi.. böylece düşünmeye, tartmaya, değerlendirmeye ve kendini geliştirmeye başlarsın.. ve daha sonra insiyatif almaya başlarsın..

salak demesine gelince.. belki canı sıkılmıştır bişeye, belki katıksız öküzdür, belki tarzı öyledir, belki şudur budur..
iş hayatında haklı olup olmamak pek önemli değil cnm..
ama sonuçta annen çalışıyo ve ev kızı olmayı düşünmüyosan, çalışıp para kazanmak istiyosan yoluna devam et derim..
kırılmak yerine esnemeyi öğrenmek gerekiyo.. yoksa 2-3 fırtınada hayatı kayıyo insanın..

bu arada.. sanırım çokca yazdıklarımı yanlış anlıyorsun.. umarım bu sefer de yanlış anlamazsın cnm..

valla canım bende işyerinde sıkıntılar çekiyorum kendini müdür sanan bi herif var sürekli benle uğraşıp duruyor. neymiş efendim evliymişim çalışmıcakmışım evimde oturcakmışım beni bezdirmek için elinden geleni yapıyor önceden koşa koşa geldiğim işimden soğuttu beni ama ne yapayım bir sürü borç var dayanıyorum psikolojim bozulsada her sabah geliyorum buraya mecburum
Allah şifa versin canım ağız yarası berbat bişey çok kötü geçmiş olsun

bence aşırı gurur yapıyorsun mervecim bu arada

stres yapıp sinirleneceğine geçmiş kayıtlara bakıp bunu böyle yapmam gerektiğini kendim nası düşünsem çıkarırdım acaba diye uğraştın mı acaba?? stres sana zarar verir ama diğerini yaparsan bişiler öğrenmiş olursun insiyatif alma konusunda ki bu meziyet herkesde bulunmaz..

Son düzenleme:
daha güvenliymiş böylesi değiştirlmicekmiş kızlar
hepimiz alışacağız zamanla eksiklikler de giderilecekmiş.
ve ayrıca bizde mesaj atarken 600 sn bekliyoruz maalesef sanırım geçici bu durum ayrıca eski yazdığım msjları göremiyorum

olalacım sağol yazdıkların iççin cevap verdiğin için.şöyle bi durum var.ihracat benim işim.ama ben daha önce hep ön muhasebe yaptım.bu işe geçici olarak girdim zaten.hep geçici baktım halada öyle bakıyorum.kesinlikle ihracatta ilerlemk gibi bi niyetim yok.benm amacım muhasebede ilerlemek,belkide naf gibi olmak...vee anlatılanı can kulagıyla dinle diyosunya.anlatmıyolar hayatım.anlatsaa bak merve bu böyle yapılıyo dese ikinci kez sormicam.benden yapmamı beklemeleri çok yanlış çünkü daha önce ihracat yapmadıgımı biliyo eşşoleşek.saf katıksız öküz işte.ukala yaa kendini beğenmişin teki.asla ev kızı olmak gibi bi niyetim yok tabiki.ama böle bi işte deil hedefimdeki.anlatabildim mi kendimi.ve senin yazdıklarını yanlış anlamıyorum.sadece bu işe başladıgımdan beri asabiyet ve gerginlik var.

olala...hem her dediğimi yanlış anlıyosun diyosun.hemde gurur yapıyosun falan diyosun.gurur yapıyo olsaydım şu anda hala iş yerimde olmazdım.

nihancım saol cevabın için...ya bilmiyorum bir iki hafta daha dişimi sıkayım.ölmemya diyorum.zaten dediğim gibi geçici düşünüyodum.ocak sonu çıkmaktı aklımdaki.ama aralık sonuna doğru çıkarım olur biter diyorum

rica ederim canım
o zaman dayanabilirsen sık dişini düşündüğün tarihte de çıkarsın

valla mervecim salak demesi hiç hoş değil ben olsam bir dakika durmazdım orda bide salak lafını ona yedirirdim ama tabii paraya ihtiyacın varsa bir şey diyemem

nihancım tasarımla güvenliğin ne alakası var ki rengin sayfa düzeninin yani??

bu upgrade tasarım mı, daha iyi olduğunu mu düşünüyolar anlamadım ben
bu hali iğrenç alışmam anca sineye çekerim

o işi kendi kendine nası çözebilirdin 5 dk kafa patlattın mı peki sonra

asıl önemli olan bu bence

ha içine oturduysa baktıktan sonra adama açıkca ben ilk kez ihracat çalıuşıyorum biliyorsunuz dolayısıyla desteğe ihtiyacım olabilir bu salak olduğum anlamına gelmez ancak sizin bu lafı kullanmanız beni çok üzdü diye gayet de ciddi ciddi konuşabilirsin cnm

ama sen kendine göre %100 doğru ve haklı bi açıklama getiriyosun mervecim
haliyle yorum yapmaya verilen emeğin bi anlamı kalmıyo eğer istediklerini duymuyosan

Son düzenleme:
ben çıkıyorum kızlar çok soğuk kknın yeni renkleri

anket açıım mı banlasınlar beni
kknın yeni halini beğenenler veya beğenmeyenler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…